Si tu poti ajuta o tanara mamica sa nu isi piarda lumina ochilor

31-08-2009 Sublinieri

elenasbarceasiraducu.jpg

Ma numesc Elena Sbarcea, am 35 de ani, sunt casatorita si am un baietel, Radu in varsta de 8 ani. Locuiesc in Bucuresti. De dragul copilului meu mi-am promis ca nu am sa disper. Apelez astazi la dumneavoastra pentru ajutor.

In urma cu 5 ani am fost diagnosticata cu o forma de glaucom cu tensiune normala. N-ar fi fost rau daca ar fi fost asa. Mi s-a spus la vremea aceea ca daca imi fac tratamentul conform prescriptiilor afectiunea va stagna. Din pacate n-a existat reactie la tratament. Am consultat in tara cei mai renumiti oftalmologi, am corespondat si cu medici din alte tari.

Sunt convinsa ca nu din rea vointa sau lipsa de profesionalism s-a ajuns aici ci pur si simplu, acesta este nivelul la care a ajuns stiinta. Din pacate nervul optic s-a atrofiat continuu si nu-mi acorda nimeni nici o sansa.

In urma cu aproximativ o luna am facut ultimele tomografii retiniene, pe care le-am trimis spre atentia medicilor oftalmologi de la Bey-Ke din China. Nu am indraznit sa sper, dar acum o saptamana am primit o scrisoare din care am aflat ca sunt admisa pentru transplat de celule stem.


Ma indrept catre dumneavoastra cu rugamintea de a ma ajuta din punct de vedere financiar.

Suma pe care au estimat-o cei de la clinica este de 20.000 USD, suma in care sunt incluse cazarea (30 de zile), transplanturile (6 doze) si terapia.

Nu sunt o persoana fara adpost, nu sunt un copil orfan, sunt pur si simplu un om care are nevoie de ajutor, mama unui copil care merita mai mult decat o mama oarba.
Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra oricare ar fi el.

Cu multumiri, Elena Sbarcea

Pentru persoanele care pot si doresc sa ma ajute:
cont LEI – RO29 RNCB 0318 0045 2226 0001
cont EURO – RO12 RNCB 0068 0045 2226 0003 – swift RNCBROBU
BCR Ghencea, titular de cont Elena Sbarcea

elena.sbarcea@gmail.com

http://elenasbarcea.blogspot.com
Mai multe detalii gasiti aici:  Steluţele de mare. Radu Sbârcea: am 8 ani şi am nevoie de ajutor, vă rog din suflet


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “Si tu poti ajuta o tanara mamica sa nu isi piarda lumina ochilor

 1. Ma iertati, am vazut multe anunturi de cereri de ajutor pentru persoane care necesita operatii costisitoare cu celule stem in afara tarii. Asemanatoare cu acesta.

  Din cate am inteles, majoritatea acestor celule se iau de la embrioni produsi la eprubeta. O mica parte ar fi din maduva, dar cred ca au aplicatie mai restransa si sunt folositi de paravan mai mult.

  Oare duhovnicii ce parere au despre aceasta?

 2. In mod clar Biserica opreste orice tratament sau cercetare bazata pe celule stem prelevate din embrioni umani. Din cate intelegem, exista celule stem extrase si din alte tinuturi, dar nu ne pricepem.

  In alta ordine de idei, cercetand subiectul, am dat peste o opinie ingrijoratoare exprimata de dr. V. Astarastoae, sef al Colegiului Medicilor:

  „Celulele stem reprezintă o speranţă, dar în prezent sunt doar o iluzie“

  Este un domeniu de cercetare, dar şi unul care ridică mari probleme etice, uneori chiar la limita cu escrocheria. Controversele vin din faptul că embrionul devine nu fiinţă, nu persoană, nu subiect, ci un obiect pe care se fac experimente. În al doilea rând intervine faptul că se creează iluzia, determinată de cercetători şi de mass-media, că aceste celule stem vor fi leacul universal pentru toate bolile.
  Deja circulă, în opinia publică şi în unele medii medicale mai puţin familiarizate cu acest domeniu, ideea că, în acest moment, 60 de boli, printre care şi bolile neurologice, pot fi tratate cu celule stem. Atenţie, însă! Până acum singurul domeniu în care pot fi utilizate celulele stem pentru terapie este transplantul medular. În rest nu s-a dovedit ştiinţific nimic şi de aceea cei care susţin că pot fi tratate şi alte boli nu sunt decât nişte vânzători de iluzii.
  Până acum singurul domeniu în care pot fi utilizate celulele stem pentru terapie este transplantul medular.
  Aşa sunt cei din China, unde se duc oamenii şi cheltuiesc mii şi mii de euro pentru asemenea tratamente, pentru care, deocamdată, nu avem nici o dovadă.

  🙁

  Sa ne rugam pentru cei aflati in boli si in necazuri…

 3. incearca si ia legatura cu parintele ISAIA de la schitul Horia,Ialomita(acum in constructie)0751967944,Dumnezeu sa va ocroteasca

 4. @ Maria:

  Iertati-ne, dar de ce TOCMAI cu acel parinte si nu cu oricare altul?! Mai ales ca Elena este din bucuresti, nu din Ialomita. Speram sa nu fie vorba de un nou “guru”, “mare” clarvazator si facator de minuni, cum au mai tot fost si sunt (escroci sau inselati). Deci nu recomandam a se cauta asa ceva!

 5. deci se pare ca e adevarat tot ce se spune despre parintele isaia. @admin: din intamplare bunicii mei locuiesc in horia si toata lumea din sat vb de preot. zilnic vin autocare din toate judetele tarii.

 6. Anonim:

  Iertati/ne, dar asta nu e un argument, ca lumea da buluc. Problema e daca practicile sale sunt sau nu ortodoxe.

  http://www.crestinortodox.ro/dreapta-credinta/69813-despre-semne-minuni-si-vindecari-paranormale

 7. As recomanda o calatorie in Arizona la Parintele aghiorit Efrem Filoteitul, la Manastirea Sf. Antonie cel Mare. Cunosc o persoana cu glaucom normotensiv care avea probleme de vedere si care, dupa ce a fost primita de Parintele, prin rugaciunile sale si ale Sfintei Preacuvioasei Mucenite Parascheva din Roma, vede acum mai bine. Din surse credibile, am mai auzit si despre o femeie foarte credincioasa, care aproape orbise si care s-a vindecat tot prin rugaciunile Parintelui Efrem. O calatorie pana in SUA e, oricum, mai ieftina decat o operatie indoielnica nu doar d.p.v. moral, ci si stiintific. Doamne, ajuta!

 8. I-as recomanda d-nei Sbarcea sa ia legatura cu Pr. Seraphim, secretarul Manastirii Sf. Antonie, prin formularul web disponibil aici http://www.stanthonysmonastery.org/contact.php , sa-i explice problema pentru care ar dori sa-l vada pe Parintele Efrem si sa-l intrebe daca in perioada in care dansa planuieste sa vina in vizita in SUA, il va gasi pe Parintele Efrem la Manastire. Parintele se mai retrage si la o alta manastire din cele 17 fondate de el in SUA, la Man. Sf. Arhangheli din Texas. Doamne, ajuta!

 9. Erata: Persoana pe care o cunosc personal nu sufera de glaucom, ci e doar suspecta de glaucom normotensiv si merge la controale periodice. Simptomele si pierderile de vedere de care suferea inainte de a-l intalni pe Pr. Efrem Filoteitul au fost atribute de medici unei alte boli oculare necunoscute, nu glaucomului. Dupa rugaciunile Parintelui si ale Sfintei Preacuvioase Mucenite Parascheva din Roma, persoana respectiva vede mult mai bine. Doamne, ajuta!

 10. Draga doamna,

  Eu, sincer sa fiu, as merge la Aiud si as cere preotilor de acolo de la Manastirea ce se construieste in cinstea Sfintilor Inchisorilor, as cere putin ulei de la Sfintele Moaste !
  Mergeti cu credinta si dati-va cu acel ulei pe ochi si va veti vindeca complet ! Dumnezeu a ales ca sa faca minuni prin acesti Sfinti martiri care au bineplacut Lui ! Slavit sa fie Numele Lui in veci ! Amin !

  DOAMNE AJUTA !!!

  mircea

 11. nu este preot p isaia iar lucrarea sa este plina de intrebari si suspiciuni cine merge o face pe pielea sa .

 12. Ce dezonorant din partea unui ..om.. să critice un preot,sau monah, sau..orice fata bisericească! Nu contest,la randu- mi, ca exista cazuri nepotrivite cu statutul de slujitor divin,asumat responsabil, însă legat de Pr. Isaia,pe care l -am cunoscut în împrejurări f nefericite din viața mea,acum 3 ani..pot afirma cu certitudine si cu respect că rar se mai pot întâlni asemenea slujitori buni, jertfitori pt semeni. Mai ales că în România se petrec atâtea ..lucruri murdare.. . Și, îmi amintesc că, într o carte cu întâmplări adunate din viața Preasfintei Fecioare si a Fiului Sau, în urma unor minuni făcute în copilărie de Prunc,acesta a fost găsit de ceilalti ca ar fi făcut vrăji..cand Pruncul Sfânt făcea acestea,de fapt, cu Puterea de Sus,ca Fiu al Domnului! Spun aceasta ca un puțin exemplu ca si atunci ,ca si acum dealtfel, existau tot felul de ‘rautati,neplăceri jignitoare la adresa celor cu adevărat Mari.. . Eu am trăit adevărate binefaceri de la Pr. Isaia, nici nu stiu cum as putea într adevăr să i multumesc,pt ca unele binefaceri sunt..neprețuite.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam