Puteti sprijini cu 2% din impozitul pe venit construirea unei scoli ortodoxe la Timisoara

2-02-2012 Sublinieri

 SPRIJINIŢI CU 2% ŞCOALA ORTODOXĂ

 În septembrie 2009, cu ajutorul dumneavoastră, am deschis porţile Grădiniţei Troiţa, un loc unde sufletele cresc mari. De mai bine de 2 ani, peste 60 de copiii învaţă zi de zi cum să schimbe lumea prin iubire, cum să reusească în viaţă prin dăruire, cum să convingă prin simplitate.

În 2012, încercăm să construim o nouă  şcoală, instituţie curată, morală, o şcoala a blândeţii şi a valorilor adevărate. O construim pentru copiii dumneavoastră de azi si de mâine. E un proiect îndrăzneţ, o piatră de încercare, dar împreună vom reuşi!

Sprijiniţi cu 2% ridicarea primei şcoli ortodoxe de ciclu primar din vestul ţării!

NE PUTEŢI SPRIJINI DIRIJÂND CEI 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT CĂTRE ASOCIAŢIA PROLOGOS, ASTFEL:

– completaţi şi semnaţi Cererea 230 pentru anul 2011 sau Declaraţia 200. Nu este necesară completarea sumei decât dacă dirijaţi cei 2% către mai multe entităţi.

– puteţi să predaţi documentele la sediul grădiniţei şi le vom depune noi la Administraţia Financiară.

„Dăruind vei dobândi!” (Nicolae Steinhardt)

CONTACT
Str. Trandafirilor (Acad.Alexandru Borza) nr.8
0751 515 331 contact@ gradinitatroita.ro
0722 502 123 www.scoalaortodoxa.ro

 Grădiniţa Troiţa, proiect al Asociaţiei Prologos, îşi desfăşoară activitatea cu binecuvântarea ÎPS Nicolae, Mitropolitul Banatului şi a PS Paisie Lugojanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Timişoara şi este sub patronajul Sfintei Mănăstiri Oaşa.  


Categorii

Apeluri de sprijin

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!