Noua aparitie editoriala la Editura Cristimpuri: VIATA MAICII DOMNULUI pentru copii si adolescenti, cu CD audio

5-10-2010 Sublinieri

O nouă apariţie editorială: Viaţa Maicii Domnului, Editura Cristimpuri, 2010. Produsul se adresează copiilor şi adolescenţilor şi cuprinde şi un CD audio realizat împreună cu Grupul Artiştilor Creştini Ortodocşi din România.

,,În alcătuirea acestei cărţi, de mare folos ne-a fost truda anterioară a biografilor Maicii Domnului, cei care au adunat cuvinte potrivite din operele Sfântului Simeon Metafrastul, Sfântului Ioan Gură de Aur, Sfântului Maxim Mărturisitorul ori Epifanie monahul. Această lucrare, scrisă în spiritul Evangheliei, este o adaptare pentru copii şi adolescenţi a textelor deja consacrate din cărţi cu acelaşi titlu, scrise în limba românăspune Cristi Şerban, cel care a coordonat acest proiect.

,,Redactarea textului s-a făcut cu atenţie, colectivul redacţional fiind coordonat de Pr. Dr. Claudiu Băzăvan şi alcătuit din monahi şi mai mulţi profesori de limbă română şi religie” mai spune editorul.

Fragmente din CD, gasiti pe www.edituracristimpuri.ro.

Lansarea cărţii se va face in cadrul Târgului de carte religioasă Sibiu 2010, sambătă 9 octombrie ora 11,00.


Categorii

Lansari de carte, Recomandari de filme, de CD/DVD

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!