Vesti despre GHERGHE GENTIANA STEFANIA, eleva care a suferit un accident grav de masina. ARE NEVOIE IN CONTINUARE DE AJUTORUL NOSTRU!

18-01-2012 Sublinieri

Am primit vesti despre GENTIANA GHERGHE , eleva de 16 ani a Liceului Jean Monnet din Ploiesti, care a suferit un accident foarte grav in luna iunie a anului trecut. Desi a trecut prin mai multe operatii pe creier si a fost in coma, Gentiana se recupereaza, incet, incet, dar mai are inca nevoie de ajutorul nostru:

Dragii mei, in urma cu cateva luni, mai exact in luna iunie, v-am cerut ajutorul pentru  GHERGHE GENTIANA STEFANIA, eleva de la liceul JEAN MONNET din Ploiesti.

Ea a suferit un accident de masina si a fost grav ranita la cap, avand nevoie de mai multe interventii pe creier. I s-a montat o valva care colecteaza lichidul de la creier si il duce pana in zona peritoneala a corpului. Ea se simte mai bine, dar din pacate, mai are foarte mare nevoie de bani pentru a i se monta o placuta speciala din titan in zona fruntii, acolo unde ar fi trebuit sa fie os. Din pacate banii care s-au strans  data trecuta abia au acoperit o parte din costul valvei, restul fiind imprumutati de parinti de la diverse persoane.

A stat in spital doua luni si va inchipuiti dat a costat si tratamentul, fiindca ea a facut si cateva complicatii si infectii care au fost tratate cu antibiotic [meronem si vancomicina ] care au costat  destul de mult, in spital neavand  au trebuit sa-l cumpere din farmacii.

 Acum ea sta acasa, dar  merge de cateva ori pe luna la scoala unde isi ia lectiile si este ascultata  de profesorii sai pentru a nu pierde anul scolar si a nu ramane in urma cu invatatura. A reusit sa aiba o medie peste 9 pe primul trimestru. 

Situatia  materiala a parintilor este foarte grea, tatal lucreaza acum la un patron cu salariul minim pe economie, mama este casnica si mai au un baiat in clasa a patra. Ar fi si foarte greu pentru mama sa lucreze undeva, deoarece situatia Gentianei necesita cea mai mare atentie, abia a inceput sa mearga la baie singura.

Va rog din inima, haideti sa ii dam o sansa acestei minunate fetite care lupta din rasputeri sa devina din nou cum a fost mai inainte, care zambeste tot timpul si incearca sa-si aline parintii atunci cand ii vede plangand, care ii multumeste in fiecare zi Bunului Dumnezeu pentru toate incercarile prin care a trecut. Nu sunt vorbe care sa impresioneze, ea chiar se impartaseste  din doua in doua saptamani, merge la biserica in fiecare duminica si la toate sarbatorile, la toate maslurile si nu este putin lucrua in situatia ei. Sunt, totusi, cateva ore in care sta si se roaga in timp ce un om pe deplin sanatos nu rezista de multe ori.

Placuta  care ii trebuie costa in jur de 3500-4000 de euro, in functie de marimea ei. Ea  va fi procurata printr-o firma particulara, Casa nationala de asigurari de sanatate nu deconteaza astfel de interventii.

Nr de cont BRD: RO23BRDE300SV84628013000 

Titular GHERGHE GEORGIAN (tatal)

Nr de telefon0743429055 – GHERGHE GABRIELA (mama)

Va multumesc din suflet pentru timpul acordat si va rog din nou‚ haideti sa-i dam o sansa Gentianei!

Doamne, ajuta!

 


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Vesti despre GHERGHE GENTIANA STEFANIA, eleva care a suferit un accident grav de masina. ARE NEVOIE IN CONTINUARE DE AJUTORUL NOSTRU!

  1. Dati va rog si un cont de euro, altfel unii nu pot trimite.

  2. GENTIANA……..TE VEI FACE BINE….AI SA VEZI…:*!!!!!DOAMNE DOAMNE O SA AIBE GJ DE TINE…SI O SA TE FACA BINE CACI ESTI O SCUMPICA!!!

  3. DUMNEZEU E MARE si nu o sa lase o fata atat de frumoasa si de buna in voia sortii. cu ajutorul Lui o sa reusesti!!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam