Sa-l ajutam pe DAVID-GABRIEL (1 an si 1 luna) sa mearga si sa vorbeasca!

17-09-2011 Sublinieri

Pe 19 august a implinit un anisor si nu a facut niciun pas… Nu vorbeste, nu merge,  nu se joaca.

David-Gabriel s-a nascut prematur, la 28 de saptamani- avea 1300 g si a avut de trecut prin multe complicatii ale prematuritatii sale! A stat 3 luni internat la Maternitatea Cuza Vodă din Iaşi, la sectia de neonatologie. A suferit stopuri cardio-respiratorii, hemoragie cerebrala, a fost intubat o luna si jumatate.  Apoi a trecut printr-o operatie la ochi, s-a lupta si cu pneumonia si cu hernia inghinala. Toate in doar cateva luni…

Acum gangureste si e atent la tot ceea ce se intampla in jurul lui, dar nimic din ceea ce ar trebui sa i se intample la varsta lui, nu se poate intampla. Nu spune mama sau tata si nu poate tine o jucarie in manute. Are manutele si piciorusele paralizate. Parintii sai au aflat de ce David nu se misca precum un bebelus normal – sufera de encefalopatie hipoxic ischemică, paralizie cerebrală (tetrapareză spastică).

O sansa de recuperare ar fi acum, cand David este inca micut, la Clinica Internationala de Recuperare din Ucraina. Este nevoie de 35.000 euro pentru 10 sesiuni – 3500 euro fiecare (câte una la 4 luni). Dar parintii nu au acesti bani si apeleaza (si) la ajutorul nostru! Odata cu trecerea timpului, afectiunea de care sufera David se agraveaza,  iar recuperarea lui nu mai suporta nicio amanare.

 

 

 

CONTURI BANCPOST
Cont lei : RO86BPOS07207878987RON01
Cont euro : RO21BPOS07207878987EUR01
TITULAR: IRIMESCU GABRIEL FLORIN

COD BANCA: 308075018
SWIFT: BPOSROBU

Tel: 0749 51 35 78 (Irimescu Gabriel Florin – tata)
Tel: 0741 32 44 66 (Labunt Nadia Florina – mama)

Adresa: PARCUL TINERETULUI NR 11 ET 3 AP 13 BOTOSANI, cod poştal 710163

Adresa e-mail: nadia_labuntz@yahoo.com (mama)

POVESTEA LUI DAVID-GABRIEL

Aparitii mass-media:

TVR Iasi

Stirile PRO TV

Realitatea

Stiri Botosani

Botosani Necenzurat

 


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Sa-l ajutam pe DAVID-GABRIEL (1 an si 1 luna) sa mearga si sa vorbeasca!

  1. Doamne, ajuta si acestui pruncusor!
    Pomeniti-l si pe Doru in rugaciunile voastre, este un familist care nu de mult a redevenit credincios, si face dializa. El ar face un transplant dar nu are bani sa plateasca. Asa ca, daca se doreste, cine are grupa sanguina B3 si doreste sa isi doneze un rinichi fara bani este rugat sa ia contact cu acest om (nr. tel. il aflati daca ma contactati la mail velcsov25@yahoo.com), ca apoi sa faca si restul analizelor pt a vedea daca compatibilitatea este 100 la suta. Sau, daca s-ar putea strange bani…i s-au cerut intre 10000 si 16000 de euro.

  2. Ma rog pentru toti copilasii aflati in suferinta. Stiu ca este prea mult si indraznesc, dar poate daca il rog frumos pe Dumnezeu sa il aduca la o stare de normalitate pe David-Gabriel, cine stie, poate se face vreo minune…
    Am mai trait minuni pe viu: in parcul din cartierul meu era o fetita care la 5 ani nu vorbea mai deloc, ne-am rugat toti pentru ea si acum, dupa 3 ani, vorbeste perfect normal, sau, alt caz, un baietel nascut cu o pareza, tot asa, prin rugaciunile tuturor s-a facut bine si arata normal.
    Ma rog si pentru baietelul meu bolnav de cancer sa faca Dumnezeu o minune cu el si sa supravietuiasca si sa realizeze lucruri bune in viata, sa fie FERICIT.

  3. Maica Parascheva intotdeauna vindeca pe cei ce se roaga la dansa.
    Sper ca familia sa citeasca si aceste randuri si sa se roage fierbinte sfintei care niciodata nu a lasat pe cineva la nevoie.
    Doamne ajuta.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam