Invitatie la pelerinaj

26-02-2011 Sublinieri

Dragi pelerini intru Hristos,

Agentia de turism Christiana Tours organizeaza frecvent pelerinaje în tara si strainatate pentru parohii, manastiri sau institutii de invatamant religios.

Anul acesta avem placerea de a va invita la cateva dintre pelerinajele noastre, deschise participarii tuturor celor doritori de a pasi in locuri binecuvantate de prezenta Sfintelor Moaste si a Icoanelor Facatoare de Minuni.

Punctul de plecare pentru pelerinajele cu avionul este Aeroportul Otopeni, iar pentru pelerinajele cu autocarul este, de obicei, Iasi sau Suceava. Pentru pelerinajele in Grecia sau Turcia, traseul este prin Bacau – Buzau – Bucuresti – Giurgiu , asa ca puteti urca de la un punct care va este convenabil.

Alegeti itinerariul si contactati-ne pentru a primi programul detaliat al pelerinajului dorit.

Puteti accesa oferta detaliata la : http://christianatours.ro , http://agentiideturism.infoturism.ro/christiana-tours_2233/circuite/

Cu frateasca dragoste,

Clara Râpan

Manager

Christiana Tours

Tel&fax: 0335 807960

Mobil: +40 745 525891


Categorii

Pelerinaje

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Invitatie la pelerinaj

  1. Va rog cind ajungeti acasa,pe adresa de e-mail sa ma informati despre perelinajele d-voastra pe 2016 . In atentia d-rei Ripan

  2. Domnişoară Clara, cu mare bucurie vă trimit acest mesaj. Am aflat de dumneavoastră prin prieteni pelerini care au fost de-a dreptul încântaţi de pelerinajele organizate de dumneavoastră. Eu mă prezint simplu, am duhovnic pe parintele arhm Ciprian Grădinaru şi sunt muzeograf artă la muzeul Buzău, aproape de pensie. Am citit articolul despre Catedrala Neamului, cu drag.
    Cu dorinţa de a ne întâlni curând vă rog să-mi trimiteţi programul cu pelerinaje oraganizat de dumneavoastră pe anul 2016. E posibil ca pe Buzău să ne organizăm 2 sau 3 persoane pentru un pelerinaj.
    Aştept un răspuns şi vă mulţumesc anticipat.
    Rodica Tache

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!