Micuta STEFANIA are nevoie de noi pentru instrumente medicale! “Mi-a tremurat sufletul de durere, dar speranta si credinta in Dumnezeu m-au facut sa-i spun ca totul va fi bine, stiu ca Dumnezeu ne iubeste!”

30-09-2012 Sublinieri

Ştefania Dumitru, fetiţa de 3 ani, avand stenoză esofagiană a fost supusă unei noi intervenţii de dilatare a esofagului la Spitalul “Marie Curie” din  Bucureşti la inceputul lunii septembrie. A treia, din cele 15 sau chiar mai multe, de care are nevoie. Familia sa este nevoita să cumpere unele instrumente medicale, în valoare de câteva  sute de euro, pe care spitalul nu le are.

“Ma doare foarte tare chinul la care este supusa Stefi dar cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa reusim macar o mica dilatare. Cu tipul asta de cateter cu balon, domnul doctor spera sa reusim. Dar ca dilatarea sa fie mai sigura, lui Stefi i se va introduce un tub in esofag, care va ramane acolo doua saptamani. Acel tub este sustinut de un drenulet [furtunel] care va iesi pe nas.
Asta si toata drama prin care trece m-a daramat sufleteste.

Ieri micuta mea Stefania mi-a spus: Nana mi-e frica! Mi-a tremurat sufletul de durere, dar speranta si credinta in Dumnezeu m-au facut sa-i spun ca totul va fi bine, stiu ca Dumnezeu ne iubeste!

Oameni buni si frumosi! Daca intamplator cititi aceste randuri, scrise dintr-o inima plina de lacrimi, din suflet va cer, in rugaciunile dvs, rugati-va si pentru ingerasul meu Stefania si pentru toti copilasii din lumea asta!

Multumesc din suflet celor care ne sunt alaturi in aceasta lupta.

Dumnezeu sa va binecuvanteze fiecare clipa.”

Daca vreti si aveti posibilitatea sa ne ajutati, o puteti face aici:
Titular: NICULINA DUMITRASCU (bunica Stefaniei)
ING BANK, SUCURSALA GIURGIULUI
RON: RO 12 INGB 0000 9999 0160 0322
EURO: RO 54 INGB 0000 9999 0163 2255
COD SWIFT:INGBROBU

Adresa: Comuna Copaceni, str.Principala nr. 963, Jud Ilfov.
Telefon: 0763.998.823
Va multumesc din suflet!
Dumitrascu Niculina


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Micuta STEFANIA are nevoie de noi pentru instrumente medicale! “Mi-a tremurat sufletul de durere, dar speranta si credinta in Dumnezeu m-au facut sa-i spun ca totul va fi bine, stiu ca Dumnezeu ne iubeste!”

  1. Va multumesc din suflet pentru tot ce-a ce faceti! V-am gasit intamplator dar mia-ti umplut inima de bucurie.Dumnezeu sa va binecuvanteze!
    Sunte-ti minunati! Cu respect Niculina Dumitrascu.

  2. @Niculina Dumitrascu:

    Dumnezeu sa va dea sanatate!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam