BASMELE COPILARIEI: Desene animate asa cum am fi vrut sa avem in copilarie si asa cum ne dorim pentru copiii nostri. UN PROIECT CARE ARE NEVOIE DE SPRIJIN

31-03-2011 Sublinieri

“Basmele Copilariei” este un proiect de animatie romanesc. Povestile care ne-au incantat copilaria sunt spuse celor mici pentru a-i ajuta sa creasca frumos si sa invete lucruri folositoare.

Fiecare serie de desene animate cuprinde mai multe episoade. Acestea reiau basmul original, avand insa un scenariu mult imbogatit. Pentru a crea o experienta unica si complexa pentru copilului dvs., echipa noastra pune pe primul plan calitatea educativa a animatiei.

Grafica si muzica desenelor animate sunt originale si au fost gandite pentru a le oferi micutilor o lume minunata.

De asemena, ritmul si structura povestirii sunt special concepute pentru a-i ajuta pe cei mici sa invete despre vechile traditii romanesti, despre curaj, bunatate, harnicie si ascultare de parinti (pe scurt, despre valorile crestine).

Conceptul animatiei noastre se opune scenelor violente si agitate!

Prima serie de animatie dezvolta basmul romanesc “Praslea cel Voinic si Merele de aur”, acesta urmand sa aiba un numar de 20 de episoade, fara insa a epuiza subiectul clasic al basmului (acesta va continuat si in seria 2 a aceleiasi povesti).

SPRIJINITI PROIECTUL BASMELE COPILARIEI

DETALII PE SITE-UL http://www.basmelecopilariei.ro/



Categorii

Apeluri de sprijin, Recomandari de filme, de CD/DVD

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “BASMELE COPILARIEI: Desene animate asa cum am fi vrut sa avem in copilarie si asa cum ne dorim pentru copiii nostri. UN PROIECT CARE ARE NEVOIE DE SPRIJIN

  1. Vreau si eu sa revad desenele animate. cum sa fac rost de ele? va rog frumos, sa-mi raspundeti!

  2. @ ceramica

    Pentru a vedea episodul intreg, este suficient sa intrati pe site si sa intiati o comanda, din meniul de sus, “Cum comand”.

    Puteti achita si prin mandat postal sau depunere de numerar la banca, dupa care vi se va trimite prin e-mail un link de download al episodului intreg.

  3. O initiativă lăudabilă, pe când niște vieti ale sfintilor? Exista doar un singur desen animat (Viata Sfantului Serafim din Sarov) si acesta netradus. Daca exista mai multe ar trebui adunate toate la un loc si mai apoi promovate iar cele netraduse sa le traducem cumva. E mai important vietile sfintilor decat basmele deoarece in basme intalnim multe personaje imaginare, vrajitoare etc si astfel creem premisa ca „oamenii sa creada mai mult in basme decat in cuvantul Domnului”…

    PS. cum pot face sa primesc pe mail in caz ca se raspunde la un topic, aici la voi pe site?

  4. desenele animate cu care am crescut eu nici nu se compara cu cele din ziua de azi, pline de violenta, monstri, roboti,totul tehnologic si digital…intentionat facute pt ca cei mici sa cresca cu asa ceva, totul este un PLAN (si sunt inca multe lucruri de spus)! felicitari pt initiativa…ma bucur ca incercati sa readuceti in sufletele copiilor inocenta,bunatatea, un+ de imaginatie…totul in sensul constructiv,pt buna crestere si educare a celor mici! sper sa avem cat mai multe proiecte de acest gen…ar trebui si in alte domenii de luat masuri ! sanatate,va multumesc in numele tuturor!

  5. @ Ciprian

    Desenele noastre nu sunt cu vrajitoare si nici nu indeamna copiii sa creade in basme. Nu stiu de unde ai tras aceasta concluzie, intrucat nu reseie nici din trailer si genul acesta de lucruri nu vor fi incluse nici in episoadele urmatoare (in contextul in care acestea vor mai exista, evident).

    Noi cel putin nu ne propunem sa facem desene animate cu vieti de sfinti. Pentru asta iti trebuie un nivel duhovnicesc pe care f. putini dintre noi il au. Plus ca una-i una, alta-i alta.

    Dupa parerea mea, daca se vor face desene animate cu vieti de sfinti, pericolul va fi chiar reversul a ceea ce ai spus tu, in sensul ca un copil va tinde sa creada ca viata respectivului sfant este un basm, tocmai pentru ca o vede transpusa in acest mod.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!