BIANCA (15 ani) sufera de o boala grava de inima care ii pune in pericol viata

7-07-2012 Sublinieri

Am primit pe mail… Cu toate că sunt un copil plin de speranţă, când am aflat boala cu care am fost diagnosticată, am simţit că totul se sfârșește – nu credeam că acest lucru mi se poate întâmpla mie. Nu m-am gândit niciodată că voi fi nevoită să trec printr-o situaţie așa de grea, cum este operaţia pe inimă. Când m-am dus la control, mă așteptam să mi se spună că am ceva, dar nu o boală atât de grea și nu la inimă! A fost șocant! Începusem să mă gândesc cum, într-o secundă, toate visele şi se pot spulbera. M-am speriat foarte tare și am început să plang, iar cuvintele doctorului “Nu se poate rezolva decât prin operaţie”, îmi răsună în fiecare zi în minte și mă cutremură. Imediat după ce am ieșit din cabinetul doctorului, i-am spus tatălui meu să nu ma lase niciodată și i-am cerut cu lacrimi în ochi să facă tot posibilul să mă salveze.

A început și el să plângă și abia îmi mai putea spune câteva vorbe de încurajare. Mi-am dat seama că operaţia nu se poate face decât în străinatate, iar dacă nu reușesc să strâng banii cât mai repede, există posibilitatea să mor în somn. Vă daţi seama, nimic nu este mai șocant ca gandul că, atunci când pun capul pe pernă, să nu știu dacă ma mai trezesc dimineaţa. Vestea acestei boli m-a schimbat total. Acum sunt mult mai nervoasă cu cei din jur și nu mai am nici o speranţă. Dacă Dumnezeu este bun și îmi va înţelege această grea suferinţă, îi va ajuta pe oamenii cu inimă mare să înţeleagă ce multă nevoie am de acești bani pentru operaţie, și că acesti bani pentru mine înseamnă șansa la o nouă viaţă.  

Vă mulţumesc din suflet,

Bianca

Bianca Cotorceanu are 15 ani, este elevă la Liceul Pedagogic “Spiru Haret” din Buzău şi în urmă cu câteva luni a aflat că inima ei este bolnavă: a fost diagnosticată cu regurcitare tricuspidiană, defect de sept interatrial de tip ostium secundum, cu şunt stanga dreapta semnificativ hemodinamic, hipertensiune arterială pulmonară, BRD incomplet (are un orificiu în inimă care trebuie acoperit). Se află la răscrucea unei mari încercări: încearcă să rămână în viaţă până la operaţia pe cord deschis care va fi efectuată de o echipă de medici chirurgi cardiovasculari de la o clinică renumită din Italia, Giannina Gaslini.

Operaţia costă aproximativ 25000 euro şi trebuie efectuată cât mai repede!

Conturi deschise la Banca Comercială Română:

LEI – RO54RNCB0566054362210001, deschis pe numele COTORCEANU CONSTANTIN

EURO – RO90RNCB0096109358470002, deschis pe numele COTORCEANU MARCELA

De asemenea, dacă aveți un site/blog, puteţi ați afișa bannerul de mai jos:


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam