Ajutor pentru misiunea de la Valea Plopului a Parintelui Tanase si pentru o mama vaduva, cu doi copii

9-03-2011 Sublinieri

de la Fundaţia Arsenie Boca

Dragi prieteni ai fundaţiei,

Cu bucurie vă anunţăm pe data de 19.03.2011 mergem la copiii din Valea Plopului – Valea Screzii! Cu puţin timp în urmă am cerut de la doamna administrator din Valea Screzii şi de la Părintele Tănase o listă cu necesităţi. Astfel, găsiţi lista mai jos:

1. Lapte praf ( Nan 1, 2,3), pampers pentru copii nr. 4
2. Şerveţele umede (tot pentru copii)
3. Pahare de unică folosinţă şi serveţele de masă
4. Soluţii de curăţenie pentru parchet şi gresie + înălbitor pentru rufe
5. Spirt medicinal, soluţii dezinfectate (rivanol, betadina, apă oxigenată)
6. Comprese sterile, plasturi, feşe, nurofen sirop pentru copii şi adulţi – pentru raceală şi gripă, medicamente pentru dureri de gât ( faringosept, strepsils etc.)
7. Conserve de mazăre, fasole verde, ciuperci, zacuscă, bulion, soia (granule), şniţele din soia, margarină, biscuţi de post, napolitane de post, halva, peşte
8. 15 feţe de masă (dimensiuni: 1,80 m cu 2,20 m).

La toate acestea se adaugă şi bani pentru materiale de construcţii sau chiar materiale! Venim cu rugămintea ca şi de data acesta să ne ajutaţi să strângem cele necesare! Mulţumim pentru toate eforturile de până acum!

În ceea ce priveşte plecarea, ca de obicei, ne-am propus să se meargă cu câteva maşini, numărul acestora depinzând de numărul persoanelor care vor merge. Astfel, îi rugăm pe cei care au maşini personale şi care sunt interesaţi să vină, să ne ajute cu locurile neocupate din automobil.

Aşteptăm întrebările, ajutorul şi confirmările dumneavoastră până joi, 17 martie. Înainte de plecare ne vom întâlni la sediul fundaţiei la ora 10.15.

***

Ne-am îmbogăţit oferta de cărţi! Găsiţi pe site-ul fundaţiei toate detaliile despre noile titluri gen: Filocalia pentru copii şi tineri ( vol. I), Sfânta Elisabeta – Mare ducesă a Rusiei. Viaţa şi Pătimirea, Lupta pentru smerenie şi pocăinţă – Părintele Proclu Nicău etc.! Click aici pentru a vizualiza pagina site-ului!

Mulţumim! Bucurie!

***

Am primit la redactie din partea unei persoane de incredere urmatorul aunt, pe care l-am verificat din nou cu persoane care lucreaza impreuna cu respectiva femeie si care au ajutat-o deja cu niste banuti:

Ma numesc GANEA MARIA mama a doi copii ramasa vaduva in urma unui accident ( sotul a fost aruncat din tren in ziua cand trebuia sa vina acasa cu salariul , iar eu eram insarcinata cu al doilea copil).

Nu am avut puterea nici financiara si nici morala de a cerceta imprejurarile mortii sotului.

Am locuit o vreme la socri, dar am avut multe de suferit. Acum locuiesc la tata care s-a recasatorit dupa decesul mamei, dar nici aici nu au loc de mine. Tot timpul imi spune sa plec.

Prin cunoscuti am gasit o casuta in valoare de 60,000 RON , dar economiile mele nu-mi ajung pentru achizitia ei . Bancile nu imi acorde nici un imprumut la salariul minim al meu. Aceasta solutie este ultima mea sansa la liniste cu cei doi copilasi ai mei, Cipriana si Bogdan.

Daca puteti intinde o mana de ajutor contul meu este RO81RNCB0211011893560001 B.C.R Valenii de Munte.

Va cer iertare pentru indrazneala.

GANEA MARIA, tel 0720.156480

Str Valcel nr 466

Loc. Homoraciu – PRAHOVA


Categorii

Apeluri de sprijin

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Ajutor pentru misiunea de la Valea Plopului a Parintelui Tanase si pentru o mama vaduva, cu doi copii

  1. Pingback: Război întru Cuvânt » Ajutor pentru misiunea de la Valea Plopului a P. Nicolae Tanase
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!