INGERUL DIGITAL – Semnul Fiarei (film documentar sarbesc)

7-07-2008 Sublinieri

Documentar realizat de un grup de crestini ortodocsi din Serbia. Este până acum singurul film de acest gen care aduce o perspectivă duhovnicească ortodoxă în această privinţă.
Filmul este tradus în română, cu subtitrarea integrată în fişierul video.
INGERUL DIGITAL


Categorii

Recomandari de filme, de CD/DVD

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “INGERUL DIGITAL – Semnul Fiarei (film documentar sarbesc)

 1. CU NOI ESTE DUMNEZEU, INTELEGETI NEAMURI SI VA PLECATI!!!!
  ACEST FILM TREBUIE SA N E INTAREASCA IN CREDINTZA , NU SA NE SPERIE.

 2. Acest film era de asteptat demult.

 3. Interesant documentar . Se vorbeste in el de colaborarea IBM cu nazistii . Ar fi de adaugat ca IBM este companie membra Council on Foreign Relations . A avut de fapt mereu relatii stranse cu PAPUSARII . Fondatorul ei , Thomas J. Watson a fost membru Carnegie Endowment for International Peace , fondata in 1910 de Andrew Carnegie , al carei director este … David Rockefeller . Tot pe acolo s-au mai perindat multi , il amintesc acum doar pe un alt apropiat al lui David , John Foster Dulles , Central Intelligence Agency ( CIA ) . Asta ca sa vedeti cat de mica e lumea .

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-07-09/432016/NATIONAL-SOCIALISMUL-%2C-cea-mai-mare-cacea—.html

  Se mai spune ca secta New Age organizeaza si conduce totul .

  Consider ca este de fapt doar un instrument . Putem aminti ca multe din teoriile lui H. P. Blavatsky au fost preluate de aceasta secta .

  Jackson Spielvogel si David Redles de la Simon Wiesenthal Center , au fost nevoiti sa accepte ca lucrarile maleficei femei l-au influentat decisiv pe Adolf Hitler .

  H. P. Blavatsky , ( 1831 – 1891 ) , legaturi apropiate cu Scottish Rite .

  Lucrarea sa „ The Secret Doctrine „ a fost sursa de inspiratie pentru partea 1 a documentarului Zeitgeist .

  Nascuta in imperiul rus , emigreaza in 1873 in New York si incepe o “ cariera “ in spiritism si mai mult agita teorii decat face demonstratii de extracorporalitate , levitatie , telepatie si altele din zona paranormalului .

  In 1875 fondeaza Theosophical Society .

  Ulterior incepe sa viziteze India .

  In 1886 se stabileste in Germania unde scrie o mare parte din Secret Doctrine , o lucrare plina de teorii rasiste , ce spunea ca i-a fost inspirata .

  Dupa deces a fost INCINERATA .

  Aceasta scria in „ The Secret Doctrine „ , vol. 1 , pag 319 – 320 :

  „ In antichitate si realitate , lucifer sau luciferus , este numele unei entitati angelice ce stapaneste absolut peste lumina adevarului si peste lumina zilei . „

  „ lucifer este lumina divina si terestra , „ spirit sfant „ si „ satan „ in acelasi timp „

  DOAMNE IARTA-MA CA AM CITAT ASEMENEA BLASFEMII .

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-04-22/350117/Religie-%2C–masonerie.html

  Despre Skull & Bones putem aminti ca ea este o parte dintr-un intreg ce cuprinde mai multe societati secrete special create pentru tinerii americani ( si nu numai ) din universitati . TOATE figurile importante din politica SUA au trecut pe acolo . Asta nu inseamna ca sunt societati de masa , din contra , sunt foarte selective , dar nimeni nu poate accede spre varful piramidei daca n-a fost in structurile lor .

  Se aminteste de asemenea intreacat de iluminati .

  La 1 mai 1776, sub conducerea familiei Rothschild, cu sprijinul altor familii bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea “Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea “Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna “cei care detin lumina”.

  PROGRAMUL :

  1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

  2) Abolirea proprietatii private;

  3) Abolirea mostenitorilor;

  4) Abolirea patriotismului;

  5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

  6) Abolirea crestinismului .

  Primul profet al “Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – “Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, “Liga Dreptilor” lui Karl Marx sau “Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX. Este doctrina STANGII , motorul napastelor din istoria moderna a omenirii , de la revolutia franceza si cea bolsevica pana formarea actuala a hidosului Big Brother suprastatal . Este ideologia eugeniei , a corectitudinii politice si a promovarii sodomiei .

  Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic . La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Totodata, a fost pus la punct planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Sa ne amintim sloganul ei : „ Vom spanzura ultimul rege cu matele ultimului preot „ . Puteti citi mai pe larg in articolul

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-01-17/263573/PAPUSARII—inceputuri.html

  Se mai aminteste in documentar pe planul Rockefeller ( adaug eu : si al prietenilor ) ce prevedea : 11.09. , Afganistan , Irak , urmand Iran , razboiul impotriva terorismului , mega criza , razboi , cipuri , guvern mondial .

  Voi completa cu cateva detalii :

  Intersent de studiat este site-ul oficial al Project for the New American Century . Intre multe altele , intr-un raport din septembrie 2000 , intitulat

  Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Resources For a New Century

  la pagina 51 veti gasi :

  „ … procesul de transformari , chiar daca aduce schimbari revolutionare , va fi unul lung , in absenta unor evenimente catastrofice si catalizatoare , precum un nou Pearl Harbor . „

  Fondatorii si membrii activi ai acestui Project for the New American Century sunt : Donald Rumsfeld , Elliott Abrams , Dick Cheney , Paul Wolfowitz , Robert Zoellick .

  In 2002 , Jay Rockefeller face o vizita oficiala in Orientul Mijlociu unde vorbeste personal cu tarile din regiune despre invazia Irakului pe motiv de arme de distrugere in masa . Interesele familiei pentru petrolul irakian au fost prea mari sa lase pregatirea terenului altuia decat unui membru al familiei . De asemenea interventia in Irak reprezinta o etapa fundamentala in edificarea guvernului mondial .

  Cateva citate PAPUSARESTI :

  Henry Kissinger , la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991:

  “ Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “

  James Paul Warburg , declaratie în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:

  “ Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept. “

  George Soros , la Forumul Economic de la Davos , Elvetia, 27 Ian. 1995:

  “ Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume. “

  Ray Kurzweil , 1999 :

  “ Pana in 2020 va fi un singur guvern mondial “

  David Rockefeller :

  „Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala „

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-04-14/343493/Bilderberg-lista-participanti.html

  Intr-un excelent interviu luat de Sorin Dumitrescu marelui duhovnic IOANICHIE BALAN in noiembrie 1997 si transmis la inceputul lunii iunie de Trinitas tv , staretul spunea :

  “ TRAIM VREMURI APOCALIPTICE “

  Si demonstra limpede si concis spusele sale , dovedind o vasta cultura generala si un temeinic studiu al istoriei moderne . Arata cine sunt PAPUSARII din umbra , cum lucreaza si de ce .

  Nu este singurul mare duhovnic care avertiza , multi alti stalpi ai ortodoxiei confirma . Mai mult , mari sfinti au profetit si in insasi Sfanta Scriptura scrie ca aceasta este REALITATEA …

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-03-27/325940/APOCALIPSA.html

 4. Neindoielnic, Apocalipsa nu e o minciuna, Noua Ordine Mondiala e pe cale sa apara si trebuie sa fim pregatiti – IIsus vine ca un hot in noapte- , dar a face un film documentar CRESTIN bazat pe rastalmaciri si minciuni nu e in spiritul crestin. Ce vreau sa zic?
  Sunt din intamplare, inginer de foraj, si stiu EXTREM de bine – asta fiindu-mi meseria – cum e cu sapatul in scoarta la 14 Km, unde cica e iadul. Pentru stiinta voastra, cel mai adanc foraj s-a efectuat in peninsula Kola, in 1989, creaindu-se o sonda cu adancimea de 12262 m (12.2 Km). Temperatura la acea adancime este in jur de 400°C (gradientul geotermic este de cca. 0.033°C/m). Sapatul a fost oprit deoarece temperatura mare (care obliga la folosirea de aliaje metalice scumpe), combinata cu dificultatea saparii la mare adancime (garnitura de foraj se torsioneaza, frecari mari, alungirea prajinilor, evacuarea cu dificultate a detritusului, care se poate depune si bloceaza sapa, etc) au facut ca forajul sondei sa fie oprit, deoarece consuma foarte multe fonduri. Scopul ei a fost de cercetare geologica, nu de cautare de petrol. Asta o spun din cursurile invatate in facultate, la Ploiesti (IPG). Nici gand de sonda la 14 Km, iar chestia cu bagatul microfonului, ha, ha, este o gogorita, asta presupune ca in primul rand sonda sa fie goala (imposibil, deoarece peretii s-ar darama, ea este plina cu un noroi f. dens prin care nu se propaga decat anumite ultrasunete, nicidecum sunete normale, si ca acel microfon sa fie rezistent la 400 grade, ceea ce n-am auzit, orice componenta electronica se va topi.
  Asa ca, inca odata constat ca atat protestantii cat si ortodocsii apeleaza la pseudostiinta si fabule de speriat copii pentru a sustine un punct de vedere, ceea ce nu e normal, un crestin trebuie sa spuna adevarul, nu sa propage zvonuri si fabulatii.
  Iar chestia ca iadul e sub scoarta terestra e culmea stupiditatii si analfabetismului biblic.

 5. Pentru Jack, care spune: “Iar chestia ca iadul e sub scoarta terestra e culmea stupiditatii si analfabetismului biblic.”

  Il invit sa priveasca acest material video cu Parintele Sofian

  http://www.youtube.com/watch?v=B6A4E8r-3Vk

  Deci, teologii si traitorii sunt stupizi si analfabeti? Unde e iadul? In vazduh? Sigur ca iadul este IN pamant.

 6. Cei care ati vizionat filmul „ Digital Angel „ , ati constatat importanta care i se da miscarii New Age , ca fiind pregatitoare venirii antihristului . Ce este in fapt acest mare ghiveci religios cu influente orientale ( preponderent tibetane )?

  Va invit sa urmariti un remarcabil documentar al lui Dan Wheeler precum si o analiza a sa .

  Veti afla de inceputurile folosirii unor termeni de tip „ forta „ sau „ open mind „ sau „ unitate si diversitate „ . De parerea membrilor ei ca oamenii ar fi dumnezei si divinitatea sta in ei . De Shambala .

  La minutul 25:53 incepe o frumoasa destainuire a unui mistic indian , provenit dintr-o casta de preoti , care a descoperit crestinsimul .

  Oamenii sunt atrasi prin povesti cu tehnici de levitatie . Veti asculta dezvaluiri ale unor fosti membri convinsi ca manifestarile erau demonice .

  Filmul este bine construit chiar daca fiind realizat in 1983 nu are la dispozitie tehnica productiilor lui Alex Jones . Este remarcabil caci este facut la inceputurile pandemiei New Age . Sunt intervievati specialisti apartinand unei generatii a carei proportie de indivizi imbecilizati de mass-media era mult mai mica decat cea actuala . Oameni care isi exprima temerea unei NOI ORDINI MONDIALE cu 6 ani inaintea caderii blocului comunist !!! . Oameni care vad semnele inca de atunci si trag semnale de alarma . Oameni care sesizeaza pericolul indroducerii conceptelor anti crestine de tip New Age in sistemul educational , in emisiunile pentru copii , in cartile pentru copii , pline cu stelute cu cinci varfuri , ce le explica micutilor ca pot deveni Iisusi Hristosi . Ca Domnul nostru este acelasi cu Budha .

  In documentar se mai aminteste despre Benjamin Creme si lucrarea sa „ Reaparitia lui Crist si maestrii intelepciunii „ , cu al sau capitol „ Cum lucreaza Planul „ in care se exprima clar conceptul de noua ordine economica si sisteme centralizate .

  Mai aflam despre Clubul de la Roma , rosicrucieni si Alice A. Bailey . Sunt semnalate simboluri moderne ca fiind vechi paganisme ( daca ar mai trai acum si ar vedea cum ne sufoca acestea … )

  Sunt constatate simboluri comune New Age si nazism si se avertizeaza : asa cum au pregatit religios venirea lui Hitler , pregatesc si noul imperiu .

  Se sesizeaza „ coincidenta „ aparitiei in aceeasi perioada a superproductiilor lui Steven Allan Spielberg sau a exploziei de studii parapsihologice din URSS .

  Spuneam ca in documentar este mentionat un foarte important personaj , Benjamin Creme ( 1922 – ) , seful Share International .

  Mai completez ca a fost de asemenea membru Aetherius Society ( o miscare a noii “ religii “ UFO ) . Ca si Helena Blavatsky sau Alice A. Bailey a fost contactat de “ maestrii intelepciunii “ non umani din Shambhala . In 1959 declara ca acestia i-au spus ca dupa aproximativ 20 de ani va apare pe pamant “ maestrul maestrilor “ …

  In 1982 declara : “ Cristul este printre noi “ …

  Daca este vorba despre antihrist , s-a nascut prin 1979 , deci are aproximativ 30 de ani .

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-08-18/478417/New-Age-si-NOUA-ORDINE-MONDIALA.html

 7. Jack sau Nance

  Daca nu ne putem explica ceva , nu inseamna ca acel ceva nu exista .

  „ Negura se risipeşte, piere, tot astfel cel ce COBOARA în iad nu mai vine înapoi. „

  Iov 7 , 9

  „ De aceea şi iadul şi-a mărit de două ori lăcomia lui, căscat-a gura sa peste măsură; acolo SE VOR COBORI mărirea Sionului şi gloatele sale, chiotele de veselie… „

  Isaia 5 , 14

  „ Cere un semn de la Domnul Dumnezeul tău, IN ADANCURILE iadului sau în înălţimile cele de sus „

  Isaia 7 , 11

  „ Şeolul (iadul) se mişcă IN ADANCURILE sale, ca să iasă întru întâmpinarea ta. Pentru tine el deşteaptă umbrele, pe toţi stăpânitorii pământului; el ridică de pe jilţurile lor pe toţi împăraţii pământului. „

  Isaia 14 , 9

  „ În iad S-A POGORAT mărirea ta în cântecul harfelor tale. Sub tine se vor aşterne viermii şi viermii vor fi acoperământul tău. „

  Isaia 14 , 11

  „ Şi acum, tu TE POGORI în iad, IN CELE MAI DE JOS ALE ADANCULUI ! „

  Isaia 14 , 15

  „ Şi tu, Capernaume, nu ai fost înălţat, oare, până la cer? Până la iad VEI FI COBORAT ! „

  Luca 10 , 15

  „ Înţeleptul merge pe cărarea vieţii ce duce în sus, ca să ocolească drumul iadului CARE MERGE IN JOS . „

  Pildele lui Solomon 15 , 24

  „ Doamne, să nu fiu ruşinat, că Te-am chemat pe Tine; să se ruşineze necredincioşii şi SA SE COBOARE în iad. „

  Psalmi 30 , 17

  „ Să vină moartea peste ei şi SA SE COBOARE în iad de vii „

  Psalmi 54 , 16

  „ Nu morţii Te vor lăuda pe Tine, Doamne, nici toţi cei CE SE COBOARA în iad „

  Psalmi 113 , 25

  „ Calea păcătoşilor este netezită cu pietre, la sfârşitul ei este GROAPA iadului. „

  Isus, fiul lui Sirah , 21 , 11

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-08-29/499127/%E2%80%9C%C5%A2ine-%C5%A3i-mintea-%C3%AEn-iad-%C5%9Fi-nu-dezn%C4%83—.html

 8. De unde pot descarca acest film? Se pare ca a fost scos de pe site-urile care il facusera public.

 9. Da ce e cu microcipul asta nu trbiue facut ca dumnezeu nu nea dat cu cip

 10. Filmul este extraordinar…Rog toti crestinii sa-l distribuie mai departe,si sa-l recomande tuturor oamenilor, ca acest film poate sa deschida ochii celor care ii tin inchisi si astfel sa facem tot posibilul, sa luptam cu totii impotriva raului si sa nu primim semnul fiarei.Eu cred ca daca fiecare dintre noi ar incearca sa se mantuiasca,sa se desprinda incetul cu incetul de viata aceasta plina de tentatii,care ofera placeri mincinoase si vorbe false..poate am putea face ceva.De exemplu haideti sa renuntam la telefoanele mobile!Si-asa suntem supravegheati prin ele chiar si atunci cand sunt stinse.Cum am putut trai inainte sa apara tel mobile si la noi?De ce sa-i lasam sa ne stapaneasca?Oare la D-zeu ii place sa vada cum incepem sa depindem incetul cu incetul de dorintele fiarei si cum uitam de EL?Cum traim intr-o lume un care timpul inseamna viteza?Si cum te strivesc cei din urma daca incetinesti?Oare cei de la Vama Veche nu au dreptate cand spun ca:
  “PROGRESAM SI UITAM SA FIM FERICITI,
  INGROPAM BUCURII INTR-O MARE DE BITZI..
  NU TE MAI POTI ASCUNDE..ESTI MULT PREA CONECTAT.
  NU MAI POTI SA FI SINGUR..ESTI IDENTIFICAT.
  NU MAI POTI SA REFUZI,
  NU TE LASA SA CREZI.
  TE INVATA SA-TI CAUTI IUBIREA PE NET.
  VIATA ESTE VITEZA..NU MAI POTI SA TE OPRESTI…
  TE STRIVESC CEI DIN URMA..DACA INCETINESTI..
  CINEVA SA OPREASCA INVAZIA DE BITZI…
  CINEVA SA NE FACA DIN NOU FERICITI…” (versuri Vama Veche)

  Oare SUNTEM CU ADEVARAT FERICITI?Daca fiecare om ar face ceva pt el,adica sa se roage pt mantiurea lui..sa nu primeasca semnul si sa nu aibe alti Dumnezei…si sa respecte porunciile LUI,L-ar face pe Dumnezeu fericit..si cu siguranta ar fi si el fericit.Mai ales daca toate astea sunt facute din suflet.TREBUIE SA AVEM CREDINTA SI PUTEM INVINGE RAUL!
  Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe toti oamenii de pe pamant si sa ne pazeasca de cel rau!

 11. fratilor trebuie sa ne trezim mai repede caci altfel nu o sa mai apucam mantuirea. priviti bine in jurul vostru!!!!!! sant atatea cipuri in uzura si poate chiar la voi
  haideti sa facem ceva.trebuie sa avem incredere in biserica ortodoxa,sa mergem pe la ea,sa ne rugam,nu sa mergem doar in locurile create de diavol{discoteci,cluburi,baruri,terase,},sa consumam alcool,tutun,drogurisi sa facem faradelegi incontinoare.

 12. Buna!

  Ingerul digital 1:

  http://www.archive.org/details/Ingerul.digital.1…digital.angel.1…subtitrareInRomanaPeFilm…romanian

  Pt. descarcare dati click dreapta pe casuta albastra (660 mb) unde scrie cinepack, apoi salveaza legatura ca…(save as…) si alegeti unde sa se salveze in calculatorul d-voastra.

  Ingerul digital 2:

  http://www.archive.org/details/Ingerul.digital.2…digital.angel.2…subtitrareInRomanaPeFilm…romanian

  Pt. descarcare dati click dreapta pe casuta albastra (847 mb) unde scrie cinepack, apoi salveaza legatura ca…(save as…) si alegeti unde sa se salveze in calculatorul d-voastra.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!