Doamna Maria Gadescu (55 de ani), imobilizată în scaun cu rotile, ne cere din nou ajutorul

26-08-2016 Sublinieri

Maria Gadescu

Doamna Maria Gadescu, al carei anunt umanitar l-am publicat pe 29.02.2016, a apelat la noi din nou, scriindu-ne pe mail. Se lupta atat cu boala, cat și cu lipsurile de tot felul, mai ales acum, in lipsa mamei care i-a fost alaturi permanent de cand a ramas paralizata.

Buna ziua.

Va scriu din suflet, trec printr-o mare tragedie… si simt nevoia sa vorbesc. Sunt o persoana cu handicap grav in scaun cu rotile de f.f. multi ani, in urma unui grav accident si singurul meu sprijin si ajutor in toti acesti ani… a fost mama mea, care din pacate a murit in postul Pastelui, pe 19 martie si am ingropat-o pe 22. De atunci plang intr-una fara oprire, nu ma pot impaca cu gandul ca am ramas singura si mai ales in situatia mea grava in carut. In ultimii 3 ani de viata ai mamei am vazut ca situatia se agraveaza si m-a pus pe ganduri cum ma voi descurca in situatia mea, cu casa neadaptata la handicapul meu, fara nici un fel de conditii, nu baie care e o mare necesitate, nu un moft, nu bucatarie, nu trepte suspendate si multe altele. Am incercat sa-mi fac cat de cat putine conditii, chiar daca nu in totalitate, nu am terminat, dar prin eforturi mari, facand si foamea, ca sa-mi pot plati datoriile, iar acum pe langa cele existente…. s-au mai adaugat si cele cu inmormantarea, care stiti cata cheltuiala trebuie si-n plus cate se fac pe urma.

Sunt disperata si nu stiu cum sa ma descurc si cum sa mai ies din asta, uneori ma intreb daca merita sa mai traiesc. Toata viata mi-a fost plina de drame si tragedii. De aceeia va scriu, poate ma ajutati prin publicarea povestii mele de viata, poate cineva cu suflet ma poate ajuta cat de putin, trebuie sa-i fac si parastas mamei si nu am cu ce.  Va trimit si poze cu copia de deces a mamei, certificatul meu medical si poze cu mine in carut. Ma puteti gasi la nr. de telefon 0761850753  —  care doreste sa ma contacteze.

Va multumesc anticipat si sper din suflet in sprijinul dvs.  Am si un cont bancar, daca e nevoie vi-l dau daca raspunsul este favorabil ceea ce sper din inima, ca voi primi un raspuns  favorabil.

MARIA GADESCU

RO76RZBR0000060010412557 – LEI

RAIFFEISEN BANK

certif medical


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Doamna Maria Gadescu (55 de ani), imobilizată în scaun cu rotile, ne cere din nou ajutorul

  1. Pingback: O persoana cu dizabilitati solicita ajutor. Oare ce se ascunde in spatele acestei solicitari? - IulianaNegoita.dizabil.eu
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam