ANUNT DE LA SINAXA – NOI PRODUSE

30-10-2012 Sublinieri

Alte vesti de la fratii de la SINAXA – Trup si Suflet:

In intalnirile avute cu multi dintre dumneavoastra in decursul celor aproape doi ani – de cand s-a infiripat ideea SINAXA– Trup si Suflet, cautand permanent un mod de viata, de hrana si de intretinere sanatoasa pentru noi toti, am primit firesc, numeroase sugestii privind diversificarea gamei de produse. Multumim tuturor prietenilor pentru sustinere si recomandari! Sigur ca dezvoltarea unei game largi de produse se putea face mai rapid… am ales insa calea pasilor mici, fiecare produs listat fiind introdus dupa trei criterii, care s-au dovedit in timp a fi foarte corecte:

Recomandarea si Increderea (daca initial am pornit doar cu promovarea produselor de la Manastirea Nera, pasul doi a venit la sugestia maicilor de aici care avand cunostinta de alti cativa furnizori seriosi ne-au recomandat si inlesnit legatura cu dansii)

Cunoastera furnizorilor (toti furnizorii ne-au devenit nu numai parteneri ci si prieteni; i-am vizitat acolo unde ei lucreaza – asa am creat sectiunea Prietenii Nostri pentru a va aduce si dumneavoastra cateva imagini cu oamenii care sunt in spatele produselor pe care le folosim)

Beneficiile produselor confirmate de timp (folosirea constanta a produselor si aprecierile venite de la dumneavoastra ne confirma inca o data calitatea acestora)

De mult ne gandeam la dezvoltarea gamei alimentelor de baza prin adaugarea produselor din lapte.

Pentru acest NOU segment, ne-a venit in ajutor d-na Florentina M. – clienta fidela si am indrazni sa spunem prietena a SINAXA Trup si Suflet. La recomandarea domniei sale am ales produsele din lapte de la o stana din inima tarii, de pe Malul Muresulu, stana tinand de localitatea Luieriu, in apropiere de Reghin.

Pentru aceste produse in cadrul Bacaniei am creat o Categorie Noua: Branzeturi si Lactate, unde puteti gasi:

Branza de capra si de oaie, atat veche cit si proaspata

Branza de burduf

Unt de casa facut la putinei, Cas Ardelenesc (dospit) scurs si uscat la stana si Urda

Speram ca aceste noi produse sa va aduca bucurie si un nou produs natural pe masa.

Pentru Branzeturi si Lactate putem acoperi doar zona Bucuresti. Comenzile se pot da in orice zi, iar livrarile se vor face in zilele de miercuri si joi.

Branzeturi si Lactate puteti comanda accesand: http://www.trupsisuflet.com/index.php?route=product/category&path=114_119

Pentru clientii din tara pregatim o categorie noua – Cascaval BIO – categorie de produse care se preteaza livrarii prin curier.

Daca am adus cateva noi produse pentru trup trebuie sa va spunem ca nu am uitat si de cele sufletesti: La categoria Produse de la Manastiri avem bucuria sa va aducem Cruciulite sculptate manual la Schitul Darvari din Bucuresti.

Cruciulitele le gasiti accesand CategoriaSchitul Darvari.

Multumim frumos, va dorim o saptamana binecuvantata!

SINAXA

www.sinaxa.net tel. 0768 109 520 tel. 0768 109 507

Sa aveti pace in inima si ,,Lucrati cu intelepciune’’


Categorii

Apeluri de sprijin, Comunicate

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!