Concert de colinde al Coralei Sfântul Apostol Andrei la Biserica Sfânta Vineri

12-12-2008 Sublinieri

coralacupmarinjpg.jpg

Concert de colinde al Coralei Sfântul Apostol Andrei la Biserica Sfânta Vineri – Drumul Taberei

Duminică, 14 decembrie 2008, orele 18.00, Corala Preoților Ortodocşi Sfântul Apostol Andrei a Patriarhiei Române va susţine un concert de colinde în biserica „Sfânta Vineri – Drumul Taberei” din Bucureşti .

Corala Sfântul Apostol Andrei dirijată de conferențiar universitar doctor Valentin Gruescu este formată din peste 40 membri în majoritate preoți, dar cuprinde și studenți la Facultatea de Teologie și Conservator.

În concertul de duminică publicul iubitor de colinde va putea audia lucrări din creația corală ortodoxă românească de: Paul Constantinescu, Ioan D.Chirescu, Gheorghe Danga, Valentin Teodorian, Maxim Vasiliu, Costica Andrei, Adolphe Adam, Pr.Stelian Ionascu.

Biserica “Sfanta Vineri – Drumul Taberei” se află pe strada Brașov, Nr. 21C (vizavi de Parcul Moghioroș), iar relații despre acest concert se pot obține de la telefonul 021.746.44.44.


Categorii

Concerte

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!