Conferinta la Cluj: “Din temnite spre Sinaxare” – Ierom. Augustin de la Aiud si Danion Vasile

15-12-2008 Sublinieri

afis-cluj.jpg

Marti, 16 decembrie 2008, la Cluj, va avea loc conferinta  “Din temniţe spre Sinaxare” – invitati: ierom. Augustin de la Aiud si Danion Vasile. La Amfiteatrul Facultăţii de business, ora 18.00. Organizator: ASCOR Cluj.

Conferinţa de la Cluj este ultima acţiune pe luna decembrie din campania Din temniţe spre Sinaxare. Conferinţele vor continua în luna ianuarie, prima fiind la Mănăstirea Sfântul Ioan Casian – Constanţa, pe data de 16 ianuarie.

La iniţiativa Grupului Areopag, miercuri, 18 februarie 2009, la Târgu Ocna se va face un parastas pentru Valeriu Gafencu şi ceilalţi mărturisitori din temniţele comuniste. Sunt aşteptaţi preoţi, monahi şi credincioşi din toate colţurile ţării…


Categorii

Conferinte si alte evenimente

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Conferinta la Cluj: “Din temnite spre Sinaxare” – Ierom. Augustin de la Aiud si Danion Vasile

  1. daca va inregistra cineva acesta conferinta , rog sa posteze un anunt…din pacate nu voi reusi sa ajung la Cluj, dar as dori sa am acesta conferinta. Doamne Ajuta!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!