Proiectul Comunității Terapeutice Ortodoxe Sf. Efrem cel Nou pentru anul 2014

29-12-2013 Sublinieri

malnas-1

Proiectul Comunității Terapeutice Ortodoxe Sf. Efrem cel Nou

Mulțumim întregii echipe care ne-a sprijinit până acum, îndeosebi domnului arhitect Nicolae, fratele nostru întru Hristos, familiei Nicolae și Ioana Bratu, care au finanțat realizarea proiectului și tuturor celor care au răspuns dragostei Sfântului Efrem cel Nou. Sperăm că la sfârșitul lunii ianuarie 2014 să avem autorizația de construcție, iar în primăvară să demarăm lucrările. Organele locale ne-au asigurat de colaborarea lor și de faptul că este un proiect viabil, minunat.

Mulțumim tuturor celor care au devenit membrii ai Asociației noastre și tuturor celor care se roagă pentru noi, de pe toate continentele lumii și care ne-au încredințat de dragostea lor.

Oricine poate ajuta, nu numai cu bani, ci cu orice. De oameni e nevoie, oameni cu curaj și credință puternică, deoarece lupta pentru salvarea celor înlănțuiți de droguri este foarte grea. Diavolul folosește această adicție ca probabil cea mai eficace metodă contemporană de exterminare a omenirii. Iar a muri în patimă, fără pocăință, este cumplit. Noi încercăm să ne opunem acestei lucrări și dorim și ne rugăm să ne fiți alături în această lucrare. Să nu ne speriem de ispite, ci să ne temem a nu avea prieteni buni în cer. Căci spre cer mergem și acolo e bine să fim întâmpinați ca ACASĂ !

Să dea Dumnezeu ca în câțiva ani această țară să fie plină de Comunități Terapeutice Ortodoxe pentru persoanele cu adicții, care să lupte cu succes și să recupereze din lanțul drogurilor pe frații și surorile noastre.

Mergem înainte, cu credința vie în suflet.

Sărbători fericite, pline de har ! Ce poate fi mai scump decât un prunc dumnezeiesc ? Să Îl primim în inimile noastre, ca ele să fie vii prin El.

Pr. dr. Ciprian-Ioan Staicu

președintele Asociației Prietenii Sfântului Efrem cel Nou


Categorii

Apeluri de sprijin

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!