Teodora are nevoie de ajutorul nostru

6-08-2008 Sublinieri

teodora.jpg

Filoteea-Teodora are doar 7 luni si s-a născut cu o malformaţie gravă la inimă. La o ora dupa nastere, in 5 decembrie 2007, a fost transferata la Spitalul Judetean Pitesti, iar peste doua zile la Spitalul Marie S. Curie din Bucuresti. Aici i s-a pus diagnosticul de malformatie cardiaca congenitala deosebit de complexa. A fost botezata in aceeasi zi, de Sfanta Filofteia, in incubatorul in care se afla, medicii dandu-i putine sanse de supravietuire. Pe 11 ianuarie 2008 este transferata la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures, unde i se stabileste diagnosticul de malformatie cardiaca congenitala complexa cu circulatie pulmonara dependenta de canal. Este operata pe 28 ianuarie 2008, practicandu-se un shunt sistemico-pulmonar. Diagnosticul complet este: atrezie de valva pulmonara, DSA larg, DSV larg, transpozitia marilor vase, insuficienta semnificativa de valva atrioventriculara stanga, insuficienta cardiaca congestiva. Pentru corectarea acestor defecte are nevoie de 3 operatii la o clinica din Italia, costul fiecarei operatii ridicandu-se la aproximativ 30.000 de euro. Parintii Teodorei, Cristofor şi Letiţia, s-au căsătorit din dragoste în urmă cu trei ani. El este profesor de religie la Şcoala Nr.5 din Piteşti, iar ea este pictor de icoane. În ziua cînd Letiţia a aflat că este însărcinată, pentru Cristofor Ilie a fost cea mai frumoasă zi din viaţa lui. Nimic nu prevestea drama prin care va trece această familie.Pentru părinţi a început lupta contra cronometru pentru viaţa acestui suflet nevinovat. Intervenţiile medicale de pînă acum au fost foarte costisitoare şi pentru a le face faţă, părinţii Teodorei au fost nevoiţi să împrumute. Atîta timp cît mai există o speranţă, vor face tot posibilul să-şi salveze unicul copil. Nădejdea lor este în oamenii cu suflet care vor dori să o ajute pe Teodora să trăiască, dar şi în bunul Dumnezeu la care se roagă zi şi noapte să facă o minune.
Dacă doriţi să o ajutaţi pe Teodora şi să-i redaţi speranţa la viaţă, donaţi din puţinul dumneavoastră în următoarele conturi deschise la BRD pe numele Ilie Cristofor (titular cont):
Cod IBAN: RO57BRDE030SV64136090300 cont EURO

Cod IBAN: RO28BRDE030SV64135700300 cont RON

Puteţi să luaţi direct legătura cu familia, sunînd la numărul de telefon 0748 055 660.

Mai multe detalii gasiti aici: Ajutati, va rog, fetita bolnavioara a unui coleg, profesor de religie


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “Teodora are nevoie de ajutorul nostru

 1. Pingback: Sa pastram “Darul lui Dumnezeu” pe pamant « BLOG DE SUFLET
 2. Treceti va rog si localitatea in care este deschis contul la BRD, desi cei de la banca cred ca o sa se descurce dupa nr de cont si titular, totusi te intreaba localitatea la care este deschis ct si motivul pt depunere intr-un alt cont decat cel personal. Pt ca lucrurile sa poata sa mearga mai usor, ma refer la depuneri sau la transferuri bancare, cred ca ar fi de folos sa treceti explicit : cont deschis la BRD- LOCALITATEA SI AGENTIA.

  Sa dea Dumnezeu ca fetita sa fie salvata, Sfintele Filoteea si Teodora sa o ajute.

 3. Nu este necesar, pentru ca e trecut un cod IBAN acolo, asta inseamna in fapt ca descrie si numele bancii si tara si localitatea.
  RO 28 BRD E030 SV64135700300 (cont RON)
  Iar pe formularul de depunere scrieti doar de la SV…, suma in cifre, numele depunatorului si CNP-ul depunatorului.
  Daoamne, ajuta!

 4. Contul este deschis la Agentia Magnolia din Pitesti, Arges.
  Multumim pentru ajutor. Doamne, ajuta!

 5. salut
  ce mai faceti?
  la multi ani fetitei

 6. Dzeu sa va ajute sa reusiti in tot ceea ce va propuneti ,eu ca si voi am un baietel cu o malformatie la inima : transpozitie de vase mari dar ii multumesc lui Dzeu ca l am operat la timp in tg mures si a facut corectie totala .DUMNEZEU E MARE si o sa va ajute asa cum ma ajutat si pe mine nu am avut un leu in buzunar dar a fost cu putinta se dadea cam 150 de milioane acum 3 ani si ceva la o operatie acum e mult mai scump dar am avut noroc.rugativa la DUMNEZEU ,SA VA DEA DOMNUL NOROC SI SANATATE .ana

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam