SA FACEM UN BINE!

9-09-2008 Sublinieri

UPDATE 27 sept.

hristos-binecuvantand-copiii-3.jpg

Am primit pe mail de la o sora duhovniceasca aceasta indemnare la ajutor fratesc:

In comuna Gogosari, judetul Giurgiu, un om al lui Dumnezeu, Parintele Valentin se ocupa de mamele cu copii care nu au adapost. Parintele Valentin a creat acolo o tabara asemanatoare celei infiintate de pr. Nicolae Tanase la Valea Plopului. De altfel pr. Valentin este ucenic al pr. Tanase. El are acum in grija de 30 de copii cu mamele lor. Pentru ca acest asezamant este abia la inceput au nevoie, in afara de bani, si de tot ceea ce este necesar intr-o gospodarie: mobila, covoare, masina de spalat, frigider, aragaz, vesela, etc. Deocamdata, NU au nevoie de haine.

Daca voi, sau cunoscutii vostrii (chiar si in cadrul institutiilor in care lucrati), inlocuiti obiectele mentionate cu altele noi, va rugam ca pe cele vechi sa le daruiti acestor copii necajiti.

Nu uitati ca astfel faceti un bine si va alaturati celor care vor sa le ofere acestor copii nefericiti o viata decenta.

Pentru orice lamurire si pentru a stabili cum vor ajunge obiectele la copii, va rog sa o contactati pe dna Diana Ene – 021 233.93.82, 0765.233.644.

PS: Au nevoie si de dulapuri (isi tin hainele pe jos), dar si de bani. Au o factura de 3000 lei noi numai pentru nutret, pe langa factura de electricitate. Le trebuie si lemne si orice banut e binevenit. Nu au niciun venit stabil, traiesc din milostenie.
Contul este: Asociatia Pro Vita Sfantul Brancoveanu Filiala Giurgiu, cont iban RO39RNCB0145098349640001 deschis la BCR Giurgiu

Parintele va invita si pe 3 octombrie la priveghere de toata noaptea in biserica de acolo (am inteles ca e f mare si f frumoasa, desi e f veche si nerenovata). Cei care vor sa vina sunt totusi rugati sa anunte din timp la nr de telefon ale doamnei Diana Ene 021 233.93.82, 0765.233.644

http://isabellelorelai.files.wordpress.com/2008/12/gogosariparintele1.jpg?w=700&h=525


Categorii

Apeluri de sprijin

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “SA FACEM UN BINE!

 1. Buna ziua; ne puteti da adresa parintelui Valentin?;
  Multumesc

 2. Tocmai am gasit pe internet, la adresa aceasta

  http://www.episcopiagiurgiului.ro/Index/index.php?dir=Protoierii&page=giurgiu

  ca numele parintelui este Stefan Valentin si adresa este Parohia Sfantul Nicolae, satul Ralesti, comuna Gogosari, judetul Giurgiu (deci nu Gogosarul, cum am primit si eu pe mess).

 3. Pingback: Dacă vă prisoseşte ceva şi vreţi să dăruiţi: Părintele Valentin Ştefan are mare nevoie, pentru copiii orfani « Isabellelorelai’s Weblog
 4. Va transmit un comentariu primit pe blogul meu la acest anunt. O marturie vie cu ce se intampla la Pro Vita Giurgiu, si despre lucrarea Parintelui Valentin de acolo:

  valy
  am primit un mail de la o cunostinta referitor la acest caz. am fost un pic reticenta si mi-am zis sa ma conving daca este chiar asa. am fost acolo si am vazut cu ochii mei. am intalnit un preot tanar impreuna cu familia lui foarte frumoasa, niste oameni oapitalieri, modesti, mai bine zis niste tineri frumosi si entuziasti. m-am mirat foarte tare cum de niste oameni atat de tineri au avut curajul si putera sa inceapa o astfel de actiune. am gasit si raspunsul : dragostea lor pentru oameni si pentru puii de oameni, pe care parintele ii numeste intr-un mod extrem de firesc “copiii mei”. si nu sunt deloc putini, credeti-ma. daca cititi aceste mesaje, va rog nu ramaneti indiferenti, daca nu ma credeti pe cuvant mergeti si vedeti cu ochii vostri. daca aveti o masina la dispozitie si 2 ore (atat dureaza drumul dus-intors bucuresti-ralesti) strangeti niste alimente si niste banuti de la prieteni, vecini, colegi, rude si mergeti sa intindeti o mana de ajutor unor suflete nevinovate. veti suferi cand le veti vedea privirile triste de copii care nu stiu ce e copilaria. nu fiti indiferenti!!! puteati fi chiar voi in locul lor.

 5. doresc sa-mi trimiteti toate datele de contact ale parintelui; adresa postala, cont banca, inclusiv indicatii privind traseul cu locatia unde este asezamantul, date despre starea actuala si nevoile de acolo. va raman recunoscatoare. cu prietenie,

 6. Pingback: Părintele Valentin Ştefan şi Bianca Brad. Despre toţi copiii Domnului, Îngeri pe pământ şi Îngeri în Cer « Isabellelorelai’s Weblog
 7. Doamne ajuta In pimul rand vreau sa lamuresc ceva, com Gogosari are 2
  sate iar una este Ralesti , deci pr Valentin are asociatia in comuna Gogosari sat Ralesti. Eu cunosc f bine situatia de acolo si daca puteti ajuta cu ceva ar fi fff bine .

 8. nr de tel al pr Valentin este 0762656077

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!