Citirea Psaltirii la Paraclisul din ASE – in fiecare zi a perioadei Triodului

6-02-2012 Sublinieri

Doamne ajuta!

Pentru ca de duminica aceasta [5 februarie] incepe perioada Sfintelor Pasti [Triodul], parintele Marius, de la paraclis din ASE, a anuntat ca se va citi Psaltirea in fiecare zi de la ora 09:00 pana la ora 21:00 pomenindu-se si toate pomelnicele ce se vor aduce.

Pentru aceasta mobilizare este nevoie si de voluntari, care sa aiba dragoste (si voie de la duhovnic) sa citeasca la Psaltire 30 de minute, o ora-doua, alaturi de noi. Asa incat eu (Horia: 0735879784, 0762177018, contact@a-TCO.ro) ma voi ocupa de listele cu orele si zilele de citit la Psaltire.

Parintele va citi toate pomelnicele care vin pentru Psaltire [ la Psaltire se trec persoane ortodoxe ], sfintia sa atragand atentia ca este bine ca persoanele care sunt trecute la Psaltire pentru indreptare, sa fie anuntate ca sunt pomenite spre indreptare [de ex. cei care fac o nedreptate, traiesc in pacate, etc.].

Cititul la Psaltire incepe chiar de duminica aceasta, 5 februarie, dupa Sfanta Liturghie.

P.S.: pt cine nu stie, paraclisul din ASE, este pe str. Caderea Bastiliei, etaj 4, sala 0421; anuntati pe cei interesati.

Cu bine,
Horia Grama
presedinte T.C.O.

Asociatia Tinerii Crestin Ortodocsi (T.C.O.)
adresa: str. Frumoasa, nr 31, et 3, sala 42, sector 1
fax: 0378102203
web: http://tineriicrestinortodocsi.wordpress.com/


Categorii

Apeluri de sprijin, Apeluri si petitii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!