Sa ajutam spitalul pentru ingrijirea bolnavilor de cancer in faza terminala Sfanta Irina din Voluntari

5-05-2010 Sublinieri

Hristos a inviat!

Odata cu praznuirea Sfintei Mucenite Irina, sa ne amintim si de spitalul pentru ingrijirea bolnavilor de cancer in faza terminala ce ii poarta numele, hospice-ul Sfanta Irina din Voluntari.

Mai multe despre acest spital puteti afla de pe site-ul http://www.sfantairina.ro/ .

Acest spital are o capacitate de 16 paturi si a demarat o campanie de strangere de fonduri pentru construirea unei noi unitati de inca 16 paturi pentru a nu mai fi pus in situatia de a refuza pacienti.

Prin trimiterea unui SMS la 874 puteti dona 2 euro pana la 31 mai pentru realizarea acestui proiect. Numarul este valabil din retelele Vodafone, Orange si Cosmote si nu se percepe TVA.

Pe site gasiti si alte metode prin care puteti ajuta, printre care si redirectionarea a 2% din impozitul pe venit datorat la stat. Pentru aceasta trebuie sa trimiteti pana la 15 mai formularul 230 ce poate fi descarcat de la adresa: http://www.sfantairina.ro/wp-content/uploads/2010/03/Formular-230_2.pdf catre Administratia Financiara de care apartineti. In caz ca veniturile dumneavostra nu provin numai din venituri salariale, trebuie sa completati si formularul 200:

http://www.sfantairina.ro/wp-content/uploads/2010/03/formular-200.pdf.

Informatii despre cum se completeaza aceste formulare gasiti aici:

http://www.doilasuta.ro/pagini/

sau

http://www.sfantairina.ro/paliative-care/cum-putem-fi-ajutati/campania-2/

Pentru rugaciunile Sfintei Mucenite Irina, Doamne, milueste-ne pe noi!


Categorii

Apeluri de sprijin

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!