Ajutor pentru copiii din Valea Plopului (ianuarie 2013) – ANUNT DIN PARTEA FUNDATIEI “ARSENIE BOCA”

15-01-2013 Sublinieri

Începem activitatea prin a vă informa că începând cu data de 26 ianuarie 2013, reluăm deplasarile cu necesarul lunar către Valea Plopului, asa cum s-a procedat şi până acum. În urma discutiei cu dna. Melania de la administraţia Valea Plopului, necesităţile pentru prima deplasare din acest an sunt acestea:

Necesar alimente:

lapte praf (cod 2 – pentru copii dupa 6 luni si cod 3 – copii dupa un an);

conserve de alimente (mazare, fasole, ciuperci), masline (in bidoane mari de preferat), bulion, malai;

fasole boabe, cartofi, ceapa, morcov, legume pentru zarzavat (ardei, gogoşari,etc.), fructe;

pateu vegetal si pateu din carne, apa plata; biscuiti, napolitate, dulciuri, produse de ronţăit pentru copii.

Alte lucruri necesare:

scutece pentru copii mărimile 4, 5; şampon pentru copiii şi adulţi, hârtie igienică;

saci menajeri mari (de la 60 l în sus); soluţii pentru igienă şi curăţenie (clor, detergent de vase, de rufe, soluţii pentru spălat gresie şi parchet).

Venim cu o precizare pe care vă rugam să o aveţi în vedere: pentru că în luna decembrie s-au primit multe haine şi jucării, care au fost deja transportate (multumim pentru transport dlui. Sorin Manta,dlui. Dragos Popescu şi dlui. Doman Daniel ), acestea nu sunt o prioritate acum. Prioritare sunt cele menţionate în necesar, astfel că avem rugamintea de a încerca să-i ajutaţi cu ceea ce au concret nevoie!

Vă aşteptam la sediul nostru (adresa şi programul le gasiţi sub semnatură) în zilele de 23, 24, 25 ianuarie 2013. Întalnirea pentru deplasare va fi la sediul fundaţiei, sâmbătă, 26.01.2013 la ora 9:30. Ne vom porni către Valea Plopului la ora 10:00. Cei care doriţi sa ne însoţiţi şi implicit să ne ajutaţi cu transportarea celor primite pentru copii, vă rugăm să ne anunţaţi până în data de 24.01.2013 (contact: Mihaela Rotaru – telefon: 0742 47 82 17, e-mail: mihaela.mrotaru@yahoo.com), pentru a se putea face repartizarea în maşini a celor care nu au masină personală, dar care îşi doresc să-i viziteze pe micuţi.

Cu preţuire,

Irina Popescu

Adresa: Str. Barbu Delavrancea Nr. 3, Et. 1, Ap. 2

Interfon 2, Sector 1, Bucureşti

Telefon: 021.223.24.96; 0724.271.236

Program: L-V: 10:00-18:00

E-mail: birou@fundatiaarsenieboca.ro

Web: www.fundatiaarsenieboca.ro


Categorii

Apeluri de sprijin

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!