ALEXANDRA GROZA, o fetita de 6 ani care deja a cunoscut boala necrutatoare… Sa ii fim alaturi asa cum putem!

17-12-2011 Sublinieri

Alexandra Groza este o minune de fetită de numai 6 ani, din Dorohoi, elevă în clasa I la Şcoala nr. 7 “A.I. Cuza”. În această toamnă, şcoala și-a deschis porţile și pentru Alexandra, iar ea, bucuroasă, i-a păşit voios pragul… Cu speranţe, cu vise frumoase, ca fiecare copil ce păşeşte în clasa I…

După câteva săptămâni însă, speranţele au început să se stingă…. Visele ei s-au frânt sub ochii îngroziţi şi plini de neputinţă ai părinţilor care au aflat că puiul lor de nici 7 ani suferă de o boală nemiloasă: LEUCEMIE ACUTĂ MIELOBLASTICĂ… Vestea i-a lovit pe toţi cei dragi, i-a împietrit de durere şi spaimă…

Singurii ochi care încă par să zâmbească sunt ai Alexandrei… Ea nu ştie, dar noi ştim că dincolo de zâmbetul ei senin, pândeşte o grea suferinţă… Asupra inocenței ei se va năpusti o durere crudă, nemiloasă care va alunga seninătatea de pe chipul ei frumos…

Alexandra este internată acum la Clinica Louis Ţurcanu din Timişoara în grija doamnei Prof. Dr. Margit Şerban. I se fac din nou investigaţii, altele decât cele făcute cât timp a fost internată la Iaşi unde i se recomandase o operaţie de transplant medular, operaţie extrem de costisitoare care depăşeşte cu mult prea mult puterile celor dragi…

Operaţia s-ar putea efectua în străinătate…  Costurile sunt însă enorme… Din păcate, timpul nu are răbdare… Suma este extrem de mare pentru a putea fi strânsă într-un timp atât de scurt (2 luni).  Sperăm ca alternativa operaţiei în ţară ce reduce costurile la jumătate să devină posibilă. Pentru aceasta, este nevoie să-i fim aproape!

Să-i întindem o mână de ajutor! Cu cât suntem mai mulți, cu atât şansele ei de viaţă cresc!

Cum puteţi ajuta?

* Dacă doriți să donați bani, indiferent de sumă, tatăl Alexandrei a deschis un cont pe numele:
GROZA DUMITRU – cont umanitar
CNP 1690913073541

Cont Lei- RO49RNCB0044023859590001
Cont Euro – RO22RNCB0044023859590002
Cod SWIFT – RNCB ROBU
BCR Agenţia Dorohoi

GROZA DUMITRU – tatăl Alexandrei
Tel. 0745/802761
E-mail : punct@clicknet.ro

* Dacă doriți să donați online de pe card prin PayPal, urmariti pasii descrisi  pe blogul Alexandrei:

http://www.alexandragroza.com/p/cum-puteti-ajuta.html
* Dacă aveți o firmă, statul vă oferă posibilitatea de a direcționa 20% din impozitul pe profit datorat către stat, către un ONG. ( vezi Codul fiscal Titlul 2 , Cap. II, articolul 21, alineatul (4), litera p )
Asociația Sarepta din Dorohoi încheie cu firma dumneavoastră un contract de sponsorizare pentru suma donată pentru ca dumneavoastră să beneficiați de aceste scutiri la plata impozitului pe profit.
Pentru detalii, sunaţi la 0744/608382 – doamna Beşleagă Lăcrămioara.

* Dacă aveți un site/blog vă rugăm să scrieți povestea Alexandrei făcându-i cunoscut cazul. Cu cât suntem mai mulți, cu atât şansele ei sunt mai mari….

Orice ajutor, fie el cât de mic, e binevenit!
Puteți citi noutăți despre Alexandra aici: www.alexandragroza.com

 


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “ALEXANDRA GROZA, o fetita de 6 ani care deja a cunoscut boala necrutatoare… Sa ii fim alaturi asa cum putem!

  1. Teledonul pentru Alexandra este valabil in perioada 30 dec 2011-30 martie 2012.

  2. Alexandra a adormit pe 5 septembrie, va ajunge din Italia la Dorohoi maine seara si va fi inmormantata luni. Dumnezeu sa o odihneasca!

    http://www.alexandragroza.com/p/noutati.html

  3. Of! Dumnezeu s-o odihneasca si sa le dea putere si credinta parintilor!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam