Psalti greci renumiti – la hramul Bisericii Sfantul Ioan Rusul din maternitatea Polizu. Concert bizantin TRONOS si TH. VASSILIKOS la Palatul Patriarhiei

26-05-2010 Sublinieri

Biserica „Acoperământul Maicii Domnului” şi „Sfântul Ioan Rusul” din cadrul maternitaţii Polizu, cu ocazia hramului din data de 27 mai 2010, vă invită la un pelerinaj duhovnicesc spre cinstirea Sfântului Ioan Rusul.

Cu această ocazie, credincioşii sunt aşteptaţi începând cu data de 26 mai, când se va săvârşi slujba Privegherii, la orele 17:00, având ca invitat pe Protopsaltul Achilleas Haldaiakis, care va conduce strana dreaptă.

În data de 27 mai, de la orele 09:00, se va săvârşi Sfânta Liturghie într-un ales sobor de preoţi şi diaconi la care va fi invitat Protopsaltul Theodoros Vassilikos, care va conduce strana dreaptă.

Spre bucuria tuturor, seara, la orele 19:00,  la Palatul Patriarhiei (Centrul de conferinţe) Aula Magna „Teoctist Patriarhul”. va avea loc un concert de muzică bizantină,  susţinut de Grupul de Psalţi „TRONOS”, al Patriarhiei Române, condus de Diacon-Protopsalt Mihail Bucă şi având ca invitat special pe Protopsaltul Theodoros Vassilikos.

INTRAREA   ESTE    LIBERĂ!

(sursa)


Categorii

Concerte

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!