APEL DISPERAT DE LA O MAMICA INSARCINATA, cu inca o fetita de 2 ani cu mari probleme de sanatate, si cu alte nevoie sociale

17-02-2014 Sublinieri

Am primit pe mail scrisoarea unei mamici cu mari dificultati, care ne cere sprijinul…

Poza Maria“Doamne ajuta-ma!

Sunt Camelia, asistenta medicala de radiologie in Bucuresti, Romania, o mamica necajita, ajunsa la capatul puterilor. Am un baiat de 15 ani din prima casatorie, nu ma asculta desi l-am invatat de bine, dar tatal lui totdeauna a actionat impotriva celor spuse si facute de mine, iar Cristian-Mihai a preferat calea mai ”usoara” deschisa de tatal lui, desi e un baiat bun, deci de la el nu am nici un ajutor, la fel nici de la al doilea sot cu cununie, cu care o am pe Maria-Ioana de 2 ani si 4 luni, bolnava grav si acum sunt din nou insarcinata in luna a doua la 44 de ani.

Am alaturat analizele Mariei si va povestesc in doua cuvinte situatia ei: genetic nu are probleme si celelalte analize de asemenea ies bine, dar la varsta ei (2,4 ani) nu poate sta in sezut sau merge, nu vorbeste, nu face nimic din ce ar face macar un copil de 5-6 luni, are convulsii si planset foarte des si agitatie si ziua si noaptea, fiind un chin pt mine ca nu ma pot odihni si fiind acum insarcinata din nou si singura cu ea mi-e greu sa o mai iau in brate si  nu am bani nici pentru tratamentele de recuperare sau alte tratamente zilnice ale ei, iar pt noua sarcina nici nu ma pot gandi la doctori si analize. Sunt blocata in casa negasind ajutor si solutii. Iar plansetul ei ma consuma foarte mult pt ca nu stiu cum sa o ajut si cum sa o mai linistesc.

Am aflat de unele tratamente si doctori  care ar putea-o ajuta, dar numai din indemnizatie si ajutorul ei ne e greu si traiul de la o luna la alta, iar fiecare iesire din casa necesita transport pentru ea care si acesta ne costa, mie fiindu-mi foarte greu si sa ies la cumparaturi pentru ca nu am cu cine sa o las, sunt blocata in casa.

Cu sotul nu ma inteleg de loc, nu are nimic pentru noi nici mila, nici ajutor si pentru ca nu vreau sa fac avort nu mai vrea sa auda de noi, el a insistat  sa nu o las nici  pe Maria sa se nasca si la fiecare ajutor cu ea imi scoate ochii si imi arunca cuvinte jignitoare si injura.

E prima oara cand cer semenilor sa ma ajute, nu imi sta in fire aceasta, imi doresc sa ajut eu pe cine are nevoie, dar nu mai am putere, acum fiind intr-o grea cumpana.

Intotdeauna am iubit enorm copiii, de mica, si dorinta mea dinnainte sa o am pe Maria este sa lucrez cu copiii si sa am grija de ei; din copilarie Te iubesc, Doamne si totdeauna am simtit ajutorul Tau. Sotul ma indeamna sa nu tin copilul ce mi l-ai daruit, spunandu-mi ca de la el nu o sa am nici un ajutor, dar daca as face aceasta as fi distrusa toata viata. Sunt insa intr-o situatie fara iesire, mi-e imposibil sa ma mai descurc si sunt epuizata, nu mai am forta fizica si psihica sa merg inainte si disperata sa nu fie si acest copil bolnav. Maria plange foarte mult, ceea ce imi agraveaza starea, si de odihnit ma odihnesc foarte putin. Mi-am dorit o familie si nu am parte. Imi doresc sa ajung in Ucraina la Manastirea Boian, sa raman acolo macar o perioada sa imi lamuresc sufletul si sa mi-l odihnesc in Tine, Doamne, ca nu mai pot! Mi-am dorit copiii mei sa aiba numele de la Maica Domnului si de la Mantuitorul nostru Iisus Cristos. Iti multumesc Doamne ca imi asculti rugaciunea”

sa va ocroteasca Bunul Dumnezeu,
cu indatorare,
Camelia si Maria Lupu

Ii puteti scrie Cameliei pe adresa cami_cati05@yahoo.com. Are nevoie de mult sprijin, cercetare crestineasca si mila din partea noastra. Un gand bun, o vizita, un ajutor banesc, toate sunt binevenite si placute inaintea lui Dumnezeu. Atasam si doua evaluari medicale, facute la interval de 3 luni, in care sunt evidentiate problemele medicale ale fetitei: epilepsie generalizata, parapareza spastica, retard psihomotor.

Scrisoare medicala dec 2013

Scrisoare medicala sept. 2013


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “APEL DISPERAT DE LA O MAMICA INSARCINATA, cu inca o fetita de 2 ani cu mari probleme de sanatate, si cu alte nevoie sociale

 1. Era bine daca ne lasa un numar de cont.

 2. Ideal ar fi sa gasim o forma organizata de a ajuta,pt. ca e greu sa “alegi” intre atatea cazuri. Nu stiu exact cum, ca asociatie nu cred ca vrea sa faca nimeni, dar ceva, un centru de colectare a donatiilor, de unde sa se dea celor in nevoie, in functie de urgenta si gravitatea cazului? POate aveti idei mai bune. Mai stiu si pe altii in aceeasi dilema…toate cazurile sunt importante, dar nu ai cum sa dai la toti decat sume infime si risti sa trimiti 10 lei ( ipotetic) la cineva caruia nu-i mai trimite nimeni altcineva! In loc sa-i trimiti aceluia 100, de ex.
  Sper ca m-am facut inteleasa, ca sunt cam obosita la ora asta si ideea mie mi-e clara, dar exprimarea e cam suie…

 3. Are vreun cont bancar deschis undeva?

 4. @ Toti:

  Incercati sa scrieti si sa intrebati la adresa de mail indicata. Noi nu avem mai mult.

 5. Exista vreo modalitate de a verifica daca este intr-adevar asa. As dori sa o ajut dar nu sunt sigur cat de autentica este cererea. Ma refer la faptul ca scrisoarea medicala poate fi falsificata destul de usor sau poate chiar fi furata de la persoana in drept doar pentru a face uz de ea in acest mod. Cum am putea fi siguri ca cererea este autentica si ca ajutorul va ajunge la cel care are intr-adevar nevoie de el?

 6. @Badea Calin
  Putem fi siguri verificand fiecare, singuri.
  Cred ca tocmai de aceea este dat doar e-mailul, nu si vreun numar de telefon sau cont bancar, desi exista si acestea.

 7. stimate domnule florin spuneti ca putem verifica fiecare singuri? cum? nu stim unde lucreaza, nu cunoastem numele parohului de la biserica pe care o frecventeaza, sau orice alt indiciu care ar putea ajuta. daca este real ceea ce spune vreau din tot sufletul sa o ajut, dar vreau sa stiu si pe cine ajut, pt ca mail-ul nu ofera contact vizual si personal. daca stiti mai mult, va ro spuneti-mi si mie. multumesc. hristos a inviat!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam