CJ Hopkins: MAREA EPURARE A ÎNCEPUT. Noul totalitarism pseudo-medical, „științific”, și segregarea noilor suboameni, „nevaccinații”

21-10-2021 4 minute Sublinieri

Acesta este triunghiul răsturnat roșu pe care naziștii îl foloseau pentru a-și însemna oponenții politici în lagărele de concentrare. Sursa: https://consentfactory.org/2021/07/19/the-propaganda-war-and-how-to-fight-it/

CJ Hopkins:

Marea Epurare a Noii Normalități

Așadar, Marea Epurare a Noii Normalităţi a început… la ţanc, chiar aşa cum era de aşteptat.

Așa cum noi, „paranoicii teoreticieni ai conspirației“ am avertizat că se va întâmpla în ultimele 18 luni, persoanele care refuză să se convertească la noua ideologie oficială sunt acum supuse segregării, lipsite de locurile lor de muncă,  de participarea la cursurile școlare,  de tratament medical, persecutate în fel şi chip.

O neobosită propagandă oficială care îi demonizează pe „nevaccinați” este difuzată de mass-media corporatistă și de stat, de liderii guvernamentali, de oficialii din domeniul sănătății și de fanaticii care zbiară pe rețelele sociale.

„Nevaccinații” sunt noii „Untermenschen” oficiali, o subclasă de „ceilalți” subumani pe care masele din Noua Normalitate sunt condiționate să-i urască.

Puteți vedea ura în ochii nou-normalilor…

Dar nu este doar o epurare a „nevaccinaţilor”. Oricine se abate de la ideologia oficială este demonizat și persecutat în mod sistematic.

În Germania, Australia și alte țări din Noua Normalitate,  protestele împotriva Noii Normalităţi sunt în mod oficial scoase în afara legii. Gestapo-ul Noii Normalităţi se ducel la casele oamenilor pentru a îi interoga cu privire la postările lor de pe Facebook împotriva Noii Normalităţi. Corporațiile cenzurează fără ascunzişuri conținutul care contrazice narațiunea oficială. Echipele de bătăuşi ale Noii Normalităţi cutreieră pe străzi, verificând actele de „vaccinare” ale oamenilor.

Și nu doar guvernele și corporațiile efectuează Epurarea Nou Normală. Prietenii îi epurează pe prieteni. Soțiile își epurează soții. Tații epurează copiii. Copiii îi epurează pe părinți. Noii Normali epurează vechile gânduri normale.

„Autoritățile sanitare” globale revizuiesc definițiile  pentru a le face să se conformeze „științei” Nou Normale.

Și așa mai departe… chiar în fața ochilor noștri se fabrică o nouă „realitate” oficială. Orice și oricine nu se conformează acesteia este curățat, eliminat din rândul persoanelor, golit din memorie, șters.

Nimic din astea nu ar trebui să fie o surpriză.

Fiecare sistem totalitar în curs de dezvoltare, la un anumit stadiu al preluării societății, lansează o epurare a oponenților politici, a dizidenților ideologici și a altor „devianți antisociali”. Astfel de epurări pot fi rapide sau cu final deschis și pot lua orice fel de formă exterioară, în funcție de tipul de sistem totalitar, dar nu poți avea totalitarism fără ele.

Esența totalitarismului – indiferent de modul în care se costumează și de ideologie – este dorința de a controla complet societatea, fiecare aspect al societății, fiecare comportament și gând individuale. Fiecare sistem totalitar, fie că este vorba de o națiune întreagă, un cult micuţ sau orice altă formă de organ social, evoluează către acest scop de nerealizat… controlarea şi transformarea ideologică totală ale fiecărui element al societății (sau al oricărui tip de organ social pe care îl include). Această căutare fanatică a controlului total, a uniformității ideologice absolute și a eliminării oricărei disidențe este ceea ce face ca totalitarismul să fie totalitarism.

