Magazinul TRUP SI SUFLET al asociatiei ortodoxe SINAXA: carti duhovnicesti, leacuri naturale si bucate sanatoase

28-12-2011 Sublinieri

Acest magazin s-a nascut firesc, cu binecuvantarea parintilor nostri duhovnici, fara a ne fi propus tinte de atins. Va invitam sa ne fiti alaturi intr-un gand in care credem.

Magazinul Trup si Suflet este parte a Asocietiei SINAXA (www.sinaxa.net). Prin acest ,,magazin de familie” incercam sa aducem pe mesele noastre bucate sanatoase pentru trup, iar pentru suflet carti duhovnicesti. Un ajutor important la pornirea acestei initiative il are Manastirea Nera, ai carei distribuitori de produse suntem.

Obstea Manastirii Nera

De aici, luand aminte la solicitarile primite de la prieteni, ne-am gandit sa conturam si o oferta de alimente de baza (faina, sare, ulei, miere etc) care sa fie produse natural, traditional sau BIO. Vedeti:

http://www.sinaxa.net/trupsisuflet/

Magazinul nostru s-a dezvoltat in timp, toate sugestiile fiecaruia fiind importante pentru diversificarea gamei de produse. Livrarile in Bucuresti le facem direct (acasa sau la birou) iar in tara si strainatate prin curier (pentru detalii vedeti prima pagina a magazinului).

Credem ca aceasta lucrare a noastra va va fi de folos si nadajduim, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa va fie spre bucurie.


Categorii

Apeluri de sprijin

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Magazinul TRUP SI SUFLET al asociatiei ortodoxe SINAXA: carti duhovnicesti, leacuri naturale si bucate sanatoase

  1. Pingback: PARINTELE TEOFAN MUNTEANU DE LA MANASTIREA NERA despre trairea pe orizontal, boala instrainarii de Dumnezeu, degradarea educatiei copiilor si lipsa de sens a tinerilor de azi - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!