Pelerinaj la Prislop

12-05-2009 Sublinieri

prislop2.jpg

“Vă invităm să ne însoţiţi în pelerinaj la Mănăstirea Prislop, 29-31 Mai 2009. 

Plecarea din Bucureşti (Gara de Nord), Ploieşti si Braşov, transport cu autocarul.

Se mai vizitează Mănăstirea Nămăieşti, Mănăstirea Argeşului, moaştele Sf. Filofteia, Mănăstirea Dintr-un Lemn, Mănăstirea Frăsinei, Mănăstirea Cozia, Mănăstirea Turnu,  Mănăstirea Bistriţa, Mănăstirea Lainici, Valea Jiului, Mănăstirea Prislop, să ne rugăm la mormântul Pr. Arsenie Boca, MănăstireaTismana. Cazare la mănăstiri.”

Înscrieri la telefon 0742268568, 0724525041

pelerinaje_ro@yahoo.com

http://www.geocities.com/pelerinaje_ro


Categorii

Pelerinaje

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Pelerinaj la Prislop

  1. Domnule Admin,aveti informaii suplimentare despre acest pelereniaj? Am sunat si o doamna/domnisoara mi-a dat numarul altei persoane din Bucuresti pe care sa o sun ca sa ma intalnesc maine sa achit suma pentru pelerinaj.Cata incredere pot sa am in oamenii care organizeaza acest pelerinaj.Dvs. ati postat pe site acest anunt si aveti si dvs. cumva o mica responsabilitate.Imi cer scz daca a sunat rautacios mesajul dar eu nu am mai incredere in oamenii din jurul meu dupa ce am vazut ce se poate intampla si in interiorul Bisericii.Astept raspuns!

  2. @Marian: informatii suplimentare nu avem, dar nu este prima oara cand publicam pelerinaje de la organizatorii acestuia si, cel putin pana acum, nu au fost inregistrate “plangeri”.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!