MITROPOLITUL NEOFIT DE MORFOU (Cipru), citând pe Avva Sava Achileos și pe alți greci cu viață sfântă: “ANTIHRISTUL VA OCUPA TRONUL SĂNĂTĂȚII”. PLANUL LOR ESTE CA CEI “VACCINAȚI” SĂ SE LUPTE CU CEI “NEVACCINAȚI”. Ce trebuie să facă creștinii? (VIDEO + TEXT)

5-11-2021 3 minute Sublinieri

“… Din februarie 2020 v-am spusde acum încolo vom trăi într-o stare de frică.

Maica (Bătrâna) Galaktia (care s-a odihnit în Domnul în mai 2021), ea însăși mi-a spus în 2016, la telefon, când încă era în putere, următorul lucru, întrebând eu: „Maică, oamenilor le place să-mi asculte omiliile, despre ce să le vorbesc?”. Ascultați ce mi-a răspuns! Ascultați ce mi-a răspuns o femeie sfântă! „Despre cele murdare!”. Ați auzit ce mi-a spus?Despre cele murdare ar trebui să spui. Cele care vor aduce bolile, „vaccinul” și războiul. „Cele murdare? Cele murdare?”… am întrebat. „Uite, fiule, uite, Episcopul meu… Dumnezeu ți-a dat curaj și îndrăzneală să vorbești când ceilalți, din diferite motive, nu îndrăznesc să vorbească privind anumite chestiuni. Tu trebuie să vorbești despre avorturi, despre păcatele cărnii, care sunt contra firii și care nu privesc doar trupul, ci și dorințele sufletului”. Trupul și sufletul merg împreună. „Pentru păcatele mele cele multe mi se îmbolnăvește trupul și slăbește sufletul meu (Paraclisul Maicii Domnului). Cele două nu sunt despărțite, omul este ansamblul lor: suflet și trup, trup și suflet. Și au împreună pe Duhul Sfânt, când e vorba de persoane neprihănite, care luptă lupta cea bună. Așa că: să vorbești despre avorturi, despre păcatele trupești care sunt contra firii și care apar atât în interiorul, cât și în afara căsătoriei, la atât de mulți oameni! Lumea întreagă a devenit murdară, plină de vrăjitorie, de satanism, de blasfemii. În special din cauza acestor trei mari păcate Hristos va retrage pentru un anumit timp mila Sa din lume și va aplica dreptatea”. Ați auzit? „Aceasta este un lucru îngrozitor!”, am spus. „Da, este! Și lumea va avea nevoie de sprijinul tău în aceste vremuri. Pentru că le va fi îngrozitor de frică de lucrurile ce se vor întâmpla, a spus ea. 

Sfântul Paisie Aghioritul ne spunea că lucrurile de care veți auzi și pe care le veți vedea, încetul cu încetul, vor fi atât de multe, încât vă vor copleși”. El recomanda să oprim televizorul imediat!”.

Sfântul Episcop al Florinei, Augustin Kandiotis, ne-a spus că „va veni din Răsărit o boală care îi va umili pe medici. Un „aspirator”, care „va lua” foarte, foarte mulți oameni!”.

La fel, Părintele Sava Achilleos spunea… – păcat că nu am icoana aceea mică pe care v-am dat-o, cu notița pe spate – spunea: „Tronul lui Antihrist va fi luat prin „sănătate”!  Tronul lui Antihrist va fi luat prin… [Bravo, Elenița! Mulțumesc! (a găsit și a înmânat icoana)] „Antihristul va lua... – spune Sfântul Părinte Sava, iar noi îi ascultăm pe Sfinții care au primit Harul lui Dumnezeu, orice spun ei! Așa am fost învătați de Sfântul Porfirie, de Sfântul Iakov Tsalikis și de Sfântul Paisie: „Ascultă de sfinți, fiule. Episcopii pot greși, patriarhii pot greși, sinoadele pot greși, dar acolo unde Sfintii sunt de acord, nu există nicio greșală”. Aceasta se numește „acordul [conglăsuirea] Părinților”. Deci așa, un Părinte purtător de Dumnezeu, Părintele Sava Achilleos, care a adormit în 2016, spune: – Dar când a spus toate acestea lucruri? În 2007! – „Antihristul va ocupa „scaunul (poziția) sănătații”. Va veni o gripă. Va semnăna ca o gripă. O boală fabricată. Se recomandă evitarea oricărui tip de „vaccin”. Cei care nu vor fi „vaccinați” vor fi izolați!”. O doamnă de aici îmi spune: „suntem izolați, Episcopul meu!”.

