“DESPRE RUGACIUNE” – CUVIOSUL PAISIE AGHIORITUL. Intalnire duhovniceasca si lansare de carte la SOPHIA – marti, 24 septembrie, ora 18.00

22-09-2013 Sublinieri

Afis Cuv PaisieApărut în august 2013, “Despre rugăciune” este al şaselea volum din colecţia Cuviosul Paisie Aghioritul. Cuvinte duhovniceşti apărut la editura Evanghelismos. Chiar dacă în cele cinci volume anterioare ale colecţiei există destule referiri la rugăciune, volumul de faţă cuprinde cuvintele Stareţului Paisie referitoare îndeosebi la rugăciune. Structurată în şapte părţi, cartea de faţă este un adevărat “ghid al rugăciunii”.

Acesta va fi primul eveniment din seria de Lansări şi Întâlniri (dialog interactiv) Sophia. Vă aşteptăm cu cartea, pixul, blocknotesul şi multe întrebări!!! Ce fel de întrebări? Legate de orice vă este nelămurit în paginile cărţii. Dacă nu aţi citit-o încă, mai este timp să o achiziţionaţi.

De altfel, în “stagiunea” de anul acesta ne propunem să organizăm evenimente la care participarea dvs. să fie mult mai activă: seri de dialog (cu cartea-n mână, citim şi punem întrebări), seri de poezie/muzică/teatru scurt, lansări de carte/ comemorări, prezentări de carte cu sesiune de autografe, expoziţii de pictură (sticlă, lemn), fotografie, ateliere de pictură, modelaj şi… mai vedem ce putem adăuga!

 

 


Categorii

Conferinte si alte evenimente, Lansari de carte

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!