O mamica de 31 de ani, absolventa de Teologie ne cere ajutorul pentru a nu-si pierde vederea!

29-07-2009 Sublinieri

http://alexandra.blogzen.fr/

http://dansantimbreanu.files.wordpress.com/2009/07/alexandra-bucur.jpg

“Ma numesc Alexandra Bucur (Radoi).

Am absolvit Liceul Nicolae Grigorescu in 1996 si facultatea de Litere in cadrul Facultatii de Teologie Universitatea Bucuresti in anul 2001, in prezent sunt Logistician la SC Johnson Controls Ploiesti.

Am 31 de ani, am un sot iubitor si 2 copii minunati: Matei (4 ani) si Luca (1 anisor).

 

In anul 2006, 19 Iulie, am fost operata la cap pentru extirparea unui meningiom de tubercul selar. Ce o fi asta? Este o tumoare care a crescut pe meninge chiar in dreptul nervului optic. Ea s-a infasurat apoi in jurul nervului optic si a facut ochiul stang sa orbeasca in proportie de cca 85%. Era o tumoare de 2,7/2,5 cm adica o tumoare de-a dreptul gigantica pentru locul in care se afla. Din fericire pentru mine, ca urmare a operatiei efectuate la Sp Bagdasar – Bucuresti, ochiul a fost recuperat in proportie de 90%.

Operatia a fost declarata ca fiind o reusita, Dnul Dr Ciubotaru a considerat-o ca fiind una dintre operatiile sale cele mai complicate si a prezentat-o la multe dintre congresele de medicina la care a participat pe parcursul anilor 2006-2009. Aceasta operatie este prezentata chiar si la congresele internationale de Oftalmologie de catre Dr Onisim Ligia (Sp Bagdasar), drul oftalmolog care a descoperit ca este vorba despre o tumoare si care imi urmareste cazul din 2006.

Din pacate aceasta tumoare a recidivat acum in acelasi loc. Ce inseamna asta?! Inseamna ca afecteaza din nou vederea, de data aceasta nu doar la un ochi , ci la ambii. Se pare ca ea creste intr-un ritm alert si ca foarte curand voi orbi. Daca prima data operatia a putut fi efectuata in Romania, acum am primit confirmarea medicilor din Romania ca operatia nu mai poate fi realizata in tara.

De ce? Pentru ca o a doua operatie in acelasi loc este mult mai dificil de realizat din cauza cicatricelor ramase de la prima operatie si deoarece este nevoie de o aparatura speciala care nu se gaseste in spitalele din Romania si nici in alte spitale din Europa, ci doar in Clinica de Neurochirurgie INI din Hanovra, Germania. In plus de atat, este nevoie si de un medic neurochirurg cu o experienta extraordinara pe astfel de operatii in zona respectiva a creierului. Din fericire am gasit si doctorul care sa accepte sa ma opereze; el se numeste Prof Dr Fahlbusch, insa costul operatiei este de cca 30000 EUR.

Dupa cum va dati seama ma aflu intr-o situatie foarte grea astfel incat ma simt nevoita sa cer ajutor tuturor celor pe care-i cunosc, tuturor celor care cred ca au posibilitatea si buna credinta sa ma ajute.

Este adevarat ca am doi copii pentru care simt ca trebuie sa lupt pana la capat, insa asta nu-mi da si puterea sa gasesc de una singura suma de cca 30000 EUR pana pe 9 septembrie 2009 cand este programata operatia. Daca nu voi strange banii pana la acea data nici acest doctor nu va mai accepta sa ma opereze deoarece sansele mele se vor micsora considerabil.

Eu, Alexandra, impreuna cu sotul meu va multumim tututor in avans pentru suportul Dvs, chiar si doar pentru un gand bun la adresa mea si o rugaciune pentru noi! Sper ca voi putea avea sansa in viata aceasta sa ma intalnesc cu fiecare dintre cei care ma vor ajuta, ca ii voi putea privi in ochi dupa operatie si le voi putea spune din suflet: multumesc ca mi-ati salvat vederea!

Va multumesc ca v-ati luat din timp si mi-ati citit povestea pana la capat!

Daca doriti sa ajutati puteti face depuneri in urmatoarele conturi pe numele Bucur Alexandra – Silvana

Cont in EURO: RO93INGB0000999901546969
Adresa: ING Bank N.V. Amsterdam, Suc. Bucuresti: Sos. Kiseleff, Nr 11-13, Sector 1, Bucuresti
Cod Swift: INGBROBU
Banca corespondenta pentru EUR – ING Bank N.V. Amsterdam

Cont in RON: RO96INGB0000999901129233
 sau
Cont in RON Banca Romana de Dezvoltare (BRD) sucursala Pitesti:
RO35BRDE030SV52126960300
Adresa: Bdul Republicii nr. 69bis

PS: Daca doriti sa ma contactati ma puteti suna la nr: 0727.279.031 sa imi puteti scrie pe adresa de mail: radoi_alexandra@yahoo.com

Pentru informatii cu privire la documentele medicale, puteti accesa:  http://alexandra.blogzen.fr/


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “O mamica de 31 de ani, absolventa de Teologie ne cere ajutorul pentru a nu-si pierde vederea!

  1. Iata ca Alexandra a reusit sa stranga banii si operatia s-a realizat cu succes http://dansantimbreanu.wordpress.com/alexandra-bucur-povestea-ei/

  2. CINE ESTE DUMNEZEU MARE CA DUMNEZEUL NOSTRU? TU ESTI DUMNEZEU, CARE FACI MINUNI!

    Slava Domnului!!!

    “De cateva zile ma gandesc incontinuu la textul pe care sa l trimit tuturor prietenilor mei. Este destul de greu sa ma hotarasc ce anume sa va spun deoarece nu prea ma pot pune in situatia voastra si nu stiu ce anume tip de mesaj ar trebui sa trimit fiecaruia. Nu pot sa ies din personajul meu adica al OMULUI FERICIT caruia Dumnezeu i-a dat pe langa o a doua sansa, un grup asa de mare de prieteni extraordinari. Va doresc tuturor sa aveti astfel de prieteni caci nu o sa va simtiti niciodata singuri si mai ales nu o sa mai stiti vreodata ce este deznadejdea. Prin cuvantul PRIETENI ma adresez tuturor acelora care m-au ajutat si au fost alaturi de mine in aceasta grea incercare. Pe unii dintre voi nu v-am intalnit niciodata, pe altii nici macar nu v-am auzit la telefon, insa credeti-ma ca v-am auzit si v-am simtit gandurile bune si rugaciunile atat de intense catre Dumnezeu”.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam