UN NOU APEL PENTRU DOAMNA PROFESOARA STEFANIA ALBU!

4-11-2016 Sublinieri

sa

S-o ajutăm pe dna prof. Ștefania Albu să învingă cancerul!

Credem că în fața cancerului gândurile încremenesc, cuvintele se retrag neputincioase, inimile se strâng înfricoșate în suferință. Și totuși ea, Ștefania Albu, se confruntă altfel cu cancerul, acest „împărat al tuturor bolilor”, care s-a insinuat tăcut și agresiv în făptura ei, dezvoltând multiple metastaze. De doi ani, Ștefania Albu stă în fața diagnosticului și a tratamentelor epuizante cu aceeași verticalitate cu care a stat în fața a generații de elevi, cu aceeași stăpânire de sine cu care a condus un liceu ploieștean, cu aceeași ascuțime a minții și dăruire a sufletului cu care a organizat catedra de matematică din școala ei… De doi ani, ea ne face să înțelegem că tocmai în suferință se poate redefini forța lăuntrică a unui om. Că aici începe o lecție profundă despre frumusețea vieții și bucuria clipei. O lecție din care am luat câteva notițe pe această pagină:

https://daruinddiniubire.wordpress.com/

Dar în cumpăna acestei încercări nu stă numai tăria ei. Stă și capacitatea noastră de a dărui, de a da speranță unui om neprețuit, care depinde acum de un tratament de ultimă generație la o clinică din Statele Unite ale Americii. Pentru a-și continua tratamentul până în decembrie, este nevoie de peste 20.000 USD.

Donațiile dumneavoastră sunt binevenite în contul deschis la BRD

pe numele Ștefania Albu

cu numărul RO09BRDE410SV42702914100.

Donații se pot face și direct cu cardul dumneavoastră, utilizând linkul:

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=P7KD3B8CJYFJU .

În matematica acestei lupte, orice dar se transformă în minute prețioase de viață!

Fiecare mic dar ar putea aduce prețioase minute de viață unui om deosebit, unui om fragil, unui om ca noi toți.

Mulțumind tuturor pentru rugăciuni, pentru gândul bun și fapta bună,

Vedeti si:


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam