Descarca materialul informativ si formularul de refuz al vaccinului pretins anti-cancer de col uterin

28-11-2008 Sublinieri

Descarca materialul informativ si formularul de refuz

http://blogs.newamericamedia.org/images/273.jpg

Catre toti cei interesati!

Va transmitem atasat un mesaj-apel pe care vă rugăm sa-l retransmiteti la cat mai multa lume sub orice forma (tiparit, prin corespondenta, fax, e-mail, telefonic etc). Este de cea mai mare importanta ca informatia sa ajunga acolo unde oamenii nu au acces la surse alternative de informare si sunt condusi prin televizor (la tara sau la cei care muncesc atat de mult incat nu mai stiu pe ce lume sunt etc.)

Spre deosebire de alte informatii de acest fel, acesta contine o lista mai cuprinzatoare a aspectelor ce ar trebui cunoscute de catre parintii carora li se cere consimtamantul pentru vaccinarea cu Gardasil a fetilelor lor si chiar un formular foarte simplu pe care il pot utiliza pentru a refuza vaccinarea.

Indiferent de situatia familiala sau de pozitia sociala fiecare dintre noi este direct interesat si in egala masura afectat de vaccinarea fetelor din clasa a IV-a cu un vaccin ale carui efecte pozitive sunt doar prezumtive, pe cand cele negative s-au facut simtite in toate tarile in care a fost utilizat (pana acum s-au vazut doar efectele pe termen scurt care sunt de-a dreptul infricosatoare, ceea ce ne duce la concluzia ca cele pe termen lung ar putea fi chiar mai grave).

Cu mulţumiri,
Asociaţia pentru Apărarea Familiei şi Copilului


Categorii

Apeluri si petitii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!