GRADINITA SI SCOALA ORTODOXA MATEIAS BRANCOVEANU (Fieni, Dambovita) face colecta pentru achizitionarea unei centrale pe lemne

11-12-2012 Sublinieri

Unul dintre proiectele  Asociatiei pentru cultura ALFA din orasul Fieni, judetul Dambovita  il reprezinta Scoala si Gradinita Mateias Brancoveanu. El a luat nastere din dorinta mai multor parinti si tineri ca  educatia copiilor lor sa urmareasca in primul rand formarea caracterului personal in relatiile cu semenii si cu mediul inconjurator.

Gradinita a luat fiinta in luna septembrie 2011. Desi initial functiona intr-o cladire inchiriata, Consiliul Local Fieni a dat in folosinta gratuita o cladire a unei foste scoli si gradinite dintr-un cartier al orasului Fieni (cartierul Costesti), cladire ce acum este sediul noii gradinite. In luna septembrie a acestui an s-a infiintat si Scoala Mateias.

O nevoie urgenta a acestei mici scoli ortodoxe o reprezinta  achizitionarea unei centrale termice pe lemne de 50 de KW si 13 radiatoare de 2 m cu accesoriile necesare. Cei care pot si doresc sa contribuie la colecta ii vor ajuta pe initiatorii acestui proiect  sa iasa din iarna fara datorii!

Pentru donatii : Cont BCR – RO77RNCB0129122962010001 

Sediul Asociatiei  – Piata Centru,  Str. Ing. Aurel Rainu, nr. 35, Fieni, Dambovita

Numere de contact : 0724.437.632 (Bogdan Albescu) sau 0729.386.937 (Alexandru Udrea)

Email: asociatia_alfa@yahoo.ro

Scoala are un profund caracter traditional ortodox. Puteti afla mai multe despre activitatile realizate vizitand site-ul sau:

Asociatia pentru cultura ALFA 


Categorii

Apeluri de sprijin

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!