Sa il ajutam pe CATALIN CALOIU, un baietel de 4 ani bolnav de leucemie

16-07-2013 Sublinieri

Catalin

Cine sunt eu? Cel mai mic si mai alintat membru al familiei noastre. Pana nu demult, eram un nazdravan jucaus si plin de energie, prietenos si comunicativ. lmi placea sa merg cu bicicleta iar parcul era locul meu preferat… Asta pana intr-o zi, cand am simtit ca piciorusele mele nu ma mai asculta, simtindu-ma din ce in ce mai epuizat. Apoi au inceput durerile de burtica si febra. Doctorul m-a trimis acasa spunandu-mi ca sunt racit. Dar eu ma simteam din ce in ce mai rau…

Inflamarea ganglionului suboccipital, febra, durerea de burtica si de articulatii i-a alarmat pe parintii mei si uite asa au inceput nesfarsitele vizite la marile clinici din Bucuresti. Analize peste analize, ecografii, examinari care in loc sa ofere raspunsuri, nasteau si mai multe intrebari. Dupa o saptamana chinuitoare s-a conturat in sfarsit o parere… suspect de leucemie. Parintii mei au hotarat plecarea de urgenta la un spital din Munchen, Germania. Iepurasul a venit anul acesta la mine, dar nu asa cum vine la alti copii cu dulciuri. Primele analize au confirmat suspiciunea… LEUCEMIE ACUTA LIMFOBLASTICA.

M-au internat de urgenta pentru hidratare si scaderea temperaturii. Apoi am primit inca o veste trista…timp de 1 an nu am voie sa plec de aici, nu-mi voi vedea prietenii, spitalul va fi noua mea casa.

Am promis sa fiu cuminte si curajos, dar din pacate nu este suficient.

Sunt sigur ca intr-o zi voi reusi sa-i cunosc pe cei care m-au ajutat si sa le multumesc!

***

Noi suntem parintii lui Catalin si va rugam din suflet sa ne ajutati sa ne salvam puiul! Dupa diagnosticul primit in Germania, tratamentul propus de doctori poate dura aproximativ un an, in functie de cum evolueaza boala. Costul aproximativ este de 150 000 eur. Pentru initierea tratamentului trebuiau virati in contul spitalului minim 50.000 de euro. Prieteni apropiati, rude au facut tot ce este omeneste posibil pentru a achita aceasta suma si am inceput.

Dupa prima luna de tratament, doctorii sunt multumiti de rezultate si de evolutia lui… stim ca este un luptator! Pentru a continua tratamentul este necesara virarea unei noi transe de bani catre spital, orice intarziere va amana protocolul de tratament.Orice ajutor reprezinta un pas spre vindecare. Va rog din suflet sa va ganditi la micul nostru ingeras si sa incercam sa-l ajutam sa lupte cu aceasta boala crunta. Va multumim din suflet!

Donatiile se pot face in conturile deschise la Banca Transilvania de mama lui, CALOIU ALEXANDRA

IBAN:RO55BTRL04301201T01325XX (CONT IN RON) 

IBAN:DE65700202700010026152 BIC:HYVEDE (CONT IN EURO) HYPOVEREINSBANK

Pentru mai multe detalii:

http://catalin-sansalaviata.blogspot.ro/


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam