Noi produse manastiresti si ecologice la SINAXA

28-09-2012 Sublinieri

Cateva noutati in ceea ce priveste produsele pe care le puteti gasi la magazinul SINAXA se pot vedea mai jos.

  • Astfel, ca prima noutate se poate nota ca pentru a usura cautarea produselor in categorii – produsele alimentare au fost grupate in categoria Bacanie.
  • Produsele manastiresti sosesc de acum si din Sfantul Munte Athos. De la Marea Manastire Vatoped din Sf Munte, pentru inceput, am adus tamaie. Tamaia produsa aici este dupa cum bine se stie cea mai apreciata tamaie produsa azi in spatiul  ortodox. Tamaia poate fi comandata accesand pagina de aici.
  • De la Manastirea Turnu am adus Sirop de brad cu miere obtinut prin macerare si presare la rece. Contine 50% miere de salcam si 50% extract de muguri de brad. Dupa 6 luni de macerare la rece (in beci racoros si temperature constanta)  mugurii de brad si mierea asezate in straturi successive in borcane de sticla sunt trecute prin presa. Siropul este obtinut prin presare la rece pentru a pastra nemodificate efectele active atat ale mierii cat si cele ale mugurilor de brad. Siropul il gasiti accesand pagina de aici.
  • La categoria Cosmetice > Uleiuri presate la rece avem ca noutati: Ulei BIO de Argan de 100 ml, 25 ml si 10 ml. Noile uleiuri le gasiti accesand pagina de aici.
  • La categoria Bacanie,  vara aceasta am adaugat:

Ulei de floarea soarelui presat la rece cu sunatoare

Ulei de floarea soarelui preset la rece cu salvie

Otet de miere cu mere 500ml

Sucuri natural de mere si pere la 1 kg si 5 kg

  • In curand vom aduce busuioc, tarhon  si legume uscate pentru supa.
  • La cererea dumneavoastra am readus siropul de miere cu catina si pastele de dinti.
  • Am imbogatit categoria de legume cu hrisca, linte si naut.

Multumim frumos!

SINAXA

www.sinaxa.net

tel.  0768 109 520

tel.  0768 109 507


Categorii

Uncategorized

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!