Noi produse alimentare la SINAXA ce se pot consuma si pe timpul Postului

16-04-2013 Sublinieri

Zacusca

In perioada Postului SINAXA si-a imbogatit oferta de produse alimentare cu  zacusca si tocanita de ghebe care sunt si foarte gustoase. Stocurile nu sunt foarte mari, dar nadajduim sa ajunga pana la sfarsitul Postului Mare. Gasiti aceste poduse de la SINAXA accesand: Legume si fructe.

***

Manastirea Turnu ne ofera din aceasta luna faina alba de grau, iar pentru cei care prefera painea integrala – tarate (taratele se livreaza ambalate separat pentru cei care doresc sa le amestece cu faina). Faina si tarate de la Manastirea Turnu se pot comanda de aici.

***

O cafea naturala interesanta – Dolce Nera (Etiopia) in doua variante, simpla si cu hell – va recomandam sa o incercati accesand pagina de aici.

***

In curand, venim cu noile produse de la Artesana (singura fabricuta de branzeturi cu maturate din Romania)… lapte integral de capra, cascaval de vaca si iaurt de oaie.

Va multumim tuturor celor interesati,

SINAXA

www.sinaxa.net

www.trupsisuflet.com


Categorii

Sinaxa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!