INTRUNIREA NATIONALA a Asociatiei “PARINTI PENTRU ORA DE RELIGIE”

27-03-2015 Sublinieri

apor

COMUNICAT DE PRESĂ

Bucureşti, 26 martie 2015

Asociaţia „Părinţi pentru ora de Religie” (A.P.O.R.), probabil cea mai importantă asociaţie de părinţi din România, organizează sâmbătă, 28 martie 2015, începând cu ora 10.00, în sala de festivităţi a Colegiului Naţional Gheorghe Lazăr din Bucureşti, bulevardul Regina Elisabeta Nr. 48, Sector 5, Bucureşti, întrunirea națională a Asociaţiei, la care vor participa reprezentanţii celor 40 de filiale existente în acest moment. Întâlnirea are ca scop stabilirea unor direcții viitoare de acțiune, plecând de la scopul principal, implicarea în îmbunătățirea calității orei de Religie şi a învăţământului românesc în general.

După cum se cunoaște, în urma implicării părinţilor reuniţi sub sigla A.P.O.R., care doresc o educație religioasă de calitate în școlile publice, s-a reușit înscrierea în proporție de peste 90%, la nivelul întregii țări, a elevilor la ora de religie.

Acestă întrunire, la care vor participa preşedinţii si vicepreşedinţii filialelor existente în aproape toate judeţele ţării, mai are ca sop şi cunoaşterea reciprocă a membrilor în vederea realizării unei colaborări fructuoase în toate activităţile asociaţiei care se vor desfăşura pe viitor, spre binele copiilor si al generaţiei viitoare pentru care suntem cu toţii responsabili.

A.P.O.R. este o organizație neguvernamentală a părinților interesaţi de educaţia complexă, completă şi de calitate a copiilor lor, educație care presupune, pe lângă latura morală, estetică, tehnologică, şi o componentă religioasă. Membrii acestei asociații consideră că educaţia fără religie înseamnă şcoală fără suflet, neam fără Dumnezeu şi fără identitate, susțin îmbunătățirea calității orei de Religie, precum și menținerea rolului și importanței acestei discipline de învățământ.

PREȘEDINTE,
Liana Stanciu

Pentru informaţii suplimentare referitoare la desfăşurarea acestui eveniment, vă rugăm să ne contactaţi la:

Persoana de contact: Irina Satmari, ofiţer de presă,

tel. 0744.636.876, email. presa@oradereligie.ro.


Categorii

Comunicate, Conferinte si alte evenimente

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!