Am primit si dam mai departe acest apel: VOTATI pana la sfarsitul lunii aprilie PROIECTUL PENTRU COPIII CU AUTISM initiat de o sora ortodoxa

26-04-2012 Sublinieri

Cauza sociala

Numarul copiilor diagnosticati cu autism la nivel national este alarmant, incat devine importanta si urgenta integrarea a cat mai multor astfel de copii in cadrul societatii prin metode speciale de recuperare, mai exact prin terapie. Rezultatele terapiei cresc considerabil odata cu folosirea de materiale profesionale de lucru, pe care Asociatia Help Malin impreuna cu Centrul ATCA (Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata) vor sa le furnizeze celor in cauza, in urma sprijinirii dumneavoastra votand proiectul lor spre a fi finantat de Petrom.

Desfasurarea proiectului

Proiectul consta in productia a 35 de kit-uri suport de materiale create pentru sustinerea programului de recuperare a copiilor, ce vor fi oferite gratuit familiilor care, in urma Programului National de Diagnosticare si evaluare gratuita, vor fi diagnosticati cu autism si vor incepe un plan de interventie individualizat.

In derularea proiectului vor fi implicate persoane specializate: 2 consultanti acreditati in ABA (Board Certified Behavior Analysis), 2 consultanti in curs de acreditare in ABA (BCaBA), un fotograf profesionist, un grafician, un machetator si un copil cu autism aflat la un grad de recuperare ridicat.

Proiectul acesta are nevoie de voturile noastre pentru a primi finantare. Astfel, intr-un mod foarte simplu, putem face o fapta buna.

Cum puteti vota proiectul?

1) Creati-va cont pe Tara lui Andrei

2) Dati click pe linkul de confirmare pe care il veti primi pe e-mail.

3) Va logati aici: Login

4) Apoi mergeti aici: Voteaza proiectul lunii si alegeti proiectul (bifati):

LUMEA DIN JUR ARE SENS SI PENTRU MINE.

Va multumim! Sa ne rugam ca intiatorii proiectului sa castige!

 


Categorii

Apeluri de sprijin

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Am primit si dam mai departe acest apel: VOTATI pana la sfarsitul lunii aprilie PROIECTUL PENTRU COPIII CU AUTISM initiat de o sora ortodoxa

  1. Proiectul „Lumea din jur are sens şi pentru mine – Materiale în terapia ABA pentru copiii cu autism” a primit finanţarea de 5000 Euro!!

    35 de familii vor primi un kit cu 1200 de ilustraţii reprezentative ABA şi îndrumarea specialiştilor pentru implementarea planului individualizat de recuperare a copilului lor bolnav de autism.

    Mai multe informatii aici: http://newsletter.webstyler.ro/view.php?c=20&l=112&n=211&e=913539

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!