Comunicat: Conferinte la Oradea şi Beiuş pe tema îndosarierii electronice

25-01-2009 Sublinieri

ieromonah-ioan-sismanian-p2_jpg.jpg

Miercuri 28 ianuarie, începând cu orele 17.00, la Casa Armatei din Oradea va avea loc conferinta publica cu tema “Îndosarierea electronică şi libertatea umană”, susţinută de ieroschimonahul Ioan Şişmanian de la mănăstirea Petru Vodă din judeţul Neamţ.

Etapa a doua a conferinţei va avea loc a doua zi, joi 29 ianuarie, ora 17.00, la Beiuş, în sala mare a primăriei, cu tema „Îndosarierea electronică, între profetie si fabulaţie” susţinută tot de părintele Ioan de la mănăstirea Petru Vodă.

Organizatorii sunt: Fundaţia creştină ortodoxă Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil în colaborare cu Asociaţia pentru păstrarea şi promovarea valorilor culturale şi nationale ale poporului român – ASTRADROM

Intrarea liberă.

Ancuţa Avram,

Preşedinte ASTRADROM.


Categorii

Comunicate, Conferinte si alte evenimente

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Comunicat: Conferinte la Oradea şi Beiuş pe tema îndosarierii electronice

  1. Mare respect am pentru acesti marturisitori care lupta spiritual pentru sufletele noastre pacatoase.
    Cu cat este mai multa lume informata cu atat mai bine deoarece comunismul asa a indobitocit acest neam prin lipsa unei informari corecte si prin lipsa acesteia totale. Stie careva de exemplu ca aceasta lege nenorocita a fost adoptata in 2005, iar statul acesta nenorocit acum o pune duar in aplicare? De ce spun statul acesta nenorocit? Deoarece metodele lui sunt metode comuniste invechte, care ce-i drept functioneaza si astazi tot atat de bine, ne iau drept vite carte de tun.

    Am mare evlavie la Parintele nostru Iustin Parvu, care se jertfeste pentru neamul acesta, care marturiseste pe Hristos in aceste vremuri grele. Sunt cu toata inima si cu toata fiinta mea alaturi de el. Asa ar trebui toti romanii sa fie si sa stea in jurul acestui stindard, acestui Parinte Duhovnicesc, acestui Roman adevarat. Dumnezeu sa-l tina alaturi de noi si sa-l ocroteasca de tot raul. Fara sfintia sa nu stim ce ne-am face.

    Doamne ajuta!

  2. Am gasit urmatoarea informatie intr-un ziar din Prahova:
    Ministerul Administratiei si Internelor supune atentei cetatenilor o noua hotarare de Guvern legata de forma si continutul actelor de identitate, ale autocolantului privind stabilirea resedintei si ale cartii de imobil. Aplicand prevederile transparentei decizionale, MAI a expus, deja, pe site-ul institutiei – http://www.mai.gov.ro – noile modificari. In privinta cartii de identitate, aceasta va avea o zona de citire automata cu caractere identificabile optic, cat si un element de siguranta asemanator celui aplicat pe bancnote. Prin desenul complex, combinatia de culori si procedeul de imprimare se va asigura, astfel, o protectie impotriva falsificarii. Cetatenii isi pot exprima opiniile legate de aceasta hotarare pana la data de 6 aprilie a.c.

    La modelul de buletin expus se vad citeva detalii, dar nu si codul de bare.

    Daca aveti ideie daca, zona de citire automata cu caractere identificabile optic este acel cod de bare EAN13 care are numarul lui uciga-l toaca;
    si daca se pot obtine buletine fara nenorocirea aia.
    Multumesc

    Doamne ajuta

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!