Astfel, fiecare nou sistem totalitar, la un moment dat în evoluția sa, trebuie să lanseze o epurare a celor care refuză să se conformeze ideologiei sale oficiale. Trebuie să facă acest lucru din două motive de bază: (1) să separe sau să elimine în alt mod adversarii politici reali și disidenții care reprezintă o amenințare pentru noul regim; și (2), un lucru și mai important, să stabilească teritoriul ideologic în care masele trebuie să se limiteze acum pentru a evita segregarea sau eliminarea.

Epurarea trebuie efectuată în mod deschis, brutal, astfel încât masele să înțeleagă că regulile societății s-au schimbat pentru totdeauna, că drepturile și libertățile lor anterioare au dispărut și că de acum înainte orice tip de rezistență sau abatere de la ideologia oficială nu va mai fi tolerat și va fi pedepsit fără milă.

Epurarea este de obicei lansată în timpul unei „stări de urgență”, sub amenințarea iminentă din partea unui „inamic” oficial (de pildă, „comuniști infiltraţi”, „contrarevoluționari” sau… știți, o „pandemie devastatoare”), astfel încât regulile normale ale societății pot fi suspendate pe termen nelimitat „de dragul supraviețuirii”. Cu cât masele pot fi mai îngrozite, cu atât vor fi mai dispuse să-și predea libertatea și să urmeze ordinele, oricât de nebunești.

Sângele totalitarismului este frica… frica atât de dușmanul oficial al sistemului (care este întreţinută în mod constant de propagandă), cât și de sistemul totalitar însuși. Faptul că brutalitatea sistemului este raționalizată de amenințarea reprezentată de inamicul oficial nu o face cu nimic mai puțin brutală sau terifiantă. În sistemele totalitare (de orice tip sau nivel) frica este o constantă și nu există nicio scăpare din ea.

Teama maselor este apoi canalizată în ură… ura față de „Untermenschen” oficial, sistemul încurajând masele să-i facă țapi ispășitori. Astfel, epurarea este, de asemenea, un mijloc de a le permite maselor să se cureţe de propria lor frică, să o transforme în ură auto-îndreptățită și să o dezlănțuie pe „Untermenschen” în locul sistemului totalitar, lucru care, evident, ar fi sinucigaș.

Fiecare sistem totalitar – atât indivizii care îl conduc, cât și sistemul ca structură – înțelege în mod instinctiv cum funcționează toate acestea. Totalitarismul Noii Normalităţi nu face excepție.

Doar reflectați la ceea ce s-a întâmplat în ultimele 18 luni.

Zi după zi, lună după lună, masele au fost supuse celei mai distructive campanii psihologice de teroare din istoria terorii psihologice. Din nefericire, mulți dintre ei au fost reduși la invalizi paranoici, care fac pe ei de frică, care se tem de exterior, de contactul uman, cărora le este frică de proprii copii, le este frică de aer, sunt obsedați morbid de boală și moarte… și consumați de ura față de „Nevaccinaţi”.

Ura lor, desigur, este cu totul irațională, produs al fricii și al propagandei, așa cum este întotdeauna ura față de „Untermenschen”. Nu are absolut nimic de-a face cu un virus, lucru pe care chiar autoritățile din Noua Normalitate îl recunosc. „Nevaccinații” nu reprezintă o amenințare pentru nimeni mai mare decât orice altă ființă umană… decât în măsura în care ei amenință credința Noilor Normali în ideologia lor delirantă.

Nu, am depășit cu mult rațiunea în acest moment. Asistăm la nașterea unei noi forme de totalitarism. Nu „comunism”. Nu „fascism”. Totalitarismul global-capitalist. Totalitarism pseudo-medical. Totalitarismul patologizat. O formă de totalitarism fără dictator, fără ideologie definibilă. Un totalitarism bazat pe „știință”, pe „fapt”, pe „realitate”, care se creează el însuși pe sine.

Nu știu despre voi, dar, până acum, categoric m-a impresionat. Atât de mult încât mi-am lăsat deoparte schiţa satirică pentru a încerca să înțeleg lucrurile… ce este de fapt, de ce se întâmplă, de ce se întâmplă acum, încotro se îndreaptă și cum să mă opun, sau cel puțin cum să subminez situaţia.

După cum văd lucrurile, următoarele șase luni vor determina cât de reușite vor fi fost etapele inițiale ale lansării acestui nou totalitarism.

Până în aprilie 2022, fie ne vom arăta cu toții „hârtiile” către Gestapo-ul Noii Normalităţi ca să ne putem câștiga existența, merge la o școală, lua masa la un restaurant, călători și a ne trăi viața în orice fel, fie vom fi aruncat o cheie franceză în mecanismul maşinăriei.

Nu mă aștept ca GloboCap să abandoneze lansarea Noii Normalităţi pe termen mai lung – sunt clar dedicați să o implementeze – dar avem puterea de a le strica actul de deschidere (pe care îl planifică și îl exersează de ceva timp).

Deci, să mergem mai departe și să facem chestia asta, da? Înainte să fim epuraţi sau lipsiţi de dreptul de a fi persoane sau orice altceva. Nu sunt sigur, deoarece nu am văzut încă o „verificare a faptelor”, dar cred că există câțiva piloți de linii aeriene comerciale în SUA care ne arată cum se face.


Categorii

Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

14 Commentarii la “CJ Hopkins: MAREA EPURARE A ÎNCEPUT. Noul totalitarism pseudo-medical, „științific”, și segregarea noilor suboameni, „nevaccinații”

 1. Deoarece îmi place stilul de argumentare al lui CJ Kopkins, desigur că am citi articolul lui în întregime. Multe din ideile lui anterioare se repetă, dar tot mai are lucruri noi de spus:

  – „Epurarea trebuie efectuată în mod deschis, brutal, astfel încât masele să înțeleagă că[…] orice tip de rezistență sau abatere de la ideologia oficială nu va mai fi tolerat și va fi pedepsit fără milă.”
  – „Sângele totalitarismului este frica…” „Teama maselor este apoi canalizată în ură[…] față de «Untermenschen» oficial…”
  – „Până în aprilie 2022, fie ne vom arăta cu toții «hârtiile» către Gestapo-ul Noii Normalităţi ca să ne putem[…] trăi viața în orice fel, fie vom fi aruncat o cheie franceză în mecanismul maşinăriei.” Aici aș zice că nu sunt doar aceste două opțiuni, pentru că s-ar putea ca ele să nu funcționeze sau să nu fie acceptabile. Dar vom vedea ce va mai fi…

  P.S.:

  1) Oficialitățile parcă spuneau la început că: vai, dar vom introduce Pașaportul de vaccinare doar pentru cei care vor să călătorească dintr-o țară în alta…
  Nu că i-aș fi crezut, dar merită amintit…

  2) Filmarea din spatele link-ului: „Gestapo-ul Noii Normalităţi se duce la casele oamenilor pentru a îi interoga cu privire la postările lor de pe Facebook împotriva Noii Normalităţi” e tare de tot. Din ce am reușit să înțeleg din engleza vorbită (filmarea e din Australia), „acuzatul” îi întreabă pe polițiști: „Ne slujiți pe noi, sau slujiți guvernul corupt?” Iar polițiștii răspund aproape ca o flașnetă stricată: „Ai fost acolo? Ai fost la protest?”. E și de plâns, și de râs, în același timp!

 2. De fapt, ceea ce continua sa ma impresioneze este extraordinara insistenta a multora in a crede ca discursul oficial este real in ciuda a din ce in ce mia multor evenimente strigatoare.

  Si observ doua categorii care se suprapun dar pot fi si distincte: cei care se uita insistent la stiri, la TV.
  Dar si cei care vin cu o mentalitate mai veche de “european”, care crede in valorile occidentale, care inca se mai uita la Occident ca la un far bun de indicat drumul.

  Insa dincolo de toate astea asistam la o adevarata vrajire a lumii! Eu deja cunosc mai multe cazuri (8) care au avut probleme de la vaccin si nu de la COVID.Si asta intr-un timp scurt (1 luna) si la prima manaa. In timp ce cazuri de COVID stiu doar unul singur la prima mana si nici unul mortal tot din cercul meu apropiat. Este din ce in ce mia clar intentia vaccinurilor – care este dubla – distrugerea imunitatii, cresterea mortalitatii; si controlul digital. Dar devine pretext pentru distrugerea economiei, cresterea saraciei, distrugerea sistemului de invatamint caruia i-a fost dat o lovitura din care este clar ca n-o sa-si mai revina pentru ca indiferent de citi sa vor vaccina niciodata nu va fi suficient pentru ca, nu-i asa, alte variante vor aparea si va fi nevoie de noi si noi vaccinari la fiecare semestru probabil sau de doua ori pe an, pina cind ne vor reduce ca populatie.

  DE fapt, se observa ca discursul covidian are si avantajul ca ne tine atentia distrasa de la lucruri de o importata grava: distrugerea artificiala si sistematica a liniilor de aprovizionare, reducerea surselor de alimente mai ales a celor de carne prin distrugerea fermelor de animale si asa mai departe.

  Nu intimplator se preconizeaza introducerea robotilor – forta de munca nu va mai fi pentru ca va fi micsorata prin decese si prin multelele reguli criminale impuse celor care vor munci pentru a-i descuraja.

  Cat despre ultimile reguli draconice date tandemul Arafat- Johanis – ele ne arata cam pina unde se intentioneaza sa se mearga….. daca li se va permite! Si li se permite.

  Ideea cu vaccinurile, repet, devine din ce in ce mai clara: daca nu se intimpla ceva dupa primele doua intzepaturi, incnep sa se intimple lucruri dupa a 3-a sau dupa a 4- sau a 5-a sau X intzepaturi – pina la urma organismul uman va ceda mai devreme sau mai tarziu. Evident se va da vina pe…. tulpinile infinit create de vaccin…. si tot asa.

  Si ne vor si copiii! Deci ce facem?!

  Sa ne intelegem: conform datelor oficiale cam 10% dintre cei la ATI sint vaccinati sau morti…. nu sint sigura. In conditiile in care 30% din populatie este vaccinata pina acum. Deci asta inseamna ca 1/3

 3. @Daniela G. Da. Merci ca mi-ai atras atentia apropos de acel video.
  Australia, din nu stiu ce motive, dar si Noua Zeelanda sint mult mai avansate in instaurarea procesului Orwellian de dictatura.

  Omul care le vorbeste din pragul casei are exact, dar exact reactia pe care as fi avut-o si eu cuvant cu cuvant. Mi s-a parut partial sinistru, partial deja vu, partial hilar pentru ca omul ii intreaba ceva foarte pertinent: veti merge din casa-n casa. Iar prostii aia doi raspund: da!

  Cineva remarca acum citiva ani (nu multi – 2 sau3) ca in Marea Britanie a fost un proces de schimbare a cadrelor in politei si ca personajele recrutate au fost indivizi cu trasaturi psihologice si de caracter destul de diferite de obisnuitul politist britanic din trecut care in general era respectat si mai ales, inspira incredere printr-un comportament de bun simt si saritor. Se pare ca aceasta s-a schimbat si am observat si eu. Asta pe linga faptul ca acum politia este penetrata de alogeni, in principal de musulmani pakistanezi sau p-acolo care vin cu o alta mentalitate si gindire din familie care nu mai are prea multe cu vechea mentalitate britanica de a reactiona si judeca….

