PELERINAJ LA MANASTIREA DIACONESTI

4-08-2008 Sublinieri

PELERINAJ LA MAN. DIACONESTI

par-gheorghe-calciu.jpg

PERIOADA 29-31.08.2008

  • 29.08.2008, ORA 15.30 PLECARE DIN BUCURESTI SPRE MAN. DIACONESTI (Maicile de la Diaconesti s-au ocupat de editarea cartii Intoarcerea la Hristos a lui Ioan Ianolide).
  • 31.08 . 2008 INTOARCEREA IN BUCURESTI CU OPRIRE LA MAN. BOGDANA (cea din jud. Bacau)
  • COST 90 RON
  • Rel. la tel. 0745124083, 324.26.61

Categorii

Pelerinaje

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

15 Commentarii la “PELERINAJ LA MANASTIREA DIACONESTI

  1. Pingback: Pelerinaj la Diaconeşti « Am cu ce
  2. Am fost la man DIACONESTI INTR-OZI F.PLOIOASA ,IN IULIE,2008,CIND AM URCAT 3 KM PE PLOAIE PINA SUS IN PADURE ,CU OCAZIA UNUI PELERINAJ CE A PLECAT DIN ARAD.ATENTIE ,manastirea are 23 locuri de cazare cu grupuri sanitare,dar are nevoie si de bani pt pictura manastirii ,caci nu este pictata inca!Parintele AMFILOHIE NE-A VORBIT APROX.O ORA DESPRE MULTE LUCRURI INTERESANTE si ne-a invitat sa mergem acolo si sa ne si cazam .In mod neasteptat am fost invitati si la masa ,caci era ora prinzului ,desi noi am sosit pe nespusa masa!MERITA sa faceti un pelerinaj la man .DIACONESTI .Se vede ca parintele Amfilohie,CARE VB F.REPEDE,ESTE DIN PEPINIERA PARINTELUI IUSTIN PIRVU,DE LA Petru-voda.

  3. Daca stie cineva cum se ajunge la manastirea Diaconesti il rog sa scrie.imi doresc f. mult sa-l cunosc pe parintele Amfilohie.Multumesc

  4. Pana la Comanesti (Bacau) se poate ajunge cu microbuzul (din Bucuresti sunt curse Massaro, de langa Gara de Nord) sau cu trenul. Apoi e un pic mai dificil caci trebuie gasit un sofer binevoitor. Ultima parte (2-3 km) de dupa pod se parcurge pe jos. Odata ajunsa la Comanesti, aproape oricine va putea sa te indrume spre Manastirea Diaconesti.
    Daca ai masina, lucrurile se simplifica, ramane doar sa ajungi la Comanesti si sa rogi pe cineva sa te indrume.

  5. Multumesc mult pentru raspuns.
    As mai avea nevoie de o informatie.Cam ce distanta e intre Comanesti si manastirea Diaconesti?Am incercat sa gasesc informatii pe internet dar manastirea nu e trecuta pe harta jud. Bacau.
    Ma bucur asa de mult ca in aceste vreme grele mai exista oameni ca si parintele Amfilohie.Dumnezeu sa-l binecuvanteze pe el si tot poporul nostru roman care imi este asa de drag.

  6. Buna Ioana

    Sper ca ai ajuns la manastirea Diaconesti (Agas-Bacau), daca nu te indrum eu.Din Comanesti poti lua un taxi (25-30 RON) care te duce ,daca e vreme buna pana la manastire sunt 25 km din Comanesti pe drumul national 12A sper Miercurea Ciuc.Daca nu vrei taxi incearca sa ajungi la iesire din Comanesti (la consiliu local acolo este iesirea) si vezi ca sunt masini particulare (5-6 RON) care merg pana la Agas. Localitatile pe care le starbati cu masina sunt (pt. orientare): Comanesti, Asau, Straja, Ciobanus,Goioasa si Preluci. Aici in Preluci la iesirea din sat se face un drum la stanga (mergand spre Miercurea), care trece raul Trotus.Sunt indicatoare catre manastire.
    Doamne ajuta si toate cele bune.

  7. se percepe cumva taxa de cazare?

  8. Cum se prezinta drumul pana in Comanesti? Dar de acolo pana la Manastire? Ca sa stim cu ce sa ne echipam, pe noi si masinile!

  9. puteti sa-mi spuneti si mie, va rog frumos, cum se poate ajunge de la goioasa la manastire?

  10. De la Goioasa se trece prin Preluci.La iesirea din sat este un indicator al manastirii care arata spre stanga…acolo veti gasi un pod…apoi uracati dealul pana la manastire

  11. Ma iertati ca va intreb, cum vi s-a parut manastirea?

  12. salutare, sunt din moinesti si vizitez man. Diaconesti cu biciclete cat de cat des. de obicei cand e vreme frumoasa, v-as putea ajuta eu pe cei ce nu cunoasteti aumite detalii pt a ajunge la manastire.maria: maanastirea e f frumoasa maicile canta nemaipomenit de frumos, parintele predicaf frumos. pt a va putea ajuta sa ajungeti la man Diaconesti putem vorbi la id de messenger : cristiano.calciatore ROG SERIOZITATE!

  13. Am inteles ca trebuie sunat la manastire inainte de a merge acolo. Stiti cumva cum as putea face rost de un nr de telefon?
    Doamne ajuta!

  14. Parinte sa fiti mereu inconjurat de crestini si sa-i invatati bunele purtari crestine ortodoxe,ma bucur ca existati si ca oamenii v-au descoperit.V-am ascultat cuvantul de folos transmis aici , aproape ca nu am inteles multe din cele spuse de sfintia voastra , fie ca eu nu am nici o tarie in credinta dar sunt botezata in credinta ortodoxa fie ca nu am descoperit modul de a comunica in spirit ci doar in materie…parca alta data pricepeam mai mult, acum nu si vad si eu ca sunt confuza.Desigur ca nu inteleg ce se petrece cu mine , nu-mi mai stiu menirea mea pe pamant si multe altele …as mania pe dumnezeu sa spun ca nu mi-a aratat semne , unele m-au cutremurat , altele nu le-am inteles , altele le-am catalogat ca fiind niste vise si stiu ca dumnezeu imi iarta greselile pentru ca eu sunt copilul lui indiferent cat de grave sunt acestea!nu stiu daca o sa am vreun moment in care sa-mi fie iertate pacatele asta numai dumnezeu stie si ce plan are el cu mine.

  15. Telefon manastirea Diaconesti:0234.38.25.70 si pe mobil 0768.19.78.45

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!