Toate acestea sunt frică, frică și iar frică! Și după frică vine teroarea! Și după teroare, care o fi planul lor? Și prin „lor” mă refer la oamenii Noii Ordini Mondiale. Planul lor este ca cei „vaccinați” să se lupte cu cei „nevaccinați”. La început în interiorul familiei, apoi în interiorul satului, al parohiei, în interiorul mănăstirilor. Chiar și această situație din urmă se întâmplă deja acum! Dezbinarea și frica care se răspândesc acum prin lume arată clar că toate aceste lucruri sunt fabricate, că în spatele lor se ascunde duhul cel rău! Duhul cel rău, nu Duhul Sfânt! Duhul Sfânt cheamă întotdeauna la unitate. Este un Duh al păcii. Chiar și în timpul bolilor, calamităților, încercărilor, Duhul Sfânt este Duh al Păcii!

Deci, să spun acum câteva cuvinte, deoarece oamenii o cer. Unii oameni gândeau că dacă Mitropolitul din Morphou s-a îmbolnăvit, gata, „suntem terminați!”. Ca și cum aș fi Superman. Sunt și eu doar un om, cu propriile mele boli, cu propriile mele păcate. Și un păcat pe care îl simțeam că mă apasă, și despre care i-am vorbit Maicii Domnului, știți care este? Avorturile, păcatele trupești împotriva firii, vrăjitoria nu sunt singurele păcate care există. Am observat în mine aroganță (trufie). Mi-a trecut prin minte o idee cum că aș fi cineva, cum că aș avea o poziție înaltă! Și când mi-am dat seama de asta, mi-a fost frică, m-a prins frica. Așa că am spus: „Preasfântă Măicuță, smeritul meu Domn, smerește-mă! Smereste-mă! Fără smerenie nu voi putea spune nici măcar un „Doamne miluiește!”. Și s-au îngrijit de asta! M-au canonisit… cum se cuvine.

Iar despre cele ce se vor întâmpla în viitor… Cine știe, de acum înainte, ce fel de duh va domina lumea? Ce fel de duh va stăpâni lumea? Vor veni frica, teroarea, panica… haosul, poate… Putem noi ști care duh va „jubila” de acum înainte? El deja „jubilează”, dar va veni o „sărbătoare” și mai mare pentru el, de acum. Va prinde mare putere! Dar creștinii trebuie să fie „găsiți” înarmați! Înarmați cu cea mai puternică armă: cu Sfânta Împărtășanie! Sfânta Împărtășanie este cea care alungă duhurile rele și frica!

Creștinii trebuie să învețe cum să se roage unii pentru alții. Cei „nevaccinați” pentru cei „vaccinați” și invers! Ați înțeles ce am spus? Aveți un metanier, cei care nu ați primit „vaccinul”? Spuneți zilnic: „Doamne, Iisuse Hristoase, ai milă și de slujitorii Tăi care au primit „vaccinul! Iar cei care au primit „vaccinul” să repete același lucru pentru noi, care nu am primit „vaccinul”: Doamne, Iisuse Hristoase, protejează-i pe slujitorii Tăi, pe cei care nu au primit „vaccinul. Cât de frumos, nu-i așa?! Astfel, bunăvoința noastră va fi cea care va atrage Harul Duhului Sfânt și al lui Iisus Hristos, și al Tatălui nostru cel Ceresc!”

Vedeți și:

PROFETII despre pandemiile prezente si viitoare ale unor PARINTI CU VIATA SFANTA DIN GRECIA? “Vom avea parte de un Pasti negru si o vara saraca”

MITROPOLITUL cipriot NEOFIT: “Adevarul este ca a venit vremea examenelor credintei noastre si ne-au gasit pe toti, cler si popor, NEPREGATITI. Tot ce vedeti este LUCRAREA ANTIHRISTILOR ca sa pregateasca prin frica si teroare, HAOSUL, care va da nastere, mai intai, unui GUVERN MONDIAL si apoi Antihristului”

MITROPOLITUL NEOFIT DE MORFOU: “Ceea ce traim acum este INCEPUTUL RAZBOIULUI MONDIAL, este un razboi biologic. Si mai ales este un RAZBOI AL FRICII. Daca reusesti sa infricosezi poporul, poti sa ii faci ce vrei. NU DOAR VACCINURI, CI TE SUI PE EL SI ITI SPUNE SI MULTUMESC! Acum este epoca marturisirii si a martiriului. Acum au venit ANII RABDARII”

“ACUM ESTE VREMEA PREGATIRII! Fiti rabdatori, in asteptarea lui Hristos!” – MITROPOLITUL NEOFIT de Morfou indeamna la POCAINTA, RABDARE si la… adunarea de PROVIZII PE UN AN DE ZILE, in vederea incercarilor ce vor veni. “Pentru ca NE-AU GASIT SLABI, NE-AU SERVIT ACEST VIRUS si, acum, in aceasta PANICA, vor sa creeze un GUVERN MONDIAL si sa faca o lume a ne-libertatii si a urmaririi electronice”

MITROPOLIT NEOFIT de Morfou despre TOTALITARISMUL „POLITICOS” în care ne aflăm. PLANUL E DE A ADUCE ORTODOCȘII ÎN RELIGIA UNICĂ MONDIALĂ A DICTATURII GLOBALE. Ierarhul cipriot sfidează segregarea pe baza certificatului de vaccinare: „Ușile Bisericii rămân deschise pentru toți. Pentru noi Sfântul Botez este singurul certificat”

MITROPOLITUL NEOFIT indeamna la organizarea in parohii a unor LANTURI DE CITIRE A PSALTIRII ca paza in fata marilor incercari: “Parintii nostri ne-au invatat ca in asemenea clipe SA FACEM MULTE LITURGHII! IN FIECARE ZI! ASA INFRUNTAU MOARTEA, EPIDEMIILE, RAZBOAIELE, CUTREMURELE. Ei nu incuiau bisericile, ca acum! Bisericile erau deschise chiar si noaptea! Si lumea citea Psaltirea in biserici!”

CUVÂNT AL MITROPOLITULUI CIPRIOT NEOFIT despre DICTATURA NOII ORDINI MONDIALE, folosindu-se de “boala coronavirusului”, VACCINURILE GENETICE și ARMA PSALTIRII: “Să avem frică de Dumnezeu, iar nu fobie de boli”

Mitropolitul NEOFIT DE MORFOU marturiseste legat de VACCINUL “ANTI-COVID” si indeamna la rugaciune intetita ca FORTAREATA DE REZISTENTA “in fata raului pe care il planuiesc lucifericii Noii Ordini Mondiale”: “Vin momente foarte grele pentru umanitate. Sa facem lucruri concrete, sa nu fim doar vorbe si predici”

Mitropolitul Neofit de Morfou despre NOUA ORDINE MONDIALĂ și STATUL ANTICREȘTIN în vremea “noii realități” în care am intrat de un an. COSTURILE LIBERTĂȚII DE CONȘTIINȚĂ și REACȚIA LUI DUMNEZEU PRIN STIHII: “Trebuie să avem puțină răbdare. Planul lui Hristos este sa îi lase deocamdată să facă o încercare, să îi îngăduie, apoi să îi oprească fie prin evenimente geofizice, fie prin războaie”

Predica MITROPOLITULUI NEOFIT DE MORFOU la sarbatoarea Sfantului Dimitrie Izvoratorul de Mir: “Zic unii oameni ai lui Dumnezeu ca VINE ALTA BOALA, nu coronavirus, care va fi cu adevarat o boala grea. Deoarece AM DAT EXAMENE SI AM CAZUT, am fost putin-credinciosi. AM CREZUT CA NE VOR SALVA MASTILE. Mastile le punem la carnaval, nu la Sfanta Liturghie”

IPS NEOFIT DE MORFOU – indemnuri, sfaturi si talcuiri duhovnicesti pentru vremurile de incercare pe care le traim (I): “Vrem sa dobandim linistea? Sa avem mangaiere intr-o lume in care toti si toate ne infricoseaza? Doar Duhul Sfant poate face aceasta, sa indeparteze frica de la noi”

Nou cuvant de incurajare si limpezire al MITROPOLITULUI NEOFIT DE MORFOU in mijlocul PANDEMIEI COVID-19: “Problema noastra este FRICA! Toate acestea se intampla ca sa nu avem Pasti cu pace noi, ortodocsii, CA SA NU AVEM INVIERE! ASTA E CE II ARDE… Acum a venit momentul in care va da examen credinta noastra!”

Predica MITROPOLITULUI NEOFIT DE MORFOU din prima duminica de dupa inchiderea bisericilor si in Cipru: “Iata acum ocazia SA DEVENIM BISERICA DE ACASA! SA NE RUGAM IMPREUNA! De ce avem nevoie, azi si maine si in viitorul apropiat, este MINUNEA. Aceasta boala va trece, ALTA VA VENI, alte probleme MAI MARI DECAT BOALA VOR VENI, dar am impresia ca această FRICA nu va trece usor din inimile oamenilor”

MITROPOLITUL NEOFIT: “Vreti sa va spun un Sfant care se va arata ca mare aparator impotriva acestei molime? SFANTUL NICHIFOR LEPROSUL”/ Avva Anania Koustenis: “SA LE TRANSMITI OAMENILOR SA NU SE TEAMA DE CORONAVIRUS!” (video)

În sfârșit, o poziție trează și curat ortodoxă din SFÂNTUL MUNTE – SCRISOAREA STAREȚULUI EFTIMIE din Kapsala, UCENIC AL SFÂNTULUI PAISIE AGHIORITUL, despre consecințele crizei coronavirusului: “Biserica este ÎNJOSITĂ ca nicicînd altădată și ÎNCĂTUȘATĂ de către Stat. Aceștia vorbesc deschis despre PECETLUIRE și DICTATURA MONDIALĂ. Dar înțelegem noi oare?”


Categorii

1. DIVERSE, IPS Neofit de Morfou, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Razboiul impotriva populatiei, Transcrieri-Redactari, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Video

Etichete (taguri)

,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

14 Commentarii la “MITROPOLITUL NEOFIT DE MORFOU (Cipru), citând pe Avva Sava Achileos și pe alți greci cu viață sfântă: “ANTIHRISTUL VA OCUPA TRONUL SĂNĂTĂȚII”. PLANUL LOR ESTE CA CEI “VACCINAȚI” SĂ SE LUPTE CU CEI “NEVACCINAȚI”. Ce trebuie să facă creștinii? (VIDEO + TEXT)

 1. Am așteptat mult o postare cu Părintele Neofit, dar a meritat așteptarea. Dacă unele articole erau pâine, ăsta e anafură .
  Aș mai sublinia câteva lucruri:
  1) Gherontissa Galaktia i-a spus Părintelui Neofit: “uite, Episcopul meu… Dumnezeu ți-a dat curaj și îndrăzneală să vorbești când ceilalți, din diferite motive, nu îndrăznesc să vorbească privind anumite chestiuni.”
  De observat deci că nu toți au același curaj să vorbească public pe anumite subiecte.
  2) Mă miră un lucru, apropo de Gherontissa pomenită. Noi, “ăștia mici”, ne dorim mult să găsim un părinte/ o maică având darul să ne transmită cuvânt de la Dumnezeu (și adesea aflăm de existența unora după ce pleacă dincolo), iar unii cu poziții mari în Biserică (stareți, ierarhi) care i-ar putea afla și avea acces relativ ușor la astfel de oameni cu daruri de la Dumnezeu, cum să nu profite de asemenea prilejuri? Așa cum se sfătuia Ștefan cel Mare cu Sfântul Daniil Sihastrul, dacă cei “mari” s-ar sfătui cu oameni sfinți, nu ar mai fi acum atâtea păreri diferite în Biserică. (Zic cu oameni sfinți, nu cu cei care vorbesc frumos…)
  3) Recitind articolul spre care punctează link-ul cu numele “de acum încolo vom trăi într-o stare de frică”, am observat o paralelă între ce spune Părintele Neofit și ce spune Părintele Elpidie.

  Părintele Neofit (4 mai 2020): “Acest an, poate și celălalt, zic cei ce văd (deci iată, Părintele se sfătuiește cu “cei ce văd”), vor fi anii examenelor. Vom da examene.[…] Avem de dat aceste examene, deoarece Hristos are nevoie să aleagă cine sunt oamenii Lui, ca să Își facă noul «echipaj» pentru Barca Sa.[…] Echipajul nu sunteți doar voi, simplii creștini. Sunt și guvernanții noștri, patriarhii, ierarhii, preoții și psalții. Acum vom da cu toții examene.[…] Acum este ca și cum am începe o nouă viață. Și vrea Hristos ca acum să fie trecerea de la viața veche la o viață nouă, începutul unei noi epoci[…]

  Părintele Elpidie (Joia Mare, 1 aprilie 2021), deci cam după un an: “Tatăl Meu (scris cu M mare, pentru că e ca și cum ne transmite ce ne-ar spune Domnul Iisus Hristos) a hotărât să curețe Via Sa. Toți aceștia care L-au trădat pe Fiul Său, toți aceștia care au necinstit voia Sa, vor fi lăsați să înțeleagă ce au făcut.[…] Tatăl Meu a decis să folosească ceea ce va face Lucifer ca să realizeze o altă Resetare, a Statului/ a Poporului Său, a Bisericii Sale, și din interiorul Bisericii tot ce este putred și corupt va pleca. O să apară alți oameni noi[…] Va fi «Marea Resetare» a Tatălui Meu în Biserica Sa.[…] Acum se face un «test drive» ca atunci când cumperi o mașină și încerci să vezi dacă îți este pe plac…”

  În esență, mesajul este același în ambele variante. Dar există o mică diferență de nuanță: Părintele Neofit vorbește mai așezat: “Hristos are nevoie SĂ ALEAGĂ cine sunt oamenii Lui, ca să Își facă noul «echipaj» pentru Barca Sa”, iar Părintele Elpidie se exprimă mai impetuos: “din interiorul Bisericii TOT ce este putred și corupt va pleca”. Acum văd de ce a fost acuzat Părintele Elpidie, de exemplu pe theodosie.ro, că are tendințe “new-age-iste”. Dar eu nu aș îndrăzni să-i pun etichete Părintelui Elpidie, ci prefer să iau în considerare sensul, orientarea celor spuse de el. Căci, așa cum am mai spus, eu cred că profeția nu este literă de lege, ci îți indică o direcție, o orientare. Iar în plus, Părintele Elpidie, ca și Mitropolitul Neofit de Morfou îți transmit o stare de spirit, o insuflare. Eu nu i-aș lua la “puricat” chiar așa, dogmatic. Iau ce e bun de la ei și aștept ca viitorul să se pronunțe asupra veridicității spuselor lor.
  La punctul 3) am divagat de la subiectul articolului, dar văd (pe Internet), referitor la Părintele Elpidie, fie o atitudine de tăcere, fie de critică. Și am zis: hai să iau eu taurul de coarne, deși nu mă pricep la dogmatică! Theodosie.ro îl acuză pe Părintele Elpidie de viziune hiliastă cu nuanțe ecumeniste și cu priză la ortodocșii superficiali și radicalizați (anti-sistem). La cine are “priză” e mai greu de dovedit, dar ecumenist? În niciun caz! (Avem cuvinte mai vechi de-ale lui.) Iar în ce privește hiliasmul, la fel ar putea fi acuzat și Părintele Paisie. Deci nu mai bine, așa cum am zis, așteptăm noi să vedem ce ne confirmă viitorul, iar până atunci luăm cele bune ale lor? De exemplu, Părintele Elpidie spune și alte lucruri interesante în cuvântul din Joia Mare: că acum se face o “imitație” a puterii lui Antihrist, adică se fac lucrurile care vor fi în vremea lui Antihrist, dar într-o formă mai mică, la toate nivelurile societății, pentru ca oamenii să trăiască într-un fel cele ce se vor întâmpla și să trebuiască facă o alegere. Asta mi se pare o idee foarte interesantă!
  Gata, mi-am spus oful!

 2. Și apropo de “Antihristul va ocupa tronul sănătății”, Bill Gates cere ca țările să dea bani pentru înființarea unui “Grup operativ pentru pandemii” al OMS, “prezicând” situații de bioterorism, de exemplu cu variolă.

  https://www.activenews.ro/stiri/Bill-Gates-prezice-noi-pandemii-si-atacuri-biologice.-Fondatorul-Microsoft-cere-infiintarea-unei-forte-de-actiune-globala-a-OMS-Pandemic-Task-Force-care-sa-inceapa-sa-primeasca-finantari-de-zeci-de-miliarde-de-dolari-170513

 3. Slava lui Dumnezeu! Asteptam de mult un cuvant de la IPS Neofit! Stiti cumva ce fel de probleme de sanatate a avut ?
  Din aceasta cauza nu a mai aparut un ultimele luni?

 4. Nu pot sa nu continui sa ma mir de atitudinea BO a Greciei. Si nu pot sa inteleg foarte bine ce se intimpla acolo. De ce sint atit de multi ierarhi, si unii foarte respectati care sustin chestia asta – vezi IPS Ierotheos Vlahos si nu numai… Adica una este sa faci vaccinul ca deh, n-ai ce face si cu totul alta este sa il sustii public, sa faci propaganda pentru el. Cred ca ma repet, am mai spus lucrurile astea si in alte postari. Oricum acest lucru pe mine continua sa ma uimeasca. N-o fi el vaccinul chiar pecetea dar este clar ca este pregatirea, antrenamentul, platforma, precedentul…

  Un alt aspect care incepe sa ma preocupe este reactia celor vaccinati. O parte dintre cei care s-au vaccinat din convingere sau ceva genu’ observ ca in ciuda unor morti in familie cu covid si cu vaccin, in ciuda diverselor dovezi la prima mana ca ceva nu-i in regua cu chestia asta vor sa-si faca si a treia injectie… ba sa-si mai vaccineze si copiii….stiu citeva cazuri din imediata mea apropiere. Efectiv nu inteleg ce se intimpla la nivel mental cu o parte a populatiei pentru ca doar manipularea in sine nu poate explica nebuniile astea.

  Ma gindesc ca am avea nevoie la propriu de cativa de tipul IPS Teodosie al Tomisului care sa citeasca moliftele Sf. Vasile in fiecare zi si in cit mai multe biserici. Pentru ca am senzatia ca sintem sub un nor vrajit care ne impiedica, pe multi dintre noi sa mai gindim normal…..

 5. Cât curaj pentru un om necunoscut publicului, și cât de direct vorbește această femeie la protestul de la Suceava! Unii ca aceștia cred că în față lui Dumnezeu sunt mai presus decât mulți episcopi:
  https://www.facebook.com/olimpiaonuc/videos/1593135487700728/

  Ascultați până la urmă(discursul este întrerupt uneori de strigătele mulțimii care o susțin)

 6. https://www.activenews.ro/opinii/A-inceput-Asaltul-Final-Legiunile-Iadului-impotriva-lui-H%C3%A4nsel-si-Gretel-170910
  Un articol foarte bun si care atrage atentia asupra urmatoarelor 4-5 luni, etapa similara cu faza a cincea pentru instaurarea NOM din videoclipul : ” Instaurarea NOM in 7 faze” a lui Iurie Rosca, din 21 octombrie 2021, preluat de acesta de la Jean Jacques Crevquer.
  https://rumble.com/vo1oyf-instaurarea-noii-ordini-mondiale-n-7-faze.html

 7. Iata cu adevarat un urmas roman al Sfintilor Apostoli in care nu este viclesug:

  https://youtu.be/iV4n8PcK7DI

 8. La mulți ani români. Sărbătorile românești sunt din matricea creștină, cu bucurie tristă și pline de speranță. Să le păstrăm așa.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare