Prof. Univ. Dr. Pavel Chirilă, despre vindecare

6-06-2009 Sublinieri

vindecarea.jpg

Sambata 8 iunie, la Casa de Cultură din Constanţa, începînd cu ora 18.00, dl prof. univ. dr. Pavel Chirilă, ctitor al câtorva mănăstiri şi al primului hospice din România (“Sf. Irina”, Voluntari), fondatorul Asociaţiei Filantropice Medical-Creştiune Christiana, autorul a numeroase cărţi de specialitate, între care una despre conceptul de medicină creştină, va ţine o conferinţă cu titlul “Vindecarea”.

Dl. dr. Chirilă va vorbi despre alimentaţia echilibrată a omului sănătos şi despre bolnavul ca victimă.

Evenimentul este organizat de Şcoala Brâncovenească. Intrarea e liberă. (sursa)


Categorii

Conferinte si alte evenimente, Lansari de carte

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Prof. Univ. Dr. Pavel Chirilă, despre vindecare

  1. Foarte frumos,instructiv si spre ajutorul nostru.Pe mine m-ar interesa o conferinta sau o tema ce ar putea dezbate problema bolilor infectioase,spre exemplu Hepatitele(A,B,C).Va multumesc.

  2. Am vizionat o emisiune cu dr Pavel Chirila pe sanatateaTv.ro site:http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/alimentatie/aditivi-alimentari-part2/ si a specificat de o firma care ar fi aparut de curand cu carne ecologica, insa din motive de reclama nu a specificat numele firmei. M-ar interesa mai multe firme care comercializeaza produse ecologice in Bucuresti. Poate mai multe sfaturi legate de aceasta problema – alimentatia exagerat de chimizata si nociva. Dupa ce veti viziona cele cinci parti ale emisiunii veti realiza ca alimentatia noastra ar trebui schimbata radical, insa din lipsa de informatii acest lucru mi se pare extrem de dificil, mai ales ca nu am incredere in sfaturile date acum de doctorii nostrii nutritionisti. Pana in prezent am incredere doar in sfaturile d-nul dr Pavel Chirila si ale fiicei dansului, care sunt si crestini, dupa cum se stie. Poate ar trebui organizata o conferinta cu acest domn dr extraordinar, in care sa putem vorbi fara “perdea” despre producatorii care ar trebui alesi pentru alimentatia noastra si alte sfaturi pe care nimeni nu are curaj sa le spuna(asa cum s-a intamplat si cu sarea iodata.

  3. Toti ne pinem aceeasi intrebare?
    De unde se poate achizitiona mancare naturala?
    Singurul raspuns care sa ne multumeasca ar fi….
    Achizitioneaza-ti o mica casuta cu teren la tara si produce-ti singur hrana.Ne imbulzim toti la oras…..chipurile pt servicii.
    Singura munca cu adevarat valabila este munca campului care ne va aduce adevaratele satisfactii.
    Odata cu ea dispare stresul,lacomia,lenea si multe alte neajunsuri pe care le-am dobandit prin locuirea la bloc,cel mai periculos fiind statul in fata televizorului cu farfuria de mancare in brate.
    Noi am ramas din traditie cu mancarea ,dar am uitat cat de mult lucrau oamenii pe vremuri.Ei aveau nevoie poate de aceasta mancare,noi nu mai avem fiindca nu mai muncim fizic ca si ei.
    Aceste obiceiuri pe care le avem toti(proaste pe cat se vede)ne aduc toate bolile.Din cauza lor ne-am facut cum ar veni rate pe salarii si pensii pentru medicamente,fiindca lunar platim medicamentele indestulandu-i pe altii.
    Ia sa ne schimbam noi stilul de viata si sa mancam ceea ce ne producem si atunci si starea noastra fizica si psihica se va schimba.Daca noi nu mai putem ,pot copii nostrii.Nu trebuie sa plece si sa-si caute servicii in alta parte. De aici trebuie sa plecam .
    Probabil asta e singura solutie pentru toti.
    Sa nu ne mai lasam vrajiti de mirajul vestului, dupa care am tanjit atata, ca vedem deja urmarile dezastroase pe trupurile noastre bolnave.
    Sa ne lumineze bunul Dumnezeu si pe noi si pe copii nostrii.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!