Ajutor pentru Scoala Ortodoxa Brancoveneasca din Constanta

2-02-2014 Sublinieri

Am primit prin e-mail urmatorul apel:

index-000-Sediu-ScoalaBrancoveneasca2

Şcoala Brancoveneasca din Constanţa, unitate de învăţământ cu specific creştin–ortodox a fost prădată de hoţi în cursul nopţii de marţi spre miercuri 29 ianuarie 2014 . Au fost furate aparatură şi o sumă mare de bani, fără posibilitate de recuperare, fiindcă hoţii au lucrat ca la carte (cu mănuşi). Banii erau ai fundaţiei şi urmau să fie investiţi în aparatură şi mobilier.

Haideţi să facem un gest pentru aceşti micuţi (în cadrul şcolii funcţionează şi o grădiniţă) şi să ajutăm cum putem, să nu-i privăm de ceea ce i-ar putea ajuta în procesul educaţiei. Putem ajuta fie cu bani, fie cu aparatură. Pe cei care dispun de o sumă de bani, fie cât de mică, îi anunţăm că există un cont pentru donaţii. Acesta este:

RO33BRDE140SV29785921400 (cont în RON)
SCOALA „SFINTII MARTIRI BRÂNCOVENI”
Constanta, Bdul. 1 MAI, nr.44, etaj 2
Sucursala BRD AG Balada Constanţa
Pe numele Chiaga Adrian

Putem ajuta în recuperarea prejudiciului şi cu aparatură (calculatoare, laptopuri, videoproiector).

Pr. Adrian Chiaga, directorul şcolii ne roagă să citim Acatistul Sf. Mina şi ne oferă aceste informaţii: ,,Avem 29 preşcolari, 87 copii de şcoală primară şi 18 de gimnaziu. În privinţa aparaturii sau altor bunuri le primim cu bucurie. O parte din ele le putem valorifica prin intermediul fundatiei, iar altă parte, cu accepţiunea dvs, le putem opri ca atare pentru şcoală. Spre exemplu, în acest moment şcoala nu are (tot din lipsa fondurilor) un laborator de informatică”. 

Informaţii şi contact:
Chiaga Adrian
E mail: scoala_brancoveneasca@yahoo.com

Telefon 0726309556

www.scoalabrancoveneasca.ro


Categorii

Apeluri de sprijin

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!