MARIA BALOS (8 ani) mai are, inca, nevoie de ajutorul nostru!

22-07-2013 Sublinieri

DSC02897

Micuta Maria Balos are varsta de 8 ani si a fost diagnosticata in 2010 cu cancer la nivelul  maxilarului (rabdomiosarcom de ram orizontal mandibular stang), pentru care a fost operata si a efectuat chimioterapie in 2010. Atunci va prezentam situatia ei aici: http://www.cuvantul-ortodox.ro/Fratii-mai-mici-ai-lui-Hristos/2010/10/07/maria-balos-6-ani-are-nevoie-de-sprijinul-nostru/

Din pacate, in decembrie 2012 tumoarea a recidivat mai agresiv (masiva:  8x5x4cm) extinzandu-se la nivelul faringelui, gurii, intracranian, cu efect compresiv asupra lobului temporal cerebral. Ca urmare a acestei stari a fost reinternata la Clinica de Oncologie Pediatrica din Timisoara din februarie 2013. Aici a inceput o noua cura de citostatice, foarte puternice, in prezent (iunie 2013) fiind dupa al cincilea bloc de citostatice, care i-a indus aplazie medulara severa (maduva spinarii nu mai produce globule rosii si albe ramanand descoperita imunitar in fata infectiilor).

Mama ei (Balos Maria) este intr-o situatie precara – singura cu 5 copii, din care 4 minori:

– Simion – 19 ani

– Simona – 17 ani

– Bety – Rahela – 13 ani

– Florinel – 11 ani

– Maria

Toti locuiesc la Cebza intr-o casa veche care necesita reparatii mai ales la acoperis (de curand le-a cazut o parte din acoperis si toti traiesc cu teama ca o “sa le cada casa pe ei”).

Actualmente mama este internata cu Maria in spital si nadajduieste ca aceasta sa iasa din aplazia medulara si starea ei generala sa se imbunatateasca. In acest caz, incepand cu luna iunie, cu ajutorul lui Dumnezeu, va urma o a sasea cura de citostatice,  apoi va fi reevaluata pentru a decide medicii conduita terapeutica ulterioara (operatie de extirpare mandibula apoi reconstructie sau transplant). In toata aceasta perioada mama are nevoie de sprijin financiar pentru ea si familie.

Conturi deschise pentru Balos Maria la Banca Raiffeisen, Agentia BEGA din TIMISOARA:

RO97RZBR0000060007328743- pentru LEI –RON;

RO59RZBR0000060012800809 – pentru EURO

codul BIC este: RZBRROBU

Mai multe detalii: http://helpunfortunatechildren.webs.com

 DSCF8597


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “MARIA BALOS (8 ani) mai are, inca, nevoie de ajutorul nostru!

 1. Ii va veni si randul ei, Dumnezeu o s-o ajute si o sa se faca bine.

 2. Boala Mariei este foarte grava,totul depinde de noi si de bunavointa noastra pentru a reusii cu bine sa treaca peste aceasta perioada grea. Cu totii trebuie sa ne gandim ca un mic ajutor din partea noastra ii poate schimba viata. Dragi credinciosi va spun cu ganduri bune si cu sufletul indurerat ca aceasta fetita chiar are mare nevoie de sprijinul si ajutorul nostru. Mana de la mana se aduna o suma cat de mica care o ajuta,va rugam cu totii sa donati cat puteti o suma cat de mica ii poate fi de mare folos. Multa sanatate acestui ingeras cu totii o sa ii fim alaturi

 3. În zorii zilei cu durere
  Cu o mică mângâiere
  S-a stins un înger mic
  Căci durerea l-a cuprins.

  Un înger mic,nevinovat
  De lângă noi azi a plecat
  Cu suflet blând,dar apăsat
  Durerea de loc nu o lăsa
  Să se bucure şi ea.

  Şi uite…aşa s-a întâmplat
  O mamă tristă a lăsat
  “Mamă scumpă iartă-mă,
  Căci nopţi întregi nu ai dormit
  Căci pe mine m-ai păzit
  Iar sufletu tău acum e trist”

  “Fraţi dragi eu vă iubesc
  De sus din cer eu vă păzesc,
  Cu toţii v-aţi rugat mereu
  Pentru durerea sufletului meu
  De a fi mereu bine
  Ca să nu plec de pe lume
  Pentru vremea care vine”

  UN SUFLET BLÂND FĂRĂ PĂCAT
  DINTRE NOI AZI A PLECAT

  Condoleanţe familiei şi celor apropiaţi…Maria mereu o sa fie alături de noi cu sufletul şi mereu o să ne păzească de sus din cer. Cu toţii o să vă fim alături în aceste momente foarte grele.

 4. Dumnezeu s-o odihneasca!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam