ANUNT: Pana pe 17 MARTIE se mai pot depune semnaturi de sustinere a candidaturii lui IULIAN CAPSALI la alegerile europarlamentare

8-03-2014 Sublinieri

IC
Am primit pe mail:

Dragi români,

Sunt un tânăr care fac parte din grupul de prieteni care îl ajută pe domnul Iulian Capsali să strângă cele 100.000 de semnături necesare depunerii candidaturii la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014.

Grupul nostru a pornit la drum cu multă încredere, deși Iulian Capsali pleacă în această cursă din poziția unui independent. Știți probabil că independenților le-a fost impus un prag de 100.000 de semnaturi, ca să nu „tulbure” viața politică deja existentă. Deși  nu este un nume extrem de cunoscut și nu a fost implicat politic, încrederea noastră în izbândă s-a întemeiat pe omul Iulian Capsali, nu pe vizibilitatea lui anterioară.

Este limpede că aproape toată legislația Uniunii Europene în ceea ce privește familia este una distrugătoare, de răsturnare completă, dar și de impunere a unor “valori” seculariste, care subminează total învătaturile Evangheliei și ale Tradiției. Iulian Capsali își propune să ducă în sferele politicii experiența lui proprie (care este una foarte bogată, prin soția sa și cei nouă copii ai lor) și nevoia de a ocroti familia ca nucleu fără de care societatea se destramă. Familia naturală trebuie afirmată și susținută!

Acum însă ne aflăm într-un impas. S-au strâns aproximativ 45.000 de semnături de susținere. Mai sunt 16 zile, în care este nevoie să se strângă 55.000 de semnături pentru ca Iulian să își poată depune candidatura.

În ritmul de până acum, este imposibil. Avem nevoie de o schimbare de atitudine: cei care apreciază cu adevărat demersul său trebuie să exprime această apreciere prin susținerea candidaturii. Altfel, vor constata cu tristețe că cel pe care îl apreciază lipsește de pe buletinul de vot din 25 mai.

Împreună cu ceilalți prieteni care am ales să dedicăm câteva luni din viața noastră acestei încercări temerare de intrare în Parlamentul European a unui candidat independent din România, vă rugăm, stimate cititor care doriți prezența domnului Iulian Capsali în Parlamentul European, să semnați împreună cu alți cunoscuți tabelul de susținere a candidaturii. Tabelul și intrucțiunile privind completarea acestuia se găsesc pe site-ul de campanie al domnului Iulian Capsali – www.iuliancapsali.ro.

Cu stimă,
Eugen Jercan

Îți dorești un viitor pentru familia ta și pentru copiii tăi?

Ia atitudine!

Semnează pentru Iulian Capsali!

Susține candidatura lui pentru Parlamentul European!
DESCARCĂ, SEMNEAZĂ ȘI TRIMITE tabelul cu semnături
până la data de 17 martie.

 

Mai sunt mai puțin de 16 zile în care putem strânge cele 100.000 de semnături necesare depunerii candidaturii.

Vă rugăm să faceți cunoscut demersul nostru în rândul cunoscuților dumneavoastră și să ne transmiteți listele de semnături în jurul datei de 17 martie, astfel încât să ne parvină până pe data de 22 martie. Fără cele 100.000 de semnături Iulian Capsali nu își poate depune candidatura la alegerile europarlamentare.

Vă mulțumim!


Categorii

Comunicate

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “ANUNT: Pana pe 17 MARTIE se mai pot depune semnaturi de sustinere a candidaturii lui IULIAN CAPSALI la alegerile europarlamentare

  1. asa de tarziu ati postat anuntul, da Doamne sa se stranga semnaturile, dar ….trebuia mai demult sa cereti ajutorul, offf

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!