  DEsi indivizii politisti din filmuletul din Australia erau albi – dar probabil fac parte si ei din categoria recrutilor cu noi trasaturi de caracter convenabile puterii si dezavantajoase pentru libertatile cetatenesti

 4. Off topic
  Întrebare: De ce pare că Părintele Elpidie a intrat într-un „con de umbră”, și aici, și în alte „zone” ortodoxe, chiar acum când vorbește de vaccinuri? (Știu că a fost criticat de saccsiv deoarece a spus că Antihristul se va naște din relația dintre o femeie și Lucifer, ceea ce desigur nu e posibil; dar un preot de la noi a spus că probabil Părintele a vrut să spună că tatăl biologic al Antihristului va fi posedat de către Lucifer.)
  Ceea ce spune Părintele Elpidie este, foarte pe scurt, că vaccinurile pregătesc ADN-ul uman pentru a face, în timp (printr-o serie de vaccinuri mai „perfecționate” decât cele de acum), legătura cu inteligența artificială, astfel încât ultimul vaccin să-i confere omului un cod unic (ce va conține cei trei de 6), cod ce va fi legat de ADN-ul său și va putea fi citit de către computer.
  Mi se pare important acest punct de vedere deoarece relativ la vaccinuri se vorbește mai mult despre toxicitatea lor sau despre segregarea care decurge de aici. Dar se vorbește prea puțin de legătura lor cu pecetea (fie ea și mai îndepărtată), ceea ce nu mi se pare de neluat în seamă.
  Desigur, profețiile nu trebuie luate ca o certitudine, ci ca o posibilitate, dar totuși, revenind la întrebarea mea de început, de ce nu se prea mai spune nimic de Părintele Elpidie pe site-urile ortodoxe? Știți cumva motivul?

 5. @Daniela G.
  “Dar se vorbește prea puțin de legătura lor cu pecetea (fie ea și mai îndepărtată), ceea ce nu mi se pare de neluat în seamă.” Subscriu. Dar nu numai de Pr. Elpidie nu am mai auzit nimic , dar nici de Pr.Episcop Neofit de Morfou.

 6. @Cristina

  În privința Mitropolitului Neofit nu mă mir. Cu câteva luni în urmă, Sinodul Bisericii din Grecia l-a tras la răspundere pe Mitropolitul Neofit de Morfou pentru declarațiile sale privitoare la pandemie și vaccinuri. Și am citit că Părintele Neofit a spus că din respect pentru Sinod se va abține “deocamdată” să mai facă declarații despre pandemie sau vaccinuri.
  În ce-l privește pe Părintele Elpidie, în afară de cuvântul pomenit de mine, pe care l-am găsit tradus în română încă din decembrie 2020 (deci înainte de a intra vaccinurile în România), el a mai avut niște înregistrări, dar acestea sunt “risipite” pe Internet (preluate în diferite locuri), plus că trebuie să aștepți ca cine știe greaca să le subtitreze în engleză sau română.

 7. @Daniela G.
  Am primit prin email azi si va transmit cu bucurie un videoclip cu IPS Neofit de Morfou :
  https://marturieathonita.ro/va-veni-o-boala-fabricata/

 8. @Denis, @Cristina

  Dar ce interesant, tocmai ne gândeam noi pe aici: oare ce mai fac Părinții aceștia din Grecia, care ne vorbeau despre cele ce le trăim acum, când pac, după câteva zile, vine un video cu Mitropolitul Neofit de Morfou! Mulțumesc!

 9. @cristina, @Daniela G

  Multmilostivul Dumnezeu știe ce ne doare și ne trimite cele de trebuință pe căi doar de El știute !!!
  Slavă Domnului pentru toate !!!
  Bogdaproste pentru acest cuvânt întăritor al ÎPS Neofit tuturor celor care au contribuit la răspândirea lui printre frații lor însetați de cuvânt duhovnicesc întăritor și ziditor de suflet !!!

 10. @RobertCr
  Eu cum am primit mail-ul cu IPS Neofit de Morfou, m-am grabit sa pun link-ul aici, fara sa ma uit ca fratii admini publicasera si ei articol. A fost in aceiasi zi, pe 5 noiembrie, doar ore diferite.

 11. Pingback: PAUL KINGSNORTH, cunoscutul scriitor britanic convertit recent la ortodoxie într-o parohie românească din Irlanda, despre ce ne arată APOCALIPSA COVID. „Chiar dacă ar fi să fiu convins că aceste vaccinuri funcționează în siguranță, nu aș pu
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare