„Vorbesc pietrele”: MINUNEA VENIRII SFINTEI LUMINI LA IERUSALIM, 4 mai 2024 transmisiune televizată + MĂRTURII IMPORTANTE despre autenticitatea acestei minuni de la PS TIMOTEI PRAHOVEANUL și REMUS RĂDULESCU (video)

4-05-2024 31 secunde Sublinieri

– Ceremonia de primire a Sfintei Lumini la Sfântul Mormânt din Biserica Învierii, Ierusalim comentată în direct de PS Timotei Aioanei și Remus Rădulescu – fragment din emisiunea TRINITAS TV (via Facebook Doxologia) de sâmbătă, 4.05.2024 –

***

Iulian Capsali:

BUCURIE!

S-a milostivit de noi bunul Dumnezeu și s-a pogorât, acum câteva minute, Sfânta Lumină pe Sf. Mormânt.

Prilej de mare bucurie pentru creștini și de sminteală pentru cioclii seculariști, teologii cu filacteriile lungi.

Tot așa cum noi vedem în direct Sfânta Lumină – care nu este Lumina Învierii ci mărturisește Pogorârea la Iad a Domnului, golirea lui de cei drepți – vom vedea, o spune Evanghelistul Ioan, în direct, cum Sfântul Ilie împreună cu Enoh, trimiși de Dumnezeu ca să aducă pe evrei la credință, vor face minuni și vor mărturisi cu propria lor viață, fiind uciși de slugile lui Antihrist.

Hristos a Înviat!

MINUNEA SFINTEI LUMINI DE LA IERUSALIM: marturii, documentare, dovezi (VIDEO)

SFANTA LUMINA DE LA IERUSALIM, 2019. Marturii VIDEO, in direct, ale MINUNII FOCULUI SFANT care nu arde. HRISTOS A INVIAT!

RUGAMINTEA IPS IOAN SELEJAN PENTRU TINERI. “Iubiti tineri, mangaiati si stergeti lacrimile mamelor” / Cuvantul IPS Teofan din noaptea Invierii: MANTUITORUL NE-A REDAT CEL MAI PRETIOS DAR: LIBERTATEA/ Despre SFANTA LUMINA de la Mormantul Mantuitorului cu Silviu-Andrei Vladareanu (VIDEO)

HRISTOS A INVIAT!/ Despre BUCURIA INVIERII cu parintele Macarie Simonopetritul. CUM SA DISTINGEM BUCURIA DUHOVNICEASCA DE CEA SUPERFICIALA?/ „Amu’ s-o pierdut credinţa şî s-o-nmulţât ştiinţa“/ MARTURII VII DESPRE MINUNEA LUMINII DE LA IERUSALIM


Categorii

Lumina de la Ierusalim, Pastile/ Invierea, Patriarhul Teofil al Ierusalimului, PS Timotei Prahoveanul, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare