UPDATE: S-AU STRANS BANII PENTRU ANAMARIA! A PLECAT DEJA LA VIENA!

14-10-2009 Sublinieri

Sa-i ramanem acum alaturi cu rugaciunea!

reportaj-vt-3

AJUTOR! Viaţa unui copil – 30.000 de euro

Ultimele 9 zile care o mai pot salva pe Anamaria

“O familie din Hunedoara urăşte de moarte ticăitul ceasului. Chiar în clipele astea, cancerul osos al fetiţei lor de 9 ani, Anamaria Boca, galopează spre metastază. Nouă zile, atât i-au mai rămas până atunci. Ultima şansă: operaţia la Viena, musai peste nouă zile (acum sapte!). Nici o zi în plus.

Doctorii români au trimis-o acolo, aici n-au ce-i mai face. Clinica vieneză cere 30.000 de euro; părinţii fetei câştigă împreună nici 2.000 de lei: ea lucrează la croitorie, el – în fabrică.

Deocamdată au avut noroc, 5.000 de euro s-au strâns în câteva zile, de la prieteni, primărie şi câţiva afacerişti. Dar atât costă doar primele consultaţii la Viena. Mai rămâne de strâns restul… o avere pentru un orăşel ca Hunedoara.

“Mami, noi nu ne speriem, suntem cele mai tari”

Până acum trei săptămâni, familia Boca era fericită. Anamaria, singurul lor copil, nu făcuse o injecţie în viaţa ei în afară de vaccin şi nici nu călcase vreodată într-un spital. Sărea coarda, mergea pe bicicletă, se dădea cu rolele. Într-o seară s-a plâns că o doare piciorul drept. A doua seară la fel. În a treia zi, mama a dus-o la doctor.

După aia au curs toate, pe rând, ca într-un film de groază: radiologii, analize, ecografii, EKG-uri şi la urmă biopsia. Anamaria, copil alintat până acum, la spital a uimit pe toată lumea. La tomograf, de pildă, când au băgat-o în cutia aia pentru 45 de minute, zâmbea şi îşi încuraja mama: “Vezi, mami, noi nu ne speriem, suntem cele mai tari”.

La spital, cât a dormit cu mama în pat, o învelea peste noapte, să nu răcească. Când o vedea obosită, ea, copil, o trimitea pe mamă la somn, îngrijorată, ca un om mare. “La final, biopsia ţesutului moale tumoral a arătat clar că e cancer cu grad înalt de malignitate la peroneu. Zena, mama, m-a sunat imediat: sunt tâmpiţi că în cinci zile pot să spună aşa ceva, mi-a spus. Nu credea că e adevărat. Petre, tatăl, stă şi acum pe calmante. Piciorul drept al fetiţei e mai îngroşat cu doi centimetri decât cel sănătos. Medicina nu-şi poate explica de ce a apărut tumora şi când. Asta îmi spune că se poate întâmpla oricui, oricând, din senin”, ne spune Dana, prietenă a familiei. Lucrează cu Zena în fabrica de confecţii. În trei săptămâni, fetiţa s-a maturizat cât în cinci ani, zice. “După tot setul acela de analize, după două săptămâni de spitalizare, Anamaria atât a zis: «Doamne, mami, câte am mai putut să trec şi eu prin viaţa asta!»”.

  • Oricine vrea sa o ajute, poate dona bani în conturile:

Banca Transilvania Hunedoara

În Lei: RO 61BTRL06301201U10990XX

În Euro: RO 36BTRL06304201U10990XX

Cod Swift Banca Transilvania BTRLRO21HD1

Banca Comerciala Romana Deva

În Lei: RO 19RNCB0160112281640001

În Euro: RO 89RNCB0160112281640002
Cod Swift BCR, RNCBROBUXXX

Conturile sunt pe numele mamei: Boca Zenaida Daniela

Pentru orice relatii, sunati la

  • 0746115665
  • 0741084430

~ana_maria_boca___cancer_osos_galopant___foto_ada_ionescu_(4)_a_web


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “UPDATE: S-AU STRANS BANII PENTRU ANAMARIA! A PLECAT DEJA LA VIENA!

  1. Dumnezeu sa te ajute,si Maica sa preacurata,si sfintii toti.Ma rog pentru tine,Anamaria,si ai sa vezi ca nimic nu se compara cu dragostea lui Dumnezeu.Iarta-ma pentru prea micul ajutor…

  2. Un calugar ne-a sfatuit chiar astazi ,ca daca suntem bolnavi sa mergem la Aiud sa luam putin untdelemn din candela de acolo,moastele fericitilor marturisitori din temnite fac minuni nenumarate.Vorbea calugarul de un domn caruia i-a fost extirpata o portiune din creier si dupa ce a venit la Aiud si s-a sfatuit cu parintii de acolo si a luat niste untdelemn s-a facut sanatos si a venit la Aiud sa multumeasca lui Dumnezeu si sfintilor,a venit la volan,conducand masina, desi mai devreme fusese intr-o stare grava.Ar fi bine daca am putea face cunoscuta bolnavilor aceasta alternativa minunata lasata de bunul Dumnezeu.Asta nu inseamna ca nu trebuie sa sprijinim financiar pe cei in necazuri,fiecare dupa cum poate.

  3. Dumnezeu te va ajuta

  4. Cred ca aceasta fetita a fost ajutata de Sf. Cuvioasa Parascheva de la Iasi. Cu o noapte inainte de ajunul sarbatorii Sf. Cuv. Parascheva, spre dimineata am avut un vis care m-a tulburat: “treceam pe o alee din cartierul meu, iar la un moment dat, am vazut o fetita care se zvarcolea pe jos! m-am speriat si m-am aplecat sa o ajut. Am intrebat-o: ti-e foame, ti-e frig? Dar nu putea sa-mi dea nici un raspuns si se zvarcolea in continuare.” Apoi m-am trezit nedumerit si oarecum speriat “Ce poate sa insemne asta!?” Dimineata am plecat la serviciu, m-am luat cu treburile si am uitat. In jurul amiezii am luat o pauza si am deschis acest site unde am vazut anuntul d-voastra. De cum am citit titlul articolului mi-a fulgerat prin minte acel vis si am stiut ca “asta insemna”,apoi mi-am propus sa contribui si eu cu ceva. Dupa amiaza, cand am iesit de la serviciu, am mers la Banca dar era inchis. Apoi m-am gandit ca banii pe care voiam sa-i dau eu nu ar fi ajutat-o prea mult pe Anamaria, asa ca ma resemnasem pentru faptul ca nu am mai gasit deschis la Banca. Totusi fiind ajunul Sarbatorii Sf. Cuvioase Parascheva, m-am gandit ca daca visul era de la Cuv. Parascheva cu sigutanta l-a aratat si altor cateva sute sau mii de persoane si impreuna o putem ajuta pe Anamaria. Seara am citit acatistul Sf. Cuv. Parascheva si i-am dat bani sotiei sa-i puna dimineata in cont(pe 14.08).

  5. Slava lui Dumnezeu!Primul pas a fost facut,de-acum trebuie multa rugaciune pentru Anamaria.Ma gandesc la ea de cate ori o vad pe fetita mea!Familiei ei ii spun atat:Anamaria voastra e ,mai mult ca oricand,copilul lui Dumnezeu,zilele astea.Voi sunteti doar slujitorii Lui.Vedeti cum faceti si cum o educati sa ramana a Lui si in restul zilelor ei.

  6. Ce mai face Anamaria? Stie cineva?

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam