Apel de sprijin din partea Manastirii Sf. Ioan Rusul din Giurgiu

8-02-2011 Sublinieri

Dragi si buni credinciosi,

Noi, obstea Manastirii Sf. Ioan Rusul din Comuna Slobozia – Jud. Giurgiu, intentionam cu ajutorul Bunului Dumnezeu sa realizam o racla de argint in atelierele Monetariei Statului pentru adapostirea moastelor Sf. Ioan Rusul pe care Manastirea le-a primit inca de la infiintare prin grija Prea Sfintiei Sale Ambrozie – Episcopul Giurgiului.

Pentru ducerea la bun sfarsit a acestui sfant demers de cinstire vazuta a ocrotitorului Manastirii noastre, va chemam din adanc de suflete a fi alaturi de noi.

Astfel nutrim nadejdea de a va regasi printre binefacatori fie prin donatii aduse direct la Manastire si inmanate Parintelui Staret Protos. Macarie Sotarca, fie prin viramente intr-unul din urmatoarele conturi ale Manastirii:

Titular cont : MANASTIREA SF. IOAN RUSUL

CUI 24690668

BRD GSG, Sucursala Giurgiu

Cont RON: RO60BRDE190SV09506631900

Cont EUR: RO03BRDE190SV09534931900

Swift : BRDEROBU

Cu incredintarea ca vom pomeni in rugaciuni pe toti aceia dintre dumneavoastra care din mila Domnului ne vor putea ajuta, va multumim mult!

P.S. Detalii suplimentare cu privire la acest demers pot fi obtinute de la Pr. Staret  Macarie Sotarca pe email ieromacarie@yahoo.com sau telefon 0724.295.369.


Categorii

Apeluri de sprijin

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Apel de sprijin din partea Manastirii Sf. Ioan Rusul din Giurgiu

  1. @ Florian:

    Scrie-ne pe razbointrucuvant@gmail.com, desi sunt putine sanse sa acceptam. Depinde si despre ce este vorba, daca se incadreaza pe profilul siteului. Traficul il gasesti pe http://www.trafic.ro/?rid=razbointrucuvant

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!