Apel pentru doritorii de a face parte dintr-un cor bisericesc, in Bucuresti

29-06-2010 Sublinieri

(sursa fotografiei: http://paginadefolos.blogspot.com)

Am primit prin e-mail rugamintea de a publica urmatorul anunt:

Se infiinteaza Grupul Coral “Carpe in Deum” in Bucuresti

Cu ajutorul lui Dumnezeu si cu intelegerea si bunavointa dumneavoatra, dorim sa va anuntam ca Grupul coral “Carpe in Deum” din Bucuresti cauta persoane dornice de a face parte dintr-un cor si de a-l lauda pe Dumnezeu, pe Maica Domnului si pe sfintii bineplacuti lui. Dorim sa va informam ca sunt necesare ureche (auz muzical) si voce. Mentionam ca nu este limita de varsta si nu este obligatorie experienta. Corul este mixt (fete si baieti). Persoanele interesate se pot informa la numerele: 0768.628.840 / 0765.961.820 /0720.424.217

Va rugam sa ne sustineti si sa apelati cu incredere.

Doamne ajuta!


Categorii

Uncategorized

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Apel pentru doritorii de a face parte dintr-un cor bisericesc, in Bucuresti

  1. Doamne ajuta!

    Mi-as dori sa ma alatur corului Carpe in deum din Bucuresti, numai ca numerele de telefon afisate, nu sunt valabile. Ce sa fac in acest sens? Cum pot lua legatura cu dv.?

    Multumesc pentru raspuns.

    Mihaela

  2. @ Mihaela:

    Anuntul e vechi de 6 ani si probabil ca nu mai e valabil, noi am fost doar difuzorii lui, nu stim modalitati de contact actuale, ne pare rau!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!