Marti, 25 nov. – conferinta de presa despre pericolul vaccinului Silgard

21-11-2008 Sublinieri

De la Rafael Udriste:

În loc să rezolve criza asistenţei medicale din România, Ministerul Sănătăţii promovează o campanie de vaccinare a fetelor de 11-12 ani cu Silgard (Gardasil în variantă americană), vaccin destinat prevenirii cancerului de col produs de virusul papilomatos uman (HPV).

Punerea pe acelaşi plan a vaccinurilor care previn bolile copilăriei cu un vaccin ce se presupune că ar preveni o boală care apare doar după începerea vieţii sexuale (mai ales în condiţii de libertinaj), denotă o grabă nejustificată, de neînţeles pentru cei preocupaţi cu adevărat de soarta copiilor noştri, cu atât mai mult cu cât nu au fost comunicate şi informaţiile privitoare la efectele nocive.

De aceea, Asociaţia „Christiana”, Asociaţia „Pro Vita”, Asociaţia „Sfintii Martiri Brancoveni” şi Asociaţia „Rost”” organizează marţi, 25 noiembrie, la ora 17, la biserica Sfânta Treime din incinta Spitalului Clinic de Urgenţă pentru copii „Grigore Alexandrescu”, bd. Iancu de Hunedoara 30-32, o conferinţă de presă a prof. univ. dr. Pavel Chirilă cu privire la efectele controversate ale vaccinului „Silgard”.

Persoane de contact:
Andreea B
ăndoiu, tel. 0788.436.195
Rafael Udrişte, tel. 0748.034.951


Categorii

Conferinte si alte evenimente

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Marti, 25 nov. – conferinta de presa despre pericolul vaccinului Silgard

  1. In sfarsit face cineva ceva pentru gospodinele care si-ar duce fetitele la injectat,fara sa se gandeasca ca nici ele pana la ora asta (multe) nu au facut cancer de col uterin,pentru ca au avut casnicii armonioase.Si daca e sa o luam asa nu s-a descoperit inca vaccin care sa protejeze pe cineva de cancer,indiferent de localizare….Crestinelor,treziti-va!!!!!!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!