Update- “Daruind vei Dobandi” – concert caritabil de colinde pentru fetitele de la Marcus

8-12-2014 Sublinieri

c

Daruind vei Dobandi” – ajutor pentru Fetitele de la Marcus

 

Vineri 19 decembrie 2014 la ora 18:00 va avea loc un concert caritabil de colinde pentru copiii de la Manastirea Marcus, la care vor participa acesti copiii, Maria Chrislean, Corul de camera Astra din Brasov iar poetul Adrian Munteanu va fi moderator. Donatiile sunt de 30 lei de persoana si se mai pot face in contul Asociatiei la BCR sf. Gheorghe:

RO 53 RNCB 0124009682180001 – RON

RO 85 RNCB 0124009682180007 – Euro

Concertul va fi sustinut la Biblioteca Nationala a Romaniei, Sala Atrium,  Bulevardul Unirii Nr. 22, Sector 3, Bucharest, Romania

***

Invitație Concert Caritabil pentru Copiii de la Mănăstirea Mărcuș

Asociația de Binefacere “Sfânta Iustina” a fost înființată în cadrul Sfintei Mănăstiri Mărcuș, în anul 2001, în scopul adăpostirii fetițelor orfane sau abandonate de părinții lor în maternitate. Casa familială a început a fi construită din anul 2001 de către Maica Stareță Serafima Comșa, maica stareță fiind și președinta Asociației. Este prima casă familială din Romania înălțată pe lângă o mănăstire de maici ortodoxe, care își propune să adăpostească copii nou-nascuți. În acest fel, se preiau micuțele orfane de la frageda vârstă a sfântului botez creștinesc și se asigură în continuare condiții optime de creștere și educație dupa toate principiile psiho-pedagogice, dar și duhovnicești, într-un climat moral sănătos, care sa le ferească de urmările nefaste ale abandonului familial și ale influențelor tuturor factorilor nocivi ai societății noastre moderne. Proiectul realizează o implicare activă în societate, în sens evanghelic, a reprezentanților Bisericii Ortodoxe, sensul cel mai înalt al vieții creștine fiind acela de a dărui dragoste și milă, de a se dărui pe ei înșiși semenilor nevoiași (în cazul nostru, pentru copiii nimănui).
În prezent casa de copii adăpostește 10 fete între 8-12 ani (8 fete clasa a-V-a, 2 fete clasa a-III-a), care au rezultate foarte bune la învățătură, lucru ce se poate observa din diplomele primite până în prezent. Copii din cadrul asociației participă la diverse concursuri muzicale, dans tradițional, toacă iar ultimul premiu fiind locul 1 la Concursul Național de Muzică și Tineret ,,Tavi Bălășcău”, Zărnești, județul Brașov, luna mai, 2014. Poze cu copii noștri se pot vizualiza pe pagina de facebook a asociației: www.facebook.com/manastireamarcus.
În măsura disponibilității timpului vă așteptăm sa ne cunoaștem și să ne susțineți.
Cu stimă,
Maica Stareță Serafima Comșa
Președinta Asociației de Binefacere Sfânta Iustina

Pentru donații:

ASOCIAȚIA DE BINEFACERE “SFÂNTA IUSTINA”

CONT: RO53RNCB0124009682180001

Deschis la BCR, sucursala din Sf. Gheorghe

cod SWIFT (BIC): RNCBROBUCV0 (ultimul caracter este cifra zero).

Pentru contracte de sponsorizare sau pachete trimise prin poștă:

ASOCIAȚIA DE BINEFACERE “SFÂNTA IUSTINA”

Cod Fiscal: 14152220, Orfelinatul Sfintei Mănăstiri Marcuș, Localitatea Marcuș, jud. Covasna.

Pentru detalii:

Maica Stareță Serafima, telefon: 0740.095.480

Puteți să ne scrieți și aici:

marcus_serafima@yahoo.com


Categorii

Apeluri de sprijin, Concerte